Προς το περιεχόμενο

TFT 17'' philips-eizo-lg???

TELIS_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia se olous.

thelw na agorasw kainouria othonh 250-350 euro

exw thn eax1600xt silent (asus) kai thelw na einai ksekourasth gia ta matia mias kai afierwnw arketes wres sse internet kai programata word,exel klp.

diavasa kai analoga topic gia auto to thema alla apo oti katalava o kathe enas epilegei allh othonh analoga me tis protimhseis tou.

egw exw katalhksei se 3 me kalh egyhsh (vasiko)

1. PHILIPS 170P6EG 17'' TFT

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.162294

2.EIZO 17'' LCD P1700K BLACK

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.162308

3. LG 17' LCD L1780Q

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168235

peite mou thn gnwmh sas gia to poia na parw .... ean exete kapoia apo autes peite an eiste euxaristhmenoi.

Euxaristw poly ek twn proterwn!

Δημοσ.

Και εγώ εδώ και καιρό κάνω έρευνα για αγορά οθόνης με το ίδιο ακριβώς budget. Με βάση την εγγύηση σε περίπτωση καμμένου ή φωτεινού pixel έχω καταλήξει πάνω κάτω στις ίδιες οθόνες.

Η EIZO είναι πολύ καλή αλλά το αρνητικό της είναι ότι δεν έχει ψηφιακή είσοδο! Από εκεί και πέρα εγώ αυτή τη στιγμή γέρνω προς την PHILLIPS αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Ξέρετε κάποιο καλό site με review οθονών και συγκριτικά; Ρε γμτ πριν 1 μήνα είχε συγκρτικό το PC Magazine για 17΄΄ οθόνες αλλά δεν το είχα αγοράσει. :(

Δημοσ.

Ξέρετε κάποιο καλό site με review οθονών και συγκριτικά; Ρε γμτ πριν 1 μήνα είχε συγκρτικό το PC Magazine για 17΄΄ οθόνες αλλά δεν το είχα αγοράσει. :(

http://www.prad.de

Δημοσ.

σωστά φίλε HaPagan, δεν το είχα προσέξει για την ΕΙΖΟ....

άρα μένουν οι άλλες 2...τι να πω δεν ξέρω....μάλλον για την PHILIPS θα παω.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις ένα συγκριτικό των δυο αυτών οθονών στο παρακάτω link.Αν και εμένα μου φαίνεται ότι είναι ισάξιες από πλευράς χαρακτηριστικών. Από εκεί και πέρα πρέπει να μάθουμε μερικές προσωπικές εμπειρίες κατόχων.

http://www.prad.de/en/guide/ergebniss_vergleich.html?pradid=fc8665e4cd02c0be166a20b90b7a17f1&8%5B%5D=0&10%5B%5D=0&12%5B%5D=0&13%5B%5D=0&14%5B%5D=0&15%5B%5D=0&16%5B%5D=0&17%5B%5D=1975&17%5B%5D=1861&18%5B%5D=0&19%5B%5D=0&20%5B%5D=0&21%5B%5D=0&22%5B%5D=0&23%5B%5D=0&24%5B%5D=0&26%5B%5D=0&27%5B%5D=0&29%5B%5D=0&30%5B%5D=0&32%5B%5D=0&37%5B%5D=0&39%5B%5D=0&40%5B%5D=0&42%5B%5D=0&45%5B%5D=0&46%5B%5D=0&47%5B%5D=0&50%5B%5D=0&55%5B%5D=0&order_by=price&order_order=asc&Submit=Compare

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω πάρει τη Philips που αναφέρετε παραπάνω από το e-shop και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τι να πρωτοπώ - αυτή η οθόνη, πέρα από την πολύ καλή απεικόνιση σου λύνει τα χέρια:

1) Έχει 4πλο USB -Hub ενσωματωμένο ούτως ώστε κάθε φορά που θέλεις να συν΄δεσεις κάτι στον υπολογιστή δε χρειάζεται να σκυβεις για να βρεις τη σύνδεση κάπου εκεί... πίσω από τον Η/Υ - πολύ σημαντικό

2) Έχει ενσωματωμένα τα ηχεία και έτσι δε χρειάζεται να αφιερώσετε επιπλέον χώρο στο γραφείο.

3) ΕΙΝΑΙ pivotable, το οποίο την κάνει πολύ χρηστική για χρήση σε κειμενογράφους και scrolling κειμένων στο διαδίκτυο.

Bottom Line...

Προτιμήστε την!

Δημοσ.

Βασικά εγώ σε μια οθόνη δεν θα κοιτούσα τις παράπλευρες δυνατότητές της αλλά τις κύριες που δεν είναι άλλες από την ποιότητα απεικόνισης σε διάφορες περιπτώσεις όπως είναι η αναπαραγωγή βίντεο, το scrolling κλπ.

Μπορείς να μας πεις κατά πόσο σε αυτά τα θέματα είσαι ικανοποιημένος από την Phillips; Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της LG να μας πει τα αντίστοιχα για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε.

Δημοσ.

Εχω εγώ την συγκεκριμένη LG.Την αγόρασα πριν 5 περίπου μήνες.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Η εικόνα είναι άψογη με πολύ καλή ευκρίνεια.Την έχω βάλει σε θύρα DVI.Βέβαια δεν έχει ηχεία και usb θα πρέπει όμως να επισημάνω την πολύ κομψη και λεπτη της κατασκευή.Είναι απο τις πιο λεπτές οθόνες που έχω δεί στην αγορά.Συνολικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και νομίζω πως είναι μια πολύ καλη οθονη χωρίς φυσικά να αποκλείω καμία αλλη.Αυτα τα λίγα απο έναν κάτοχο της LG.

Δημοσ.

Για μενα τα ηχεια και οι usb δεν ειναι προβλημα. Απο την άλλη ομως θα είναι καλό να είναι λέπτη.

Αξίζει λέτε να περιμένουμε λίγο για τις wide tft? θα φτάσουν σε 2 μήνες σε τιμές 250-350€ ? ? ?

Δημοσ.
Εχω εγώ την συγκεκριμένη LG.Την αγόρασα πριν 5 περίπου μήνες.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Η εικόνα είναι άψογη με πολύ καλή ευκρίνεια.Την έχω βάλει σε θύρα DVI.Βέβαια δεν έχει ηχεία και usb θα πρέπει όμως να επισημάνω την πολύ κομψη και λεπτη της κατασκευή.Είναι απο τις πιο λεπτές οθόνες που έχω δεί στην αγορά.Συνολικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και νομίζω πως είναι μια πολύ καλη οθονη χωρίς φυσικά να αποκλείω καμία αλλη.Αυτα τα λίγα απο έναν κάτοχο της LG.

kai egw exw 4 komatia kai exw na pw oti krima ta lefta pou petaxa.anomoiomorfia sto xrwma,pio fwteinh gurw kai skoteinh sthn mesh,xalia poiothta kataskeyhs sta plastika..

sthn mia eixe kai mia spasmenh bida sthn bash me apotelesma na mhn ka8ete to ashmi stefani swsta.to mono kalo oti den eixan kanena kammeno pixel.se sygrkish me thn sm 173 p pou exw edw kai 3 xronia kai thn opoia antigrafoun einai gia ta mpaza.

pare kalytera mia 19 na piasoun topo ta lefta sou toylaxiston apo apopsh mege8oys.egw tis phra mono kai mono gia to design kai to slim profil tous mias kai einai gia eidikh xrhsh

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο FELIX

kai egw exw 4 komatia kai exw na pw oti krima ta lefta pou petaxa.anomoiomorfia sto xrwma,pio fwteinh gurw kai skoteinh sthn mesh,xalia poiothta kataskeyhs sta plastika..

Στα πλαστικά, δεν λέω, δεν είναι ότι καλύτερο αλλα οχι και μαύρο χάλι.Εντάξει είναι η πρώτη μου TFT αλλα έχω δει και εχω δουλέψει και με άλλες.Αυτο που λές για το χρώμα και την φωτεινότητα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να το καταλάβεις.Ειλικρινα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο.Εχω την εντύπωση οτι τέτοιες λεπτομέρειες δεν έιναι κάν αισθητες ιδιαίτερα.Σαν να λέμε δηλαδη 12ms-8ms.Εντάξει αμα είσαι τύπος που αντιλαμβάνεσαι και τέτοιες διαφορές τότε τι να πώ.ίσως να έτυχα σε καλό κομμάτι τι να πώ.Θα επιμείνω όμως οτι έχει πολύ καλή εικόνα.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι η καλύτερη λύση είναι αν είσαι τυχερός να βρεις τις δυο αυτές οθόνες σε ένα κατάστημα ανοιχτές και να τις συγκρίνεις ο ίδιος. Αλλιώς δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ άκρη μόνο από τα χαρακτηριστικά.

Σαν εταιρείες ποια έχει καλύτερη τεχνική υποστήριξη;

Δημοσ.
Βασικά εγώ σε μια οθόνη δεν θα κοιτούσα τις παράπλευρες δυνατότητές της αλλά τις κύριες που δεν είναι άλλες από την ποιότητα απεικόνισης σε διάφορες περιπτώσεις όπως είναι η αναπαραγωγή βίντεο' date=' το scrolling κλπ.

Μπορείς να μας πεις κατά πόσο σε αυτά τα θέματα είσαι ικανοποιημένος από την Phillips; Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της LG να μας πει τα αντίστοιχα για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε.[/quote']

Μην υποτιμάτε τις παράπλευρες δυνατότητες της Philips 170P μιας και θα συνειδητοποιήσετε κατά πόσο είναι χρήσιμες όταν θα τις έχετε.

Πέραν των προαναφερθέντων, διάβασα σε συγκριτική δοκιμή του περιοδικού RAM, του μήνα Ιανουαρίου αν θυμάμαι καλά, ότι ήταν μέσα στις 3 πρώτες όσον αφορά την απόδοση και την ποιότητα εικόνας και η καλύτερη αγορά, τουτ' έστιν είχε την καλύτερη σχέση απόδοση/τιμή.

Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Εγώ ανέκαθεν, από το 1992 που αγόρασα τον πρώτο μου Η/Υ, δίνω τη μεγαλύτερ βαρύτητα στην οθόνη. Πιστεύω ότι με την εν λόγω αγορά έπραξα καλά.

Από design, βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη από τις LG, Samsung...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...