Azazel Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Mou erxonte 2-3 prosfates: 1)the game (adianohto,adunaton na to provlepsei kapoios!) 2)Kill Bill (oloi to hxeran oti tha pethanei o bill,alla o tropos htan ola ta lefta... 3)Saw (mou arese giati eixe asxhmo telos..varethika ta happy ending)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Mou erxonte 2-3 prosfates: 1)the game (adianohto,adunaton na to provlepsei kapoios!) 2)Kill Bill (oloi to hxeran oti tha pethanei o bill,alla o tropos htan ola ta lefta... 3)Saw (mou arese giati eixe asxhmo telos..varethika ta happy ending) Οχι ρε γαμώτο. Πώς ξεχάστηκα και διάβασα το τέλος του Kill Bill. Έπρεπε να το φανταστώ ότι θα είναι spoiler στην παρένθεση. Αλλά και εσύ ρε Azalel, κάνε ένα κόπο και βάλτο με άσπρα γράμματα. Καλά για το saw σκασίλα μου. Anyway, μικρή η ζημιά είναι η αλήθεια... Μου αρέσει πάντως που λές "όλοι ήξεραν" και εγώ διαμαρτύρομαι, γιατί μάλλον είμαι ο μόνος που δεν ήξερε (έχοντας δει μόνο το 1 φυσικά).
dim_b Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα φινάλε (μάλλον είναι τα πρώτα που μου ήρθαν), μου άρεσε πολύ το τέλος του "Usual Suspects" και του "Match Point" επειδή και στις δύο τελικά ο κακός της υπόθεσης την γλυτώνει (έχω βαρεθεί να βλέπω ταινίες όπου το καλό θριαμβεύει στο τέλος)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ιδιαίτερα στο παρόν topic μεγάλη προσοχή στα spoilers. Χρησιμοποιείστε το άσπρο χρώμα. Τα φινάλε που μου αρέσουν: Seven. Usual Suspects. Match Point. Wild Things. 12 Monkeys. Brazil. The Godfather. Δεν λέω τίποτα άλλο. Όσοι τα'χουν δει έχει καλώς. Όσοι δεν τα'χουν δει, να τα δουν. Γενικά τα μη προβλέψιμα, τα πεσιμιστικά και φυσικά τα φινάλε όπου νικάει ο κακός.
shawn Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Eπίσης Monty Python and the Holy Grail !!!! (απίστευτο finale) Memento και βεβαια Donnie Darko
cassidy Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Nα προσθέσω το Evil Dead 2: Dead By Dawn (για το αναδρομικό της υπόθεσης!) και για να πάμε σε κάτι πιο κλασσικό, το Vertigo (έλα που θες και λόγο).
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Koita,exei shmasia na diaxwrisoume kalo twist kai kalo finale Px to Donnie Darko den exei twist alla exei wraio telos Twist endings Usual Suspects(ela re Kaizer,ti prwtotypo,kala den to perimename apo sena,mas koufanes) 6th sense(kofte tis xazomares,opoios pei oti otan eixe vgei den ton koufane einai pseutis) Mulholland drive 12 Monkeys Memento(twra auto pianei san finale i san arxi?) Jaccob's Ladder Cool Endings Lost Highway(den itan toso twist giati eixes myristei oti vrwmage i doulia) Donnie Darko The Sting The descent The shining 25th hour Ghost in the Shell kai fysika 2001:A space Odyssey Tha epistrepsw kai me alla
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 το είδα χθες και μπορώ να πω ότι μετά το finale είχα μείνει να κοιτάω την οθόνη για κανένα πεντάλεπτο: Abre Los Ojos (η αυθεντική ταινία από την οποία γυρίστηκε το Vanilla Sky). Αν δεν έχετε δει το Vanilla sky, μην το δείτε μέχρι να δείτε αυτό πρώτα! Από 'κει και έπειτα (εμένα μου αρέσουν τα twist endings, οπότε) : 6th Sense, Se7en, Fight Club, Usual Suspects (τα γνωστά). τώρα από cool endings, για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Κεντρί και το Truman Show (άσχετο, αλλά μου αρέσει πολύ η σκηνή που χτυπάει τοίχο).
bchris Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Kala pou to 8umi8ikes!!! Den to exo dei kai 8a i8ela polu. Mipos ksereis Elliniko titlo? (Abre Los Ojos)
kkardo91 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Poly oraio telos eixe kai to American History X!Ola ta lefta!Episeis egrapse to telos tou butterfly effect kai tou requiem for a dream.Afta mou erxontai tora!
Geokon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Έτσι που διάβαζα όλες τις καλές ταινίες, που φυσικά στις περρισότερες συμφωνώ μου ήρθε για κάποιο λόγο η ταινία American Beauty! Εντάξει αν σκεφτείς γενικά την ταινία, το τέλος ήταν καλό!
Akujin Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 idi exoun anaferthei ta perissotera classics tou eidous * to finale tou paris, texas tou wenders. to finale tou breaking the waves tou trier = ο ορισμός της κάθαρσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.