Προς το περιεχόμενο

80's

paintbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει κάθομαι κανενα τέταρτο και προσπαθώ να βρώ κάτι που να έχει γενικά σχέση με 80's, ας πουμε, στύλη για 80's enthusiasts :PPP αλλά δεν βρίσκω τίποτα, θα μου βοηθήσει κανείς; αυτά που βρήκα μιλάνε για κάτι συγκεκριμένο και δεν με καλύπτουν :Ρ

και αυτό που θα ήθελα να ποστάρω τώρα είναι...

κάτι ωραία ιταλο-late 80's τραγουδάκια που ανακάλυψα:

Boney M - Happy Song (δεν μοιάζει πολύ με τα γνωστά τους disco - εδώ μάλλον προσπαθούσαν να πιάσουν την ψιλοίταλο μόδα - αλλά είναι πολυ ευχάριστο τραγουδάκι, εχει και κάτι παιδικά φωνητικά, πολυ πλάκα :Ρ)

Jackson & Zadora - When the rain begins to fall (δεν ειναι ιταλο, αλλα...ρε γμτ, μηπως το εχω ακούσει διασκευασμένο απο κάποιον; - πολύ ωραιο τραγουδάκι, και πασίγνωστο, μάλλον :Ρ εγω ομως τώρα το ανακάλυψα!!)

Joy - Touch By Touch (καλά αυτό θυμάμαι πως το άκουγα παιδί, μαζί με τα modern talking κλπ.. της τότε εποχής - πολύ ωραίο και φωτεινό τραγουδάκι, μεχρι που μου θυμίζει λίγο ρέγγκε :ΡΡ)

Mauro - Buona Sera (Buona ser, buona sera signorina, buona sera, buona sera signorina ciao ciao :)) πολύ φωτεινογλυκομελαγχολικό :))

Sabrina - Angel boy (εντάξει, αυτό ήδη εχει γινει κάπως eurodance (σωστά το λέω;), εχει και ενα έντονο μπιτάκι)

Marty Balin - Hearts (αυτός ητανε μέλος των Jefferson Airplane / Starship!!) και αυτο το κομμάτι ειναι τέλειο...... πολύ μελωδικό, πολυ ρομαντικό, πολύ όμορφο, πολύ ήρεμο....

Nik Kershaw - Wouldn't it be good (late 80's omorfo)

Olivia Newton-John - Physical (ναι, είναι η τύπισσα απο το ... πως το λένε - εκείνο το έργο με τον τραβόλτα - α, ναι, το grease (σωστά το λέω;) (πολύ ομορφο κομματάκι, και γλυκό, παρόλο που λέει "let's get physical, let's get animal" θεέ μου :ΡΡΡΡ)

Howard Jones - What is love? (μου θυμιζει slick late 80'ς, ABC, Thompson Twins, klp.)

και φυσικά, τα ακόλουθα...

Paula Abdul - Straight Up

Desireless - Voyage, voyage (απόλυτο, απόλυτο κομμάτι...)

Stephanie de Monaco - Ouragan / Irresistible

τεσπά, δεν ηθελα να φτιάξω λιστα ή τπτ τέτοιο, απλά ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου που τα ανακάλυψα και να ρωτήσω μηπως αρέσουν σε κανεναν άλλον - και αν ξέρει κανείς παρόμοια κομμάτια, ας τα γράψει εδωπέρα....

Δημοσ.

Επισης πρεπει να χρησιμοποιησεις κ το κουμπακι ''ερευνα'' του φορουμ .

Υπαρχει ηδη ενα τοπικ για 80'ς επιτυχιες .

Δημοσ.

paschalia, το διαβασες το τοπικ ή οχι;

το γράφω πρώτο πρώτο πράγμα, πως δεν μπόρεσα να βρώ.

δοκίμασε να βάλεις και συ το "80" στην αναζήτηση.

μπού.

τελος πάντων, και αν με κάνουν ban για το μπού, θα το δεχτώ με ψυχρή καρδιά. και δεν νομίζω να ξαναγράψω εδωπέρα.

Δημοσ.

Έχουμε ένα παλιό θέμα, αρκετά μεγάλο με κάμποσες παρόμοιες προτάσεις της εποχής.

Το «palio alla korifeo». blink.gif

Υπάρχει ακόμη ένα, από τα πολύ αγαπημένα μας topics και επίσης μεγάλο, αν και έχουμε καιρό να postάρουμε εκεί.

Το «Ξεθάβοντας τα cd μου...». blink.gif

Και στα δύο θα βρείς πολλά 80ς τραγούδια και μπορείς εκεί να πεις κι εσύ τα δικά σου αγαπημένα. blink.gif

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα μην αρπαζεσαι με κατι που θα σου πει καποιος .

Δευτερον το 80's δν ειναι η μονη λεξη προς αναζητηση .

Μπορεις να βαλεις αλλες σχετικες , ειτε στα αγγλικα ειτε στα ελληνικα .

Δημοσ.

Κοιτα να δεις πραματα...Θα κανω 80's παρτυ (κατα αλλους 30+ με 40-)και εψαχνα κομματια περα απ'αυτα που εχω. Κι ουτε που μου εκοψε να ψαξω εδω...

Μολις ανανεωθηκε η δισκοθηκη μου (Thanx Cristina για τα τοπικια).

Ε, ρε τι εχει να γινει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...