S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μονο καλα λογια εχετε να πειτε βλεπω!!!Παντως οι τιμες του ειναι πολυ καλες.
Tetix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ειδικά σε οθόνες και motherboards, όποια και να κοιτάξεις θα είναι η πιο φθηνή! Τυχαίο ίσως, αλλά συμβαίνει τουλάχιστον σε 5-10 είδη που είδα...
Gantalf_4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Πηρα απο εκει κατι καλωδια για το Xbox και ενα χειριστηριο. Ολα αψογα! Σε 3 μερες ηταν σπιτι μου...
npapagri_xtra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μονο καλα λογια εχετε να πειτε βλεπω!!! προσεξε μην το γκαντεμιασης και εισαι η εξαιρεση.
thanassissis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Para poli kalo magazi...molis ekana tin paraggelia, mepiran se 2' tilefwno gia epivevaiosi...etsi ksana agorasa apo ekei kai ama kati den ine diathesimo...kateytheian se enimeronoun(se 2' meta tin paraggelia sou)... Poli kalo site... Sas to proteino anepifylakta
1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω να κάνω μια παραγγελία από αυτό το site και επειδή η παραγγελία θα φτάσει γύρω στα 1000 ευρώ, θέλω να μου πείτε αν είναι απολύτως αξιόπιστο. Κάποιος που γνωρίζει, ας με βοηθήσει παρακαλώ.
titikos46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Πλαισιο το πιο εμπιστο.Εαν την δωσεις μεχρι τις 14.30 και εαν εισαι Αθηνα την αλλη μερα την παραδιδει αρκει να το εχει στα ετοιμοπαραδοτα.
Bougas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 τι ακριβως θες να αγορασεις? αν ειδες τιποτα ηχεια,ενισχυτες,pc parts,οχι δεν αξιζει η αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα. μην τσιμπας απο τις χαμηλες τιμες. πες τι ακριβως θες να αγορασεις.
argiris77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Α κ μία μικρή συμβουλή. ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! Μόνο για τα κορίτσια στη reception δεν θα χάσεις! Και μόνο για τις κοπελιές στην recepion θα ξαναγόραζα με κλειστά τα μάτια... από τις μέχρι τώρα αγορές μου (φθηνές) όλα κύλησαν πολύ καλά και φιλικά..με θέμα service όμως τι γίνεται?Αναγκαστικά πηγαίνεις αντιπροσωπεία?
1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Θέλω να πάρω έναν ψυγειοκαταψύκτη και έναν καταψύκτη. Πράγματα που θα μου πάνε γύρω στα 1100 ευρώ και όχι, δεν είμαι από Αθήνα. Να προχωρήσω στην παραγγελία μου άνετα λέτε; Οι τιμές μου φαίνονται μια χαρά.
oneofthem Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 επειδή πολλοί ρώτησαν για το after sale service, να πω απτη δική συναλλαγή ότι μου κάναν επιστροφή χρημάτων χωρίς συζήτηση σε μία περίπτωση το λάθος δεν ήταν δικό τους ουσιαστικά, η κατασκευάστρια εταιρία στον ίδιο κωδικό είχε περάσει ένα μοντέλο-αντικαταστάτη του άλλου και ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις ότι ήταν διαφορετικό ήταν όταν το ανοίξεις οπότε το λάθος ήταν της κατασκευάστριας που δεν είχε ενημερώσει για αυτήν την αλλαγή (ούτε στο site της δεν είχε αλλάξει η φωτογραφία με το νέο προϊόν) αλλά αναγκαστικά την τελική ευθύνη την χρεώνεται megamarket για την περιγραφή προϊόντος ανεξάρτητα αν φταίει ή όχι επειδή για τα ίδια προϊόντα έγινε ακριβώς η ίδια φάση και σε άλλα καταστήματα αφού με διαβεβαίωσαν αυτή τη φορά ότι τα προϊόντα θα είναι ακριβώς ίδια με αυτά της περιγραφής είχα πρόβλημα για επιστροφή χρημάτων λόγω "πολιτικής μη επιστροφής χρημάτων", πράγμα που απτη δική μου πλευρά δεν είχε καμία λογική αφού μου δώσαν λάθος προϊόντα ανεξάρτητα αν έφταιγε η κατασκευάστρια ή όχι οπότε θετικά τα σχόλια για το megamarket, για την εξυπηρέτηση δε χρειάζονται σχόλια οι κοπελιές είναι άψογες το θέμα από κει και πέρα δεν είναι η πολιτική αλλαγής/επιστροφής χρημάτων αλλά αν εξαρχής θα χρειάζεται ένα προϊόν αλλαγή ώστε να μην χρειαστεί να διαπιστώσεις καν το επίπεδο του after sale κρίνοντας από το πόσα ηλεκτρονικά πουλάνε, air conditioner, κουζίνες κλπ, φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα
greekboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 επειδή σκέφτομαι και εγώ σήμερα να κάνω μια παραγγελία τίποτα νεωτορες γνώμες? πήρε κανείς τίποτα πρόσφατα?
oneofthem Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πήρα και μια κουζίνα για τη μάνα μου πριν 2 εβδομάδες, γενικότερα βέβαια δεν έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί να πω την αλήθεια γιατί τελευταία έχει ανέβει πολύ ο ανταγωνισμός στις τιμές κατά τάλλα έχει τόση πελατεία που αν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα φαντάζομαι θα το είχαν θάψει κανονικά
greekboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 να πω και εγω τις εντυπωσεις μου μετα την παραγγελια! Υπερευχραστημενος!!! :-D στις 28 εγινε η online παραγγελια και σημερα το παρελαβα
yassan Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αγόρασα πρόσφατα κομμάτια για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή από το Megamarket και πραγματικά η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή.Η πωλήτρια με την οποία μίλησα ήταν καταπληκτική στη δουλειά της και τα πράγματα ήρθαν ακριβώς όπως τα είχα παραγγείλει. Και οι τιμές επίσης ήταν πάρα πολύ καλές. Σίγουρα θα ξαναγόραζα απ' αυτό το κατάστημα. και εγώ τα ιδια. πολύ καλή εξυπηρέτιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.