SpUga5 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Γειά σας, ένα φιλαράκι σκέφτεται να αγοράσει ένα laptop από το megamarket.. Επειδή τα ευρώπουλα που θα δώσει είναι αρκετά ρωτάει αν είναι καλό... Αγόρασε κανένας από το megamarket και αν ναί, ποιές οι εντυπώσεις σας? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και για το mgmanager... Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες
aquasonic Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Nα σου πω. Το κινητο (Siemens CX75) μου το πηρα απο εκει (αριθμος παραγγελειας 150) τελη Ιουλιου. ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ σε τηλεφωνημα που εκανα (και ποιο φθηνοι κατα πολυ απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα) και απαντησαν κατ'ευθειαν στα e-mail μου. Ολα εγιναν οπως μου ειπαν, το κινητο εφθασε με courier μια χαρα! Εγω ξανααγοραζω ανετα απο κει
mariosCS Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 έχει κανείς ιδέα, γιατι στο MG manager, έχει εγγύηση 2 χρόνια στο amilo Si1520R, ενώ σε όλα τα άλλα e-shops, έχει μόνο 1 χρόνο? μήπως κάτι βρομάει... ???
greekparot Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μαλλον... αφου η FUJITSU-SIEMENS πουλαει σαν εξτρα προιον αν θελεις εγγυηση ανω του ενος ετους.
MikeKit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αγόρασα πρόσφατα κομμάτια για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή από το Megamarket και πραγματικά η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Η πωλήτρια με την οποία μίλησα ήταν καταπληκτική στη δουλειά της και τα πράγματα ήρθαν ακριβώς όπως τα είχα παραγγείλει. Και οι τιμές επίσης ήταν πάρα πολύ καλές. Σίγουρα θα ξαναγόραζα απ' αυτό το κατάστημα.
dpolal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αγόρασα κάτι ακουστικά από το magamarket και τα παρέλαβα από εκεί προκειμένου να δώ τον χώρο και τον τρόπο που δουλεύουν... Μια χαρά όλα, καινούργιο κατάστημα που από ότι καταλάβα ακολουθεί τα βήματα άλλου παλαιότερου πρωτοπόρου (τα καλά βήματα), χαμηλές τιμές, πολύ καλή, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, νεαρόκοσμος όσοι δούλευαν εκεί και λίγο «οικογενειακή» η ατμόσφαιρα (όπως μου φάνηκε). Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
vagos789 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δεν εχω προχωρησει ποτε σε αγορα απο εκει, παντα μπορεις να βρεις φτηνοτερα το προϊον,αλλα οι πωλητες ειναι παντα εξυπηρετικοι και απαντανε αρκετα γρηγορα στα e-mails
Bougas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 σκεφτωμαι να κανω μια αγορα ενισχυτη home cinema απο το megamarket. τωρα τελευταια πηρε το ματι μου το συγκεκριμενο site.εχει πολυ καλο υλικο,και παρα πολυ καλες τιμες. πειτε και αλλες γνωμες,οσοι εχετε αγορασει απο εκει,να ξερουμε. που ειναι οι αποθηκες τους (σε περιπτωση που θελω να παω ο ιδιος εκει να παραλαβω) γνωριζει κανεις?
Jojos170304 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμαστικά είχα παραγγείλει μία μνημούλα από εκεί. (mini SD TwinMos). Ενώ αρχικά φαινόταν σε διαθεσιμότητα, κατόπιν επικοινωνίας μου μαζί τους μου είπαν ότι δεν είναι σε διαθεσιμότητα κ άγνωστο πότε θα έρθει. Αναγκάστηκα να κάνω παράπονα στον admin του skroutz (δεδομένου ότι έβγαινε φθηνότερο κατάστημα στη λίστα για προϊόν που δεν είχε), ο οποίος άμεσα επικοινώνησε μαζί τους. Στη συνέχεια κ κατόπιν επικοινωνίας μου ξανά μαζί τους μου είπαν ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε 5 εργάσιμες. Πράγματι μου το φέραν, πήγα από κοντά να τσεκάρω το κατάστημα κ αφού έμεινα ευχαριστημένος ξαναψώνισα από εκεί. Μόνο μελανό σημείο αφού το εξήγησα κ σε ένα από τα στελέχη του καταστήματος το αρχικό γράψιμο, διότι αν στη θέση μου ήταν ένας πιτσιρικάς πιθανόν να μην το κυνήγαγε έτσι, άρα δεν θα εξυπηρετούνταν. Anyway, bottom line το συστήνω αφού φάνηκαν με διάθεση συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στον πελάτη. Α κ μία μικρή συμβουλή. ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! Μόνο για τα κορίτσια στη reception δεν θα χάσεις!
Bougas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 καλα ολα αυτα.που ειναι ομως? ειναι καταστημα η αποθηκες?
Jojos170304 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Σπύρου Πάτση είναι τα γραφεία τους με την ρεσεψιον στο ισόγειο. Η αποθήκη τους είναι κάπου αλλού οπότε θα πρέπει πρώτα να συννενοηθείς τηλεφωνικά για να στο έχουν εκεί.
npapagri_xtra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εχω αγορασει μικροπραγματα απο αυτους χωρις παραπονο. καλες τιμες. απ οσο καταλαβα δεν ειναι εταιρια με αποθηκες κλπ. παραγγελνει απο μεγαλυτερες εταιριες ( πχ oktabit, quest κλπ) και αν εχουν αυτοι σε καλει και σε ενημερωνει οτι υπαρχει σε στοκ και το παραγγελνουν και παραλαμβανουν την επομενη αν τους το ζητησεις. καπως ετσι παιζει το σκηνικο απ οσο καταλαβα χωρις να εχει σημασια βεβαια. κανενα μαγαζι δεν εχει στοκ οσα διαφημιζει στο site τους. εχουν καποια ποσοτητα στοκ σε μερικα ειδη. ετσι παιζουν ολα τα καταστηματα πλεον (λογικο). εξαιρουνται καποιες αλυσιδες τυπου πλαισιο.
dpolal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Α κ μία μικρή συμβουλή. ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! Μόνο για τα κορίτσια στη reception δεν θα χάσεις! Όλα τα λεφτά ...... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.