Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Paredwsouli μήπως θέλεις ο LL να σου φέρει κάτι απο το κωλόνησο όταν κατέβει;;;;;; Το σκέφτομαι σοβαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το σκέφτομαι σοβαρά... Στείλε μου μωρέ εσύ το έμβασμα και βλέπουμε (και αν με ξαναδεις...) Η πλάκα είναι ότι με τη διαφορά ανεβαίνεις Λονδίνο για δυο μέρες, πληρώνεις ξενοδοχείο και παίρνεις και για μια ωρίτσα τη Κατερίνα απο το http://www.agencycaprice.com Νομίζω ότι συμφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Στείλε μου μωρέ εσύ το έμβασμα και βλέπουμε (και αν με ξαναδεις...) Η πλάκα είναι ότι με τη διαφορά ανεβαίνεις Λονδίνο για δυο μέρες' date=' πληρώνεις ξενοδοχείο και παίρνεις και για μια ωρίτσα τη Κατερίνα απο το www.agencycaprice.com Νομίζω ότι συμφέρει... Με τη διαφορά, ανεβαίνω Λονδίνο, μένω 2 μέρες και βάζω στο MacBook και 100άρι σκληρό δίσκο. Και πίνω και 2-3 pints Guiness στην υγειά της Κατερίνας. Χωρίς την Κατερίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ο σκύλΟ στο Λονδίνο με τους φίλους του να πίνει μπύρες χωρίς την Κατερίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το MacBook μου δεν βλέπω! Αποκλείεται να μην έχω αγκαλιά το MacBook. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το MacBook μου δεν βλέπω! Αποκλείεται να μην έχω αγκαλιά το MacBook. My bad............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.