geokok1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Επειδη διαβασα το site του αλλα δεν τα κατεχω τοσο τα τεχνικα μπορει κανεις να μου πει αν το εν λογω προγραμμα κανει defrag και την registry?? Στο site αναφερουν πως κανει defrag ολα τα metadata των windows...νομιζω,,,,
geokok1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μου έστειλαν mail από την raxco που εχει το perfect disk απαντωντας στην παραπανω ερωτηση. Να τι μου ειπαν: Hello, Registry files are just another file on the drive. Microsoft's defrag APIs support defragmentation of registry files - so PerfectDisk will defragment them. If you need any additional assistance, please donʼt hesitate to let me know. Δηλαδή τι μας λεει ρε παιδια αυτο??Οτι ακομα και το defrag των win xp κανει defrag την registry??? Τότε για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω κάποιο προγραμμα πχ pagedefrag (περα απο το οτι κανει defrag και τα page files, απλα επειδη κανει και την registry το λεω σαν παραδειγμα)??? Έλα που είναι τα μυαλά του forum???
geokok1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ......τα μυαλά κοιμούνται για μεσημέρι ακόμα....???
geokok1981 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ελα ρε παιδια βοηθειστε τον συνανθρωπο.... καποιος θα ξερει καποιος θα γνωριζει, καποιος θα την ειδε (ασχετο)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.