Προς το περιεχόμενο

Studio 9

ΜΑΝΟΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το studio 9 pinacle στον υπολογιστή μου και κάνω μετατροπή της vhs σε dvd και έχω μια απορία , οταν πατάω έναρξη λήψης βγάζει ένα πινακάκι που γράφει δευτερόλεπτα και χαμένα καρέ . πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να γράψω για να μην έχω μετα μεγάλη απώλεια σε καρέ ? παρατήρησα οτι μερικές φορές έχει πολλά χαμένα καρέ και οταν βάζω περιπου 9877 δεύτερα ειναι καλύτερα . Δεν ξέρω την λειτουργία ακριβώς αυτής της εντολής και ελπίζω να εγινα κατανοητός .

Δημοσ.

Τα δευτερόλεπτα είναι ο χρόνος εγγραφής και τα χαμένα καρέ είναι αυτό ακριβώς που λέει, δηλαδή κατά την εγγραφή τα καρέ που χανονται. Κανονικά δεν πρέπει να έχεις χαμένα καρέ αλλιώς η εγγραφή είναι προβληματική.

Δημοσ.

ο χρονος δεν εχει καμια σχεση με τα χαμενα καρε.υπαρχουν πολλοι παραγοντες που συμβαλουν σε αυτο.δεν μας εξηγεις πως κανεις το capture της ταινιας.αν το κανεις σε real time ισως ο υπολογιστης σου να μην εχει την απαιτουμενη ισχυ να κανει capture και encode ταυτοχρονα σε real time.ισως να ειναι βρωμικη η βιντεοκασσετα.κοιταξε τισ ρυθμισεις παλι και βαλε το φακελο αποθηκευσης του βιντεο σε διαφορετικο partition απο το λειτουργικο

Δημοσ.

Δεν απαντησες στην ερωτηση μου όμως, μιας και είχα και εγω πρόβλημα με το συγκεκριμενο μηχανημα! :)

Δημοσ.
Δεν απαντησες στην ερωτηση μου όμως, μιας και είχα και εγω πρόβλημα με το συγκεκριμενο μηχανημα! :)

Όντως το MovieBox έχει πρόβλημα. Έχω το DV MovieBox και μου δημιουργούσε κατά το capture, droped frames. Τελικά όλα μου τα capture από το VCR τα έκανα μέσω της TV Card και ησύχασα.

Δημοσ.

Εχω το studio 9 της pinnacle αλλα τωρα βρηκα την ρεγουλα και γραφει μια χαρα χωρις να εχω απωλειες σε καρε , περιπου 5 - 9 καρε χανω σε μια vhs 240 minute . Πιστευω δεν ειναι τιποτα

Δημοσ.
Εχω το studio 9 της pinnacle αλλα τωρα βρηκα την ρεγουλα και γραφει μια χαρα χωρις να εχω απωλειες σε καρε , περιπου 5 - 9 καρε χανω σε μια vhs 240 minute . Πιστευω δεν ειναι τιποτα

Τέλος καλό, όλα καλά. Και καλά καψίματα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...