passenger57 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Θέλω να φτιάξω ένα γραφικό στο photoshop.Έχω κατεβάσει απο το ΝΕΤ κάποια όμορφα jpg διαστάσεων 250x181 και κάτι ψηλά.Πώς θα κάνω αυτά backround tiled στο backround layer του photoshop?<P>Δώστε καμμιά ιδέα!
unforgiven Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Απλά:<BR>Στο jpg:<BR>Select all<BR>Create Pattern<BR>Πας στο background και...<BR>Fill με pattern!<BR>Και έτοιμος!
passenger57 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 συγνώμη (ίσως είναι η ώρα περασμένη και είμαι κουρασμένος)..αλλά δεν το κατάλαβα!
unforgiven Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Πιο αναλυτικά:<BR>Πήγαινε στην εικόνα που θα χρησιμοποιήσεις ως tile και επέλεξε (από τα μενού):<BR>Select all<BR>Select->Define Pattern<BR>Πήγαινε εκεί που θέλεις να φτιάξεις το background και επέλεξε<BR>Fill..<BR>Στο παράθυρο που θα βγει, επέλεξε εκεί που λέει "Background color", τιν επιλογή "Pattern". Διάλεξε αυτό που έφτιαξες πριν και... έτοιμος!<BR>Αν κόλησες, πες μου!
alekos 5000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 pos na katebaso mia tainia apo to internet
FISHERMAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alekooooooooooooooooooooo!??!?!?!?!?!!?!??!!?!?!?!?!?!!??!?!?!!?!? To Post Milaei Apo Mono Tou...apla Thaumaste To!!!!!!!!!!!
gfilippas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αλέκο το πρώτο post σου θα είναι ιστορικής αξίας
Isis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 lol.. ρε παιδια τι ειναι αυτα τα images που γραφεται και κατι παρενθεσεις??
ChrisAce Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 O alekos 5000 distixos mas apoxereta noris kai autos.. Isos an diabaze tous kanones na htan akoma mazi mas.. Kai mias kai pou einai pampalaio to 8ema as to kleidosoume na paei siga siga ekei pou htan kai prin..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.