yiannakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το skype μου κλείνει την συνομιλία μετά από 2-3 δευτερόλεπτα (από pc σε pc) ενώ το yahoo messenger μου κάνει πολλά σπασίματα στον ήχο. Τι άλλο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να έχω εικόνα με ήχο? ευχαριστώ
Highlander Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Αν είσαι σε Adsl γραμμή είναι δύσκολα τα πράγματα. Σε Isdn είναι λίγο καλύτερα.
kriz Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το MSN το έχεις δικομάσει; Δεν είμαι και πολύ φαν, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μου είχε δουλέψει πολύ καλύτερα από το skype.
yiannakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 όχι, θα το ''πιάσω'' και θα ποστάρω εντυπώσεις.
Highlander Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 yiannakas, δυστυχώς αν το DSLAM είναι γεμάτο, τότε δεν μπορεί να παίξει σωστά. Όλα αυτά τα progs λειτουργούν στέλνοντας πολύ μικρά πακέτα σε σύντομο χρόνο. Έτσι ακριβώς και τα online games.
yiannakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ρε παιδιά καμμιά λύση? γιατί έπεισα ανθρώπους να βάλουν dsl για να επικοινωνούν με εικόνα και ήχο και θα με βριζουν
Highlander Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 yiannakas, για να καταλάβεις τι εννοώ, δοκίμασε να λειτουργήσεις το κάθε πρόγραμμα Σαββατοκύριακο. Θα δεις ότι η ποιότητα θα είναι σχεδόν τέλεια ! Δυστυχώς τις καθημερινές δεν παίζει σχεδόν τίποτα. Στο DSLAM που είμαι εγώ για παράδειγμα, είναι γεμάτι φοιτητές που τρέχουν emule, torrents, dc++ και δυστχώς μπουκώνουν τα πάντα. Η λύση που μου πρότεινε κάποιος ISP είναι να ανέβω στα 512. Νομίζω όμως ότι δεν είναι λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.