bujinkan Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 καλημερα σε ολους.τις επομενες μερες παω για αγορα laptop και κατεληξα στο vero 9040.μηπως τον εχει κανενας να μου πει καποια γνωμη? http://www.veropc.gr/product_details_pcmag.asp?customercode=003248&zip=20011&veropc_id=53&category_id=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markknopfler Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Bujinkan ta xarakthristika tou kala einai alla de empipsteuomai th vero.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bujinkan Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ΘΑ μπορουσες να μου αιτιολογησεις και το γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144461 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Η κατασκευή είναι MSI βέβαια, αλλά με τους εδώ τύπους θα κάνεις κουμάντο...διάβασε το thread που σου έδωσε ο Μάριος και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Χαλεπώτερον του κτήσαι,τω φυλάξαι ταγαθά εστί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markknopfler Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Vevaia tha mporousa.Poly apla giati eixa parei ena aplo pc(oxi laptop) ths vero kai mou eixan ferthei athlia otan to eixa paei gia elegxo kai eixe xalasei h m/b.Ena tha sou pw,gia mia m/b perimena na to parw pisw gyrw ston 1 mhna.Epishs allos enas filos exei provlhma m laptop vero pou phre kai pali den eixe kalh antimetwpish sto service......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bujinkan Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 λοιπον απο σημερα το απογευμα ειμαι κατοχος του vero 9040 και απο τις πρωτες ωρες συμβιωσης μαζι του η πρωτες μου εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες μονο που στο εγγυς θα προσθεσω αλλη μια 512 ram.ηπια και καφεδακι σε καφετερια με WIFI για να το δοκιμασω ολα καλα ολα ωραια.το μονο που δεν εβγαλα ακρη ειναι το bluetooth αν μπορει κανεις ας με βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Σε καλή μεριά...ελπίζω να μη σου παρουσιάσει τα προβλήματα του Kandinsky! Δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση στο πρόβλημά σου, αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread (και για καλό και για κακό, έχε υπόψη σου αυτό το forum). Δεν αφορά το MS-1029 (που είναι το αντίστοιχο Vero 9040), αλλά δε νομίζω πως έχει και καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bujinkan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ξεθαβοντας αυτο το ποστ που ειχα ανοιξει εγω με την αγορα του vero μου και εχοντας συμβιωσει μαζι του σχεδον 1 χρονο εχω να πω πως το μηχανημα μου εχει βγει αψογο πραγματικα παρα τις διαφορες στραβες(μου εχει πεσει 2 φορες κατω)το χρησιμοποιω καθημερινα του εχω αλαξει τα φωτα και παρολα αυτα το μηχανημα φυσαει.Απο τις πιο καλες αγορες μου τολμω να πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.