plato Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το κινητο το εχω 2 χρονια περιπου, δεν εχει πεσει ποτε κατω και ειναι σε αριστη κατασταση.Ουτε γρατζουνια δεν εχει. Ξαφνικα μια μερα η οθονη του εδειχνε θολα και μετα απο 3 μερες εσβησε εντελως. Αξιζει να το παω για επισκευη ή θα μου παρουν κανα 150αρι και δεν αξιζει? Αν δεν ηταν σε αψογη κατασταση και δεν το ειχα βολευτει παρα πολυ δεν θα το συζητουσα καν.Ξερει μηπως κανεις που υπαρχει αντιπροσωπεια της samsung ή να απευθυνθω σε κανενα μαγαζι τυπου Γερμανος κτλ? (ολα αυτα αν πιστευετε οτι αξιζει να παει για φιαξιμο και δεν θα μου στοιχησει σχεδον οσο ενα καινουριο)
marios1957 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το κινητο το εχω 2 χρονια περιπου' date=' δεν εχει πεσει ποτε κατω και ειναι σε αριστη κατασταση.Ουτε γρατζουνια δεν εχει. Ξαφνικα μια μερα η οθονη του εδειχνε θολα και μετα απο 3 μερες εσβησε εντελως. Αξιζει να το παω για επισκευη ή θα μου παρουν κανα 150αρι και δεν αξιζει? Αν δεν ηταν σε αψογη κατασταση και δεν το ειχα βολευτει παρα πολυ δεν θα το συζητουσα καν.Ξερει μηπως κανεις που υπαρχει αντιπροσωπεια της samsung ή να απευθυνθω σε κανενα μαγαζι τυπου Γερμανος κτλ? (ολα αυτα αν πιστευετε οτι αξιζει να παει για φιαξιμο και δεν θα μου στοιχησει σχεδον οσο ενα καινουριο)[/quote'] Πλ Κάνιγκος,άστα να πάνε,για να σου πουν πόσο θα στοιχίσει θέλουν 15€!!! Δεύτερη οθόνη που έχω αλλάξει γι αυτό,ευτυχώς στην εγγύηση,αλλά μου ξαναχάλασε,έτσι όπως τα λες. Την τελευταία φορά χάλασε μόνο το contrast,οπότε άμα το βάζω να δείχνει "γαϊδουρινά",φαίνονται. Τα έχουν υπολογίσει έτσι οι λούστηδες,ούτως ώστε κάθε δύο χρόνια να μας έχουν στον ντορβά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.