Προς το περιεχόμενο

Διόρθωση χρονισμού σε υπότιτλους

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχω μια season του 24 και τους αντίστοιχους ελληνικούς υπότιτλους,όμως αν και είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι στα ίδια fps με τα επεισόδια τις season,προηγούνται κατά 5-6 δευτερόλεπτα.Δηλ.όταν ξεκινάει ένα επεισόδιο,οι υπότιτλοί του "τρέχουν" πιο γρήγορα...Μπορώ με το bs player να ορίσω καθυστέρηση υποτίτλων ως προσωρινή λύση,όμως εγώ θέλω να φτιάξω μόνιμα τους υπότιτλους έτσι ώστε να πηγαίνουν μαζί με το κάθε επεισόδιο χωρίς να χρειάζεται να παρεμβαίνω.Ξέρω ότι μπορεί να γίνει με το subtitle workshop αλλά δεν ξέρω το πώς...Όποιος έχει κάποιο guide ας το postάρει ή ας μου πει με απλά λόγια έναν τρόπο για το πώς θα το κάνω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:-D

Δημοσ.

Αν όλη οι υπότιτλοι προηγούνται 5-6 sec. τότε πάτα ctrl+D τσεκάρισε for all subtiles, βάλε πρόσημο (+) και πληκτρολόγησε τα δευτερόλεπτα (00:00:06,000) και κάνε apply.

Δημοσ.

time adjuster λεγεται το προγραμμα. συγχρονιζεις τον 1ο κ τον τελευταιο υποτιτλο,κ οι υπολοιποι συχρονιζονται αυτοματα! δοκιμασε το.

αν σε βολευει επισης,subtitle workshop!

Δημοσ.

δοκιμασε το adjuster καλυτερα!

ανοιγεις τους υποτιτλους που θελεις,μετα πας: συγχρονισμος, διαλεγεις την 1η ατακα του εργου, play movie with avi player ή καπως ετσι, κ οταν φτασεις εκει που ακουγεται η 1η ατακα,πατας pause,κ "η παρακατω γραμμη παιζει τωρα". το ιδιο ακριβως κανεις κ για τον τελευταιο υποτιτλο.

μετα οκ 2 φορες,και save,κ ειναι ετοιμοι!

Δημοσ.

νωντα, τσεκαρε εδω,εχει ενα καλυτερ οδηγο,απο αυτα που σου προχειρογραψα εγω,κ σου λεει κ πως να ενωνεις 2 αρχεια υποτιτλων μαζι αν θελεις!και απο που να κατεβασεις το time adjuster...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107113&highlight=%DD%ED%F9%F3%E7+%F5%F0%EF%F4%DF%F4%EB%F9%ED

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...