Bakxos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Παιδια "πηρα" το solidworks το οποιο αποτελειται απο 4cd. Αυτα ηταν αρχεια .daa τα οποια εκανα extract και μετα τα αντεγραψα με nero σε 4cd. Κατα τη διαρκεια της εγκαταταστασης ολα κυλουσαν ομαλα μεχρι που μου γυρευει να βαλω το 2cd για εγκατασταση. Τοποθετω το δισκακι και μετα απο λιγο μου πεταει το ιδιο μηνυμα και η εγκατασταση δεν συνεχιζεται. Τι να κανω? Ξερει κανεις τπτ σχετικο? Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 epidi les oti "pires" mipos kati den graftike sosta sto deutero cd?mipos einai provlimatiko apo tin mana tou?dokimase na to kaneis mount se image drive na deis ti ginetai.px se image drive apo to alcohol.otan zitisei to deutero kaneis mount to deutero kai sinexizeis.gia dokimase to etsi.
Bakxos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Φιλε επειδη αυτα δεν τα ξερω καλα με τα mount σου λεω οτι εχω το poweriso το οποιο δημιουργει image drive. μετα τι κανω? φορτωνω στο drive το cd 1 και μετα τι γινετε? πως συνεχιζω? EDIT: Ok φιλε το βρηκα. Ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 unmount to proto afou ginei copy ston disko kai mount to deutero.pes mas an epiase.
Bakxos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 unmount to proto afou ginei copy ston disko kai mount to deutero.pes mas an epiase. ok ola kala epiase euxaristo poly
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 telos kala ola kala.this topic wil self destruct in 5 seconds.good luck jim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.