Προς το περιεχόμενο

να περιμένω ή όχι ????

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδώ και αρκετές μέρες, έκανα μια έρευνα αγοράς, για φορητό υπολογιστή,

και κατέληξα στον FS Amilo Si1520R

ΑΛΛΑ:

ρώτησα στο multirama και μου είπαν ότι δεν έχουν υπ'οψην να φέρουνε αυτό το μοντέλο, αλλά θα φέρουν το si1520L, το οποίο διαφέρει στο ότι έχει τον Τ2300 αντί τον Τ2400 επεξεργαστή, και έχει 521 αντί 1024 RAM.

προβληματισμός 1ος: αξίζει να πάρω τώρα αυτό το pc? θα αλλάξουν δραματικά οι τιμές στους επόμενους μήνες? ή πάνω κάτω θα είμαστε στα ίδια επίπεδα?

προβληματισμός 2ος: υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά μ'αυτά τα χαραχτηριστικά; αν έχετε κάτι υπ'οψην σας, παρακαλώ ενημερώστε με!

προβληματισμός 3ος: αφού δεν το βρίσκω σε κατάστημα, μάλλον θα το πάρω απο e-shop. Ποια μου προτίντετε; υπάρχει κανένα "δοκιμασμένο" και αξιόπιστο;

ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχω κανονικό desktop υπολογιστή που καλύπτει τις ανάγκες μου. (AMD 3500+, 1024RAM etc...).

Με παιχνίδια δεν ασχολούμε.

ούτε και το θέλω για να βλέπω ταινίες κτλ...

Περισσότερο το θέλω για mobility, και για να μπορώ να το μεταφέρω πανεπιστήμιο, και κυρίως για τις εργασίες μου (για κώδικα).

την 12'' οθόνη την προτίμησα, γιατι θέλω να μην έχει πολύ βάρος, και απ'οτι είδα, μικρό βάρος και μεγάλη οθόνη, δεν πάνε μαζι...

έχω προβληματισμούς για τα Fujitsu ομως, παρόλο που δεν άκουσα στην ουσία κάποιο παράπονο σε γενικές γραμμές. (οκ, πάντα υπάρχουν οι μεμονομένες κακοτυχίες).

και δεν βρίκα και κάποιο άλλο που να είναι σε παρόμοια επίπεδα, και παρόμοια τιμή....

Κοίτα εφόσον χρειάζεσαι μικρή οθόνη τότε δεν γνωρίζω για άλλο με πιο ανταγωνιστική τιμή στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με την Fujitsu δεν μπορώ να σου δώσω κάποια εικόνα χωρίς να γενικεύσω, αλλά ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις προσωπικές του εμπειρίες.

Αν ήταν να επιλέξεις το M3438G τότε θα ήμουν επιφυλακτικός, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για κάποιο άλλο μοντέλο.

mia simvouli...

mhn perimenete narthei to epomeno kai to methepomeno montelo giati pote de tha agorasete..

panta tha vgainei kati kalytero ap ayto pou idi agorasate.. etsi einai h agora.Parto kai kane th douleia sou. oi diafores einai mikres... kai polles fores anousies se kontina montela

tin mpataria den tin dokimasa stis full dinatotites tis akoma, epeidi akoma mono mia fora to eixa mono me bataria .... exallou, prepei na ginoun 3 fortizeis-apofortiseis gia na arxisei na doulevei kanonika.

i othoni einai mia xara, me analisi 1200x800. kapoios mou eipe "einai poli mikra ta eikonidia", alla ego den ta vrika mikra oute gia mia stigmi. Pistepse me mia xara einai.

to mono kako pou mou eixan pei gia tin othoni, einai oti einai crystal view, kai otan deixnei mavro xroma i othoni, tha antanakla to... prosopo sou stin ousia. san kathreftis...

alla aso to xrisimopoiisa, den prosexa kan oti einai provlima afto. didali ego tin vrika mia xara...

an theleis otidipote alles plirofories pes mou.

btw, giati to perimeneis.... ? afou irthe tin paraskevi se olous tous metapolites tis fujitsu... apo pou tha to agoraseis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...