mojiro Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Η 20 Μάη έρχεται... ...και 20 με 30 Μάη ειναι το 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φοιτητικού Θεάτρου!!!! Οι παραστάσεις θα γίνουν στον "Πολυχώρο Νέου Κόσμου" πίσω απο τον Αγ. Σωστη. Θα συμμετάσχουν 16 σχολές απο όλη την Ελλάδα! Θα μεταδωθούν ζωντανά μέσω Internet! Πληροφορίες & πρόγραμμα παραστάσεων... http://www.panepistithea.gr/ http://wind.awmn.net/?page=nodes&node=1289 http://www.in.gr/agenda/AgendaPlace.asp?strSDate=11/5/2006&lngAgendaID=66246 Είστε φυσικά όλοι καλεσμένοι!!!
Akujin Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 πολύ ενδιαφέρον... λογικά θα πάω να δω τις μύγες του σαρτρ, που ήθελα να το διαβάσω φέτος και δεν έτυχε τελικά να κανονισουμε +ινσομνιακές συναντησεις εκεί! καλή ευκαιρία
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Χεχε. Την Κυριακή στις 7, στο έργο που ανεβαίνει έχω γράψει τη μουσική. Το έχει σκηνοθετήσει η αδερφή μου. Έχει γέλιο το έργο. Στη Θεσσαλονίκη πάντως που το ανεβάσαμε άρεσε πολύ (αν κρίνω από τα γέλια). να κανονισουμε +ινσομνιακές συναντησεις εκεί! καλή ευκαιρία Είμαι αναποφάσιστος για το αν θα κατέβω ή όχι στην Αθήνα (έχουμε γράψει τη μουσική με ένα άλλο παιδί, οπότε μπορεί να πάει αυτός και να μην είμαι απαραίτητος), αλλά αν θα έρθεις, θα το ξανασκεφτώ πιό σοβαρά ΥΓ. Συγγνώμη που δε σκέφτηκα νωρίτερα να κάνω εγώ την ενημέρωση για το φεστιβάλ. Μάλλον δεν το σκέφτηκα γιατί δεν συνδύασα στο μυαλό μου το θέατρο με τον κινηματογράφο
mojiro Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Παιδια χρειαζομαστε μεγαλη προοθηση, οπως μπορειτε διαδώστε το!
Akujin Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 θα το πω+εγώ σε κάτι φίλους, θα κάνω ο,τι μπορώ, καμιά δεκαριά άτομα μπορώ να φέρω, να πούνε κι αυτοί σε κανέναν αν είναι να μαζευτούμε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Άντε και το υπόλοιπο φόρουμ παιδιά. Ευκαιρία και για συνάντηση που λέει και ο Aku. Χίλιοι καλοί χωράμε!
Akujin Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ήθελα πολύ+εγώ φέτος να συμμετέχω σε μια θεατρική ομάδα αλλά μου ήρθε αργά η επιφοίτηση! του χρόνου, όρεξη να υπάρχει! τώρα απλά θα ζηλεύω (εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και κάτι για το θέατρο, έχω 1-2 ιδέες, θα το παλέψω. περιμένω περισσότερες εποσκέψεις της σκοτεινής Κυρίας, που λεει κι ο Αργύρης Χιόνης ο ποιητής)
mojiro Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 υπενθυμιζω πως σημερα ειναι η εναρξη, και θα ξεκινησουμε λιγο πιο νωρις μιας και θα εχει ομιλιες κλπ. αρα σημερα θα αρχισει στις 6:30. τις λοιπες μερες θα πηγαινει, 7:30-9:00 & 9:30-11:00, το βραδυ. σας αφηνω, παω να δω τι θα κανουμε με το streaming.
Akujin Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Nα πάνε όλα κατ' ευχήν+να μαζευτούμε μπόλικοι... -cheers!-
Sadead Neth Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Αύριο στις 7:30 να μην ξεχάσουμε να πάμε να δούμε την παράσταση αλλά και τους Manuel, mojiro και Akujin. Αν και εσείς οι τρεις θα 'στε μόνο (από Insomnia) δυστυχώς.
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 mojiro simera tha ginoun oi parastaseis tis kyriakis kanonika? akousa oti xthes akyrwthikan(?) gia pes mas
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αύριο στις 7:30 να μην ξεχάσουμε να πάμε να δούμε την παράσταση αλλά και τους Manuel, mojiro και Akujin. Αν και εσείς οι τρεις θα 'στε μόνο (από Insomnia) δυστυχώς. ελάτε, θα μοιράσουμε κι αυτόγραφα
mojiro Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Το Σαββατο εγινε η 1η απο τις 2 Χτες την Κυριακη εγιναν και οι 2 κανονικα Μάλιστα από χτες, γινονται κανονικά αναμεταδόσεις των παραστάσεων ζωντανά στο Internet !!! (ανοίγουν με το Windows Media Player & το BSPlayer) mms://video.panepistithea.gr:8080 mms://video.panepistithea.awmn:8080 σας περιμένουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.