mentorxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 ξερετε κανενα απλο προγραμματακι που να<BR>γραφει ηχο απο το μικροφωνο του pc ?<P>εχω μια SB Live Value και windows XP<P>βασικα και το sound recorder των XP θα<BR>μου εκανε αλλα σταματαει παντα στα 60"<BR>υπαρχει τροπος να γραφει συνεχεια ωσπου<BR>να γεμισει ο δισκος και οχι μονο 60<BR>δευτερολεπτα ?<P>απλως θελω να αφησω το pc να καταγραφει τους ηχους σε ενα δωματιο για καποιες ωρες<BR>δεν ψαχνω κατι το πολυπλοκο εχετε κατι στα υποψιν ?
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Φίλε mentorxxx,<P>Ένα καλό πρόγραμμα αλλά λίγο πιο advanced για την δουλειά που το θέλεις είναι το cool edit 2000.Έχει επαγγελματικές προδιαγραφές αλλά είναι πολύ καλό και για μία απλή ερασιτεχνική ηχογράφηση σαν αυτή που θέλεις να πραγματοποιήσεις.<BR>Ελπίζω να βοήθησα λίγο αν και όπως σου προανέφερα είναι λίγο advanced το πρόγραμμα αυτό,τουλάχιστον γράφει όλο το δίσκο χωρίς να σταματήσει πουθενά χωρίς την θελησή σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Και το Goldwave είναι πολύ καλό.<P><A HREF="http://www.goldwave.com" TARGET=_blank>Από εδώ</A>
marios1957 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δεν ειχε η καρτα συνοδευτικο προγραμμα(κατι σαν Audio Rack η κατι τετοιο)?Μια καρτα που εχω εγω(ουτε ο κατασκευαστης της δεν τη θυμαται πια...),εχει ενα τετοιο προγραμματακι,ειναι σαν virtual στερεοφωνικο,εχει επιλογες για ηχογραφιση κλπ,1 1/2(εναμισυ) χρονο μ αυτο εβαζα τα βινυλια σε cd(μεχρι που πηρα standalone γραφτηρι).<P>Κοιτα λιγο στα συνοδευτικα της καρτας σου,ειναι παν-απλο και δουλευει του σκοτωμου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Κι εγω την ιδια καρτα εχω .Αν κανεις full εγκατασταση απο το cd υπαρχει η επιλογη wave stoudio για ηχογραφηση κλπ<BR>
mentorxxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει software στο cd για windows XP.<P>το goldwave που δοκιμασα παντως κανει καλη δουλεια ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Το software που εχει το cd για win me κανει και για τα xp.Το εχω δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.