Προς το περιεχόμενο

Audio Recording

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε κανενα απλο προγραμματακι που να<BR>γραφει ηχο απο το μικροφωνο του pc ?<P>εχω μια SB Live Value και windows XP<P>βασικα και το sound recorder των XP θα<BR>μου εκανε αλλα σταματαει παντα στα 60"<BR>υπαρχει τροπος να γραφει συνεχεια ωσπου<BR>να γεμισει ο δισκος και οχι μονο 60<BR>δευτερολεπτα ?<P>απλως θελω να αφησω το pc να καταγραφει τους ηχους σε ενα δωματιο για καποιες ωρες<BR>δεν ψαχνω κατι το πολυπλοκο smile.gif" border="0 εχετε κατι στα υποψιν ?

Δημοσ.

Φίλε mentorxxx,<P>Ένα καλό πρόγραμμα αλλά λίγο πιο advanced για την δουλειά που το θέλεις είναι το cool edit 2000.Έχει επαγγελματικές προδιαγραφές αλλά είναι πολύ καλό και για μία απλή ερασιτεχνική ηχογράφηση σαν αυτή που θέλεις να πραγματοποιήσεις.<BR>Ελπίζω να βοήθησα λίγο αν και όπως σου προανέφερα είναι λίγο advanced το πρόγραμμα αυτό,τουλάχιστον γράφει όλο το δίσκο χωρίς να σταματήσει πουθενά χωρίς την θελησή σου.

Δημοσ.

Δεν ειχε η καρτα συνοδευτικο προγραμμα(κατι σαν Audio Rack η κατι τετοιο)?Μια καρτα που εχω εγω(ουτε ο κατασκευαστης της δεν τη θυμαται πια...),εχει ενα τετοιο προγραμματακι,ειναι σαν virtual στερεοφωνικο,εχει επιλογες για ηχογραφιση κλπ,1 1/2(εναμισυ) χρονο μ αυτο εβαζα τα βινυλια σε cd(μεχρι που πηρα standalone γραφτηρι).<P>Κοιτα λιγο στα συνοδευτικα της καρτας σου,ειναι παν-απλο και δουλευει του σκοτωμου! rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει software στο cd για windows XP.<P>το goldwave που δοκιμασα παντως κανει καλη δουλεια ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...