Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού ~ Τί προτύνετε;

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπών όπως είπα και πριν αν έχει 3 χρονια εγγύηση μπορείς

να αλλάξεις το ownership όσες φορές θέλεις,να κάνεις μεταφορά της εγγύησης από αμερική σε Ελλάδα. Μετά άμα πας αγγλία μπορείς να μεταφέρεις την εγγύηση αγγλία. Δεν υπάρχει περιορισμός. Το μόνο που πρέπει είναι να έχεις αγορασει 3 χρόνια εγγύηση.

Η αλλαγή του ownership και η μεταφορά της εγγύησης από χώρα σε χώρα γίνεται εύκολα από ΕΔΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Λοιπών όπως είπα και πριν αν έχει 3 χρονια εγγύηση μπορείς

να αλλάξεις το ownership όσες φορές θέλεις' date='να κάνεις μεταφορά της εγγύησης από αμερική σε Ελλάδα. Μετά άμα πας αγγλία μπορείς να μεταφέρεις την εγγύηση αγγλία. Δεν υπάρχει περιορισμός. Το μόνο που πρέπει είναι να έχεις αγορασει 3 χρόνια εγγύηση.

Η αλλαγή του ownership και η μεταφορά της εγγύησης από χώρα σε χώρα γίνεται εύκολα από ΕΔΩ

Thanx φίλε μου, να σαι καλά.

Τουλάχιστον θα ησυχάσω από αυτό το πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι πως η εδώ αντιπροσωπεία ίσως να μην το υποστηρίξει, οπότε θα πρέπει να το στείλω εξωτερικό αν πάθει κάτι, έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Thanx φίλε μου' date=' να σαι καλά.

Τουλάχιστον θα ησυχάσω από αυτό το πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι πως η εδώ αντιπροσωπεία ίσως να μην το υποστηρίξει, οπότε θα πρέπει να το στείλω εξωτερικό αν πάθει κάτι, έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.[/quote']

κοίταξε η Dell είναι σοβαρή εταιρεία (για την Ελλαδα δεν κόβω και τα χέρια μου). Τι πάει να πει μπορεί να μην μπορεί να το υποστηρίξει. Άν το laptop πάθει κάτι και το στείλεις έξω η Dell του εξωτερικού δεν θα στο στείλει πίσω γιατί καμοία dell δεν στέλνει εξωτερικό.(το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το στείλει σε συγγενή στην χώρα αυτή). Δεν νομίζω να μην σε υποστηρίξουν στην Ελλάδα .Στην χειρότερη να παραγγείλουν ανταλλακτικά αυτοί και να αργήσουν λίγο.

to service gia ta laptop se ti ofelei;ti kanoun;format;An einai etsi eyxaristw den tha parw...Service gia aytokinito to katalavainw alla gia laptop;Ti tou allazoun takakia stin othoni;Mporei na mou pei kapoios ti soi einai to service pou lete kai an einai aparaitito;

to service gia ta laptop se ti ofelei;ti kanoun;format;An einai etsi eyxaristw den tha parw...Service gia aytokinito to katalavainw alla gia laptop;Ti tou allazoun takakia stin othoni;Mporei na mou pei kapoios ti soi einai to service pou lete kai an einai aparaitito;

service ρε φίλε. Τι σε τι οφελεί? Άμα σου χαλάσει η οθόνη ή ο δίσκος ή η cpu η καεί κάτι τέλος πάντων άμα έχεις support θα έρθει τεχνικός να στα αλλάξει δωρεάν.

Αρα καλύτερα να αγοράσεις λαπτοπ που μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ service ας πούμε Ibm ή Dell;Σωστά;Παίζει κάτι άλλο;

το μάλλον καλύτερα να το ξεχάσεις. Εμένα το dell μου έβγαλε ενα ψιλοπρόβλημα πριν λίγες μέρες. Δεν λέω βέβαια δουλεύει σαν server κοντά στις 18 ώρες τη μέρα.

Αρα καλύτερα να αγοράσεις λαπτοπ που μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ service ας πούμε Ibm ή Dell;Σωστά;Παίζει κάτι άλλο;

Φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η λέξη "ποτέ" δεν ισχύει στον κόσμο των υπολογιστών. Η βασική ιδέα όταν πας να αγοράσεις ένα μηχάνημα, είτε laptop ή desktop, είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και με τις λιγότερες πιθανότητες να πάθει βλάβη όπως και να το χρησιμοποιείς. Απλά επειδή από κατασκευής τα laptop έχουν την ιδιομορφία να είναι εμφανώς πιο ευαίσθητα η επιλογή της αγοράς είναι πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά εταιρίες όπως η Dell και IBM έχουν αποδείξει πως μπορούν να κατασκευάσουν πιο αξιόπιστα μηχανήματα σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρίες. Πάντως κανένα μηχάνημα δεν είναι αθάνατο ! Ολα αργά ή γρήγορα θα χρειαστούν service. To πόσο user-friendly είναι το customer service της εκάστοτε εταιρίας δίνει πόντους και βοηθά στην επιλογή της αγοράς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά το έψαξα και μάλλον θα τον πάρω απο Γερμανία, όπου είναι μια φίλη μου εκεί. Θα την κάνω την παραγγελία απο βδομάδα! Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προσέξω, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως;;

Και κάτι για τα χαρακτηριστηκά:

Ποιό σκληρό θα μου προτύνατε και γιατί;

100GB Festplatte (7,200 U./Min.)

120GB SATA Festplatte (5,400 U./Min.)

Ο πρώτος σκληρός είναι ακριβότερος κατά 58,00 ?.

Τελικά το παράγγειλα το Dell XPS M1710 με τις ακόλουθες προδιαγραφές :

- Processor :

Intel® Core™ Duo Processor T2400 (2MB Cache/1.83GHz/667MHz FSB)

- Operating System :

Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005

- LCD Panel

17 inch UltraSharp™ Wide Screen UXGA Display with TrueLife™ [already included in Price]

- Memory :

1GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM

- Hard Drive :

60GB 7200rpm SATA Hard Drive

- Combo/DVD+RW Drives :

8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability

- Wireless Networking Cards :

Intel PRO/Wireless 3945 802.11a/g Mini Card (54Mbps)

- Wireless Routers (For High Speed Internet Access)

NONE

- Video Card :

256MB NVIDIA® GeForce™ Go 7900 GS

- Primary Battery :

80 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery [included in Price]

- Additional Battery :

Featured Upgrade! 9-cell Lithium Ion Additional Battery (80 WHr) [included in Price]

- Sound Options :

Integrated Sound Blaster® Audigy® ADVANCED HD Audio

- Office Software (not included in Windows XP)

No productivity suite- Corel WordPerfect word processor only [included in Price]

Also included in this system

-6 Months America Online Internet Access Included

-Inspiron XPS, Specialized Support

-2Yr Ltd Warranty, 2Yr At-Home Service, and 2Yr HW Warranty Support

-McAfee Security Center with VirusScan, Firewall, Spyware Removal, 15-months

-Starter Entertainment Pack - Basic digital Music, Photo and Game experience

-No Broadband Expresscard technology is available in the market now

-Adobe® Acrobat® Reader 6.0

The following options are default selections included with the order

-Award Winning Service, Support

-Inspiron XPS, Specialized Support

-Integrated 10/100/1000 Network Card and Modem

------------------------------------------

- Hardware Warranty

3Yr Ltd Warr,At-Home Service,and HW Warr Support plus Nights and Weekends

- Anti-Virus/Security Suite (Pre-installed) :

McAfee Security Center with VirusScan, Firewall, Spyware Removal, 15-months [included in Price]

- Dell Digital Entertainment :

Starter Entertainment Pack - Basic digital Music, Photo and Game experience [included in Price]

- Memory Keys :

Sandisk 1GB Cruzer Micro USB Flash Drive

-----------------------------------

Subtotal :

XPS M1710

Metallic Black

$2,744

Taxes : $171,90

Final cost : $2915,90

pre-tax discount $125

FINAL PRICE : $2790,90

-------------------------------------

Βέβαια στο τέλος με λίγο παζάρεμα πέτυχα να κατεβάσω την τιμή στα $2714,55.

Πιστεύω πως έκανα μια καλή (αν και κάπως ακριβή) επιλογή που όμως νομίζω θα με δικαιώσει με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του...

Τελικά το έψαξα και μάλλον θα τον πάρω απο Γερμανία' date=' όπου είναι μια φίλη μου εκεί. Θα την κάνω την παραγγελία απο βδομάδα! Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προσέξω, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως;;

Και κάτι για τα χαρακτηριστηκά:

Ποιό σκληρό θα μου προτύνατε και γιατί;

100GB Festplatte (7,200 U./Min.)

120GB SATA Festplatte (5,400 U./Min.)

Ο πρώτος σκληρός είναι ακριβότερος κατά 58,00 ?.[/quote']

Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις στις 7200 παρά τον πιο αργό.... Και μόνο από θέμα επιδόσεων να το σκεφτείς οι 7200 είναι μονόδρομος πιστεύω. Ολα εξαρτώνται από το τι απαιτήσεις έχεις από το μηχάνημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...