georgep800 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 η UK είναι το μόνο μέλος της Ε.Ε. που κράτησε το νόμισμα του τα pounds δηλ' date=' οπότε μη ανησυχείς...Η Toshiba έχει τη σειρά Qosmio που είναι για desktop replacement...Δες πχ το G35 η το f20, είναι πολύ καλά και τα 2 για games, multimedia κτλ...Ακριβα αλλα απίστευτα μοντέλα....(πχ http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?coid=-30600&seg=HHO) Από Asus δες τη σειρά A6Q πχ: (http://www.i-tech.com.au/products/253_Asus_Notebook__Laptop.asp) εχει και σε dual επεξεργαστές και turion...Αλλά τα toshiba σου δινουν καλύτερα γραφικα (πχ geforce 7300/7600 256) και γενικά μου φάνηκαν πιο πλούσια...και τα revιews ήταν εξαιρετικά...Αν μπορείς να διαθέσεις τόσα λεφτά....Εγω θα χτυπαγα 1 πάντως... οτι και να διαλεξεις απο αυτα (και το dell) νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος...Είναι και τα πλέον γερά... Τώρα για μεταφορά λογικα απόπου και να αγοράσεις θα στο φερουν με courier, ίσως και να σου δινουν δυνατότητα επιλογής....πάντως επειδή μηχάνημα είναι, δεν θέλεις να πάθει κάτι στη μεταφορά, συμβουλή μου διάλεξε courier, χαλαλι τα λεφτά...[/quote'] Πολύ καλό το toshiba που προτύνεις, μου φαίνεται καλύτερο απο το Asus. Τελικά μάλλον καταλήγω μέχρι στιγμής στο dell. Όπως αναφαίρεις και εσύ απο χώρα σε χώρα υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα, αλλα και στα ίδια υπάρχουν διαφορετικές τιμές.. Να το πάρω απο Αγγλία, ή να κοιτάξω σε άλλη χώρα; Αξίζει δηλαδή να "μπλέξω" με άλλες γλώσσες τις οποίες δεν γνωρίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmour Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Για να καταλαβαιτε ψάχνω για desktop replacements φορητό.. Για ρίξε και μια ματιά σε αυτό.... Πιστεύω πως είναι ισως το καλύτερο στην τιμή του. http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn http://www.dell.com/content/products/features.aspx/cto_xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs Επίσης για review δες http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2887&review=Dell+XPS+M1710 Το παράγγειλα να το φέρει φίλος οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με τελωνεία.... Κοστίζει περίπου $2750 (μαζί με το φόρο) δηλ περίπου 2300 ευρώ. Μακράν το καλύτερο value for money laptop αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κρίμα που η Dell Hellas δεν το φέρνει ακόμα εδώ. Θα είχε τρελλές πωλήσεις και θα χαντάκωνε πολλούς απο τους ανταγωνιστές του... Ελπίζω να βοήθησα και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ρε guys θα βοηθήσετε και μένα να διαλέξω ένα value for money laptop; Η χρήση του θα είναι κυρίως για σερφάρισμα στο ιντερνετ και για δουλειά γραφείου. Από ότι έχω σκεφτεί είναι καλύτερα να βρω ένα φορητό ο οποίος θα έχει κυρίως καλό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικων αφού μετά δεν γίνετε να τα αλλάξεις. Εννοείτε φυσικά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη. Τι θα προτείνατε με τιμή γύρω στα 1' date='200 ευρώ;[/quote'] Καμιά ιδέα και για μένα ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Για ρίξε και μια ματιά σε αυτό.... Πιστεύω πως είναι ισως το καλύτερο στην τιμή του. http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn http://www.dell.com/content/products/features.aspx/cto_xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs Επίσης για review δες http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2887&review=Dell+XPS+M1710 Το παράγγειλα να το φέρει φίλος οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με τελωνεία.... Κοστίζει περίπου $2750 (μαζί με το φόρο) δηλ περίπου 2300 ευρώ. Μακράν το καλύτερο value for money laptop αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κρίμα που η Dell Hellas δεν το φέρνει ακόμα εδώ. Θα είχε τρελλές πωλήσεις και θα χαντάκωνε πολλούς απο τους ανταγωνιστές του... Ελπίζω να βοήθησα και γω. Φίλε το μηχάνημα είναι απίστεφτο!! ;-) Υπάρχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα.. Απ'ότι ανέφαιρε κάποιο παιδί, το site στέλνει μόνο Αμερική!!! Και γενικά όλα τα sites της Dell στέλνουν στη χώρα που αναφαίροντε. Οπότε... Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 georgep800: αν βγάλεις άκρη με τις γλωσσες αξίζει το ψάξιμο...η αγγλία δεν είναι φτηνή... ναι αστα τα asus...κάτι άκουσα ότι η αντιπροσωπεία τους εδώ δεν τα πάει και τόσο καλά...αν κλείσει μην τους ψάχνεις για το service...το dell και το toshiba είναι καλύτερα... fan: μμμ, αν δεν σε ενοχλούν τα acer δες αυτό http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907663 1 χαρά είναι τα acer (εχω...), το service τους πάσχει...Πάντως για την τιμή έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά...πόσο θα ζεσταίνεται δεν ξέρω με τον duo... δες και αυτό σε multirama /www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=62098 αν και έχω 1 επιφύλαξη για τα μη branded αυτά είναι αξιόπιστα...και το service τους δουλεύει καλά... σε sony /www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=308803&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αλλά θα το προσέχεις αυτό, είπαμε είναι ευαίσθητα...πάντως χαρακτηριστικά έχει και πολύ πολύ όμορφο είναι... σε toshiba http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905020 δεν έχει τόσο πλούσια χαρακτηριστικά αλλά είναι toshiba... και η ΗΡ έχει κάποια pavillion σαυτή τη τιμή αλλά δεν έχουν σπουδαία γραφικα.... τα πιο καλά χαρακτηριστικά έχει το acer, το πιο χλιδάτο είναι το sony..το πιο αξιόπιστο μάλλον το toshiba, το multirama λίγο απόλα... εγω θα ψηνόμουν μάλλον για το acer...δεν είμαι και σίγουρη, κάθε 1 έχει τα υπέρ του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Φίλε το μηχάνημα είναι απίστεφτο!! ;-) Υπάρχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα.. Απ'ότι ανέφαιρε κάποιο παιδί' date=' το site στέλνει μόνο Αμερική!!! Και γενικά όλα τα sites της Dell στέλνουν στη χώρα που αναφαίροντε. Οπότε... Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρω;[/quote'] To ίδιο μοντέλο υπάρχει και στην Αγγλία και στην Ολλανδία απ' όσο ξέρω καθότι έχω ένα φίλο που μένει εκεί και το έχει πάρει. Νομίζω πως αν το ψάξεις λίγο παραπάνω κάπου μέσα από την Dell Europe στέλνουν και στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσο θα σου πάει. Στην Ολλανδία στοιχίζει 2150 ευρώ από ότι έμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 georgep800:αν βγάλεις άκρη με τις γλωσσες αξίζει το ψάξιμο...η αγγλία δεν είναι φτηνή... ναι αστα τα asus...κάτι άκουσα ότι η αντιπροσωπεία τους εδώ δεν τα πάει και τόσο καλά...αν κλείσει μην τους ψάχνεις για το service...το dell και το toshiba είναι καλύτερα... Ας υποθέσουμε ότι βγάζω άκρη με τις γλέσσες και καταλήγω κάπου. Μετά όμως τι κάνω;:???: Έχεις μήπως κάποια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 To ίδιο μοντέλο υπάρχει και στην Αγγλία και στην Ολλανδία απ' όσο ξέρω καθότι έχω ένα φίλο που μένει εκεί και το έχει πάρει. Νομίζω πως αν το ψάξεις λίγο παραπάνω κάπου μέσα από την Dell Europe στέλνουν και στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσο θα σου πάει. Στην Ολλανδία στοιχίζει 2150 ευρώ από ότι έμαθα. Έχεις δίκιο, επιπλέων το έχει και η Ιρλανδία. Απλά άκουσα απο αρκετούς ότι στέλνουν μόνο εντός της χώρας τους. Μάλλον θα τους στείλω mail να δώ τι θα μου πούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τελικά πήρα τηλέφωνο στην Αγγλία, αλλα δυστηχώς η απάντηση που πήρα είναι ότι υπάρχει διαθέσημο.. Δεν μου είπαν αν στέλνουν Ελλάδα..:neutral: Μπορεί και να μην τους ρώτησα σωστά. Μπορεί μήπως κάποιος να γράψει σε δύο τρείς γραμές τι να τους πώ για να μάθω αν στέλνουν Ελλάδα;:oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ...ego tha s proteina afto pou exo ego...zd8000series tis HP...to pira 1883 euro apo tin Ameriki kai eimai para poly efxaristimenos mexri tora... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ας υποθέσουμε ότι βγάζω άκρη με τις γλέσσες και καταλήγω κάπου.Μετά όμως τι κάνω;:???: Έχεις μήπως κάποια ιδέα; Γράφοντας σου είχα κατά νου γερμανία κυρίως αλλά και αυστρία απ'όπου ψώνισα εγώ..Πρόβλημα δεν θα έχεις κανένα, ισχύει ότι ισχύει και για αγγλία για τις χώρες αυτες. Καλό βέβαια θα είναι αν χρειαστεί τηλεφωνο να πάρει κάποιος φίλος σου που ξέρει τη γλώσσα, καθώς αν και σε αντιπροσωπείες, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων κτλ μιλάνε αγγλικά, η προφορά τους είναι περίεργη... Όσο αφορά τις διαφορές από χώρα σε χώρα, πέρα απ'την τιμή υπάρχουν μικροδιαφορές στα μοντέλα...πχ όταν πήρα το δικό μου laptop, στην γερμανία είχε το ίδιο ακριβώς, ίδια τιμή, αλλά με χειρότερη κάρτα γραφικών... Άλλη παραλλαγή ήταν πάλι ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά αλλά πχ λιγότερη ram.. Τώρα εσύ στο τηλέφωνο μπορείς να πεις πάνω κάτω... -πρώτα θα ρωτήσεις αν είναι available for purchase το μοντέλο που θες. -μετα θα πεις ότι τηλεφωνείς από ελλάδα και ότι θέλεις το μοντέλο ναρθει εδω(can you ship the notebook to greece? η κάτι τέτοιο..). -θα ρωτήσεις payment and shipping methods (και κόστος: shiping cost). αν θες να σου πουν πότε θα έρθει σε σένα πες τους : can you estimate delivery date? -τα της εγγύησης ρώτα τα στην εδώ αντιπροσωπεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 inc vat = συνπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μια ψηφο και απο εμενα στη dell.Επισης ειναι και απο τις λιγες ξενες εταιριες που εχει ανοιξει αντιπροσωπια στην ελλαδα και δε χρειαζεται να ψαχνεις για τριτους εισαγωγεις.Χτυπα ενα dell με κλειστα ματια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 loipon file george1990!!To laptop pou dineis sto link stin arxi yparxei stin ellada kai malista apo to plaisio.Bebaia eidiki paraggelia alla yparxei.Episis na sou pw oti to exw doulepsei kai skotwnei.Auto pou exw doulepsei eftase ta 3300 euro me fx-60 , 7800gtx 2 sklirous se raid kai ola ta kala!!!Min pas se opoiodipote katastima plaisio giati epeidi einai mono me paraggelia mporei na min to gnwrizei o pwlitis!!!Gia perisoteres plirofories pm me!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ...ego tha s proteina afto pou exo ego...zd8000series tis HP...to pira 1883 euro apo tin Ameriki kai eimai para poly efxaristimenos mexri tora... http://static.ubid.com/mgen/pimg/scale.ms?args=%22zd8000.jpg%22' date='251,250[/img'] Φίλε πολύ καλό το μηχάνημα που προτύνεις!! loipon file george1990!!To laptop pou dineis sto link stin arxi yparxei stin ellada kai malista apo to plaisio.Bebaia eidiki paraggelia alla yparxei.Episis na sou pw oti to exw doulepsei kai skotwnei.Auto pou exw doulepsei eftase ta 3300 euro me fx-60 , 7800gtx 2 sklirous se raid kai ola ta kala!!!Min pas se opoiodipote katastima plaisio giati epeidi einai mono me paraggelia mporei na min to gnwrizei o pwlitis!!!Gia perisoteres plirofories pm me!! Ενδιαφέρον ακούγοντε αυτά που αναφαίρεις! Απο που επέλεξες το τι θα έχει μέσα ο υπολογιστής; Έχεις PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.