Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού ~ Τί προτύνετε;

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
inc vat: included vat: symperilambanete to FPA.

Οκ, ευχαριστώ!

Το Shipping προφανός θα είναι τα μεταφορικά, έτσι;

Ξέρει κανείς πιο είναι το κόστος για να έρθει ένας φορητός π.χ. απο Αγγλία με κάποιου είδους courier;

Δημοσ.
pare dell inspiron xps

Σχεδόν εκεί έχω καταλήξει, πολύ καλό!!

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα περάσει απο τελωνείο.

Στην σελίδα αναφαίρει ότι η διεύθηνση των γραφείων είναι η παρακάτω, δεν ξέρω όμως αν τα στέλνουν απο εκεί.

Dell UK and Ireland Press Office

Address: Dell Innovation House,

Cherrywood Science & Technology Park,

Cabinteely,Co.

Dublin, Ireland

Αν τελικά τα στέλνουν απο εκεί, ξέρει κανείς τι γίνεται;

Δημοσ.

sorry για την καθυστέρηση...Εγώ το πήρα από Αυστρία, ήμουν εκεί οπότε το αγόρασα απευθείας!!!Δεν αντιμετώπισα τπτ..Εντός Ευρωπαικής ένωσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!Ούτε φόρους ούτε τελωνείο ούτε τπτ!!Επιπλέον καμία διαδικασία για την εγγύηση, απλά με την απόδειξη αγοράς από το μαγαζί της Αυστρίας έκανα service..Ωστόσο αν και πιστεύω για όλες τις μεγάλες εταιρείες είναι έτσι η κατάσταση αυτά όλα ξεκαθάρισε τα καλά πριν αγοράσεις!!

Φυσικά τόσο το πληκτρολόγιο όσο και τα windows ήταν γερμανικα...Άβολο, το συνήθισα...Windows έβαλα τα δικά μου!!

Για την αποστολή μην ανησυχείς, θα το λάβεις με courier, η DHL τα φέρνει την επομένη μέρα πχ!!!

Κόστος βέβαια θα έχεις κάποιο, αναγκαίο κακό...

Μην πάρεις εκτός ευρωπαικής ένωσης, εκτός απτα γραφειοκρατικά που θα έχεις πιθανόν να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση...Δες το πολύ καλα αυτό το θέμα!!Αν την πατήσεις θα έχεις τρελή ταλαιπωρία και έξοδα....Εντός ευρωπαικής ένωσης είσαι σίγουρα καλυμμένος και χωρίς διαδικασίες...

Όσο αφορά τις μάρκες μακράν τα καλύτερα είναι Dell, Toshiba, Asus. Τα sony γενικά είναι ευαίσθητα...Φίλος μου με πανάκριβο vaio είχε προβλημα με την οθόνη πανω στο χρόνο...Τα asus αν και καινούρια στην αγορά πήραν πολύ καλά σχόλια...Με τα χρήματα που διαθέτεις απέφυγε τα acer,μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο...

Δημοσ.
Σχεδόν εκεί έχω καταλήξει' date=' πολύ καλό!!

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα περάσει απο τελωνείο.

Αν τελικά τα στέλνουν απο εκεί, ξέρει κανείς τι γίνεται;[/quote']

H Ιρλανδία είναι στην ευρωπαική ένωση απτο '73 (πριν απο μας!!)

Αποκλείεται να περάσει τελωνείο...

Ωραία επιλογή....

Δημοσ.
sorry για την καθυστέρηση...Εγώ το πήρα από Αυστρία' date=' ήμουν εκεί οπότε το αγόρασα απευθείας!!!Δεν αντιμετώπισα τπτ..Εντός Ευρωπαικής ένωσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!Ούτε φόρους ούτε τελωνείο ούτε τπτ!!Επιπλέον καμία διαδικασία για την εγγύηση, απλά με την απόδειξη αγοράς από το μαγαζί της Αυστρίας έκανα service..Ωστόσο αν και πιστεύω για όλες τις μεγάλες εταιρείες είναι έτσι η κατάσταση αυτά όλα ξεκαθάρισε τα καλά πριν αγοράσεις!!

Φυσικά τόσο το πληκτρολόγιο όσο και τα windows ήταν γερμανικα...Άβολο, το συνήθισα...Windows έβαλα τα δικά μου!!

Για την αποστολή μην ανησυχείς, θα το λάβεις με courier, η DHL τα φέρνει την επομένη μέρα πχ!!!

Κόστος βέβαια θα έχεις κάποιο, αναγκαίο κακό...

Μην πάρεις εκτός ευρωπαικής ένωσης, εκτός απτα γραφειοκρατικά που θα έχεις πιθανόν να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση...Δες το πολύ καλα αυτό το θέμα!!Αν την πατήσεις θα έχεις τρελή ταλαιπωρία και έξοδα....Εντός ευρωπαικής ένωσης είσαι σίγουρα καλυμμένος και χωρίς διαδικασίες...

Όσο αφορά τις μάρκες μακράν τα καλύτερα είναι Dell, Toshiba, Asus. Τα sony γενικά είναι ευαίσθητα...Φίλος μου με πανάκριβο vaio είχε προβλημα με την οθόνη πανω στο χρόνο...Τα asus αν και καινούρια στην αγορά πήραν πολύ καλά σχόλια...Με τα χρήματα που διαθέτεις απέφυγε τα acer,μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο...[/quote']

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σίγουρα θα κοιτάξω να είναι εντός ευρωπαικής ένωσης, γιατί μετά πιστεύω με τους φόρους δεν θα αξίζει.

Τώρα αν είναι τόσο απλό όσο το αναφαίρεις με το courier ακόμα καλύτερα. Με προβλημάτιζε το γεγονός της μεταφοράς π.χ. καθηστέρηση, ασφάλεια κατα την αποστολή κτλ.

Τώρα όσον αναφορά την πληρωμή η καλύτερη λύση είναι η πιστωτηκή, έτσι; Δέχοντε αυτήν της Attica gift CARD VISA;

Δημοσ.
H Ιρλανδία είναι στην ευρωπαική ένωση απτο '73 (πριν απο μας!!)

Αποκλείεται να περάσει τελωνείο...

Ωραία επιλογή....

Απλά με παραξένεψε το γεγονός ότι δεν ήταν σε ευρώ η τιμή, αλλά σε £.

Μάλλον στο Dell θα καταλήξω. Ξέρεις εάν οι άλλες εταιρείες(Toshiba, Asus) που αναφαίρεις, έχουν μηχανήματα με παρόμοια χαραχτηριστηκά;

Δημοσ.

η UK είναι το μόνο μέλος της Ε.Ε. που κράτησε το νόμισμα του τα pounds δηλ, οπότε μη ανησυχείς...

Η Toshiba έχει τη σειρά Qosmio που είναι για desktop replacement...Δες πχ το G35 η το f20, είναι πολύ καλά και τα 2 για games, multimedia κτλ...Ακριβα αλλα απίστευτα μοντέλα....(πχ http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?coid=-30600&seg=HHO)

Από Asus δες τη σειρά A6Q

πχ:

(http://www.i-tech.com.au/products/253_Asus_Notebook__Laptop.asp)

εχει και σε dual επεξεργαστές και turion...Αλλά τα toshiba σου δινουν καλύτερα γραφικα (πχ geforce 7300/7600 256) και γενικά μου φάνηκαν πιο πλούσια...και τα revιews ήταν εξαιρετικά...Αν μπορείς να διαθέσεις τόσα λεφτά....Εγω θα χτυπαγα 1 πάντως...

οτι και να διαλεξεις απο αυτα (και το dell) νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος...Είναι και τα πλέον γερά...

Τώρα για μεταφορά λογικα απόπου και να αγοράσεις θα στο φερουν με courier, ίσως και να σου δινουν δυνατότητα επιλογής....πάντως επειδή μηχάνημα είναι, δεν θέλεις να πάθει κάτι στη μεταφορά, συμβουλή μου διάλεξε courier, χαλαλι τα λεφτά...

Δημοσ.

κανε 1 search όλη τη σειρα qosmio, νομίζω βγήκαν και κάποια καινούρια...και από χώρα σε χώρα κυκλοφορούν άλλα...

Δημοσ.

η sony θεωρείται ελιτ...και όντως κυκλοφορούν μοντέλα με πολύ καλά χαρακτηριστικά και υπέροχο design (κυρίως γιαυτό ειναι διάσημα...) αλλά: είναι ευαίσθητα!!!από φίλους που έχουν vaio αυτό λέει η εμπειρία...ο ένας μάλιστα είχε πρόβλημα οθόνης, πολύ σοβαρό για notebook, και πάνω στο χρόνο..τωρα για desktop replacement ίσως να μη είναι και άσχημη λύση, με την έννοια ότι δεν θα το ταλαιπωρείς με μεταφορές (αν όμως χαλάσει μένεις ξεκρεμαστος τελείως...)...Αλλά γιατί να μην πάρεις 1 dell ή 1 toshiba που είναι σκυλιά..

ειδικά για το laptop νομίζω το πόσο γερό είναι είναι το πιο βασικό θεμα...έτσι και αλλιώς από φύση τους είναι πιο ευάλωτα...και το sevice είναι πόνος...χρονοβόρο και ακριβό αν το κάνεις σε αντιπροσωπεία, δύσκολο έως αδύνατο να το κάνεις μόνος σου (συμβατότητα!! 1 dvd θα το αλλάξεις, αλλά mobo px??). οπότε ότι πιο αξιόπιστο είναι η καλύτερη επιλογή...

Δημοσ.

tha sumfwnisw me draculina oson afora thn antoxh enos laptop.giauto to logo i protasi mou einai IBM.douleuoun pantoy kai panta.poli kala kai toshiba kai dell opws proanaferthike!

Δημοσ.

Ρε guys θα βοηθήσετε και μένα να διαλέξω ένα value for money laptop;

Η χρήση του θα είναι κυρίως για σερφάρισμα στο ιντερνετ και για δουλειά γραφείου.

Από ότι έχω σκεφτεί είναι καλύτερα να βρω ένα φορητό ο οποίος θα έχει κυρίως καλό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικων αφού μετά δεν γίνετε να τα αλλάξεις. Εννοείτε φυσικά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη.

Τι θα προτείνατε με τιμή γύρω στα 1,200 ευρώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...