georgep800 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω για φορητό. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το γεγονός ότι στις σελίδες του εξωτερικού βλέπω απίστευτα κατα την γνώμη μου μοντέλα, σε σχέση με αυτά που ηπάρχουν στην ελληνική αγορά. Επειδή απ'ότι έχω καταλάβει αποκλείεται να έρθουν στην Ελλάδα θέλω να ρωτήσω το εξής: 1. Είναι πραγματικά ανώτερα απο τα μοντέλα εδώ στην Ελλάδα; 2. Αξίζει τελικά να πάρω κάποιο μηχάνημα απο το εξωτερικό; Ένα τυχαίο μοντέλο: http://www.rockdirect.com/notebooks/xtreme64_cons.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Για να καταλαβαιτε ψάχνω για desktop replacements φορητό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Όντως φυσάει το μοντέλο που έβαλες για δείγμα...Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι η σχέση ποιότητας/τιμής είναι πολύ καλύτερη στα μοντέλα του εξωτερικού..Επιπλέον τα 3 χρόνια εγγύησης δεν είναι μικρό πράγμα...Αν όμως διαλέξεις 1 built to order ή μια εταιρεία χωρίς αντιπροσωπεία στην Ελλάδα το service νομίζω θα σε δυσκολέψει πολύ (χρόνος και χρήμα!!) και 1 laptop έχει πολύ παραπάνω πιθανότητες να χρειαστεί service..Εγω διάλεξα 1 ενδιάμεση λύση:πήρα 1 acer απτο εξωτερικό, μοντέλο που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, σε πολύ καλή τιμη και επιπλέον 1 φορά που χρειαστηκα service το έκανα στην εδω αντιπροσωπεία 1 χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ontos edo stin Ellada den exoume kai teleutaias technologias modela.Ego pira ena pavillion 3,2 P4 kai eutixos pou to xrisimopoio mono gia to grafeio. To montelaki pou exeis balei link einai super.Draculina exei dikio gia to service.To laptop einai poly pio eukolo na xalasei apo oti to desktop.Iparxoun simbolaia sintirisis akoma kai an to pareis apo to eksoteriko.Prota an thes tin gnomi mou bres tin antistixi etaireia stin Ellada kai rota tous an kanoun service sto lapt pou "agorases" apo to eksoteriko.Kai na thimasai oti an to pas gia service tha sto kratisoun mia bdomada...good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 episis an to thes gia gaming min perimeneis apodoseis desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια! Τώρα όσο για το service, όπως λέτε και εσείς είναι ένα πρόβλημα...:neutral: @Draculina: Μιας και έχεις αγοράσει απο το εξωτερικό, υπάρχουν μήπως κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζω για να μην βρεθώ προ-εκπλήξεως; Εννοώ γενικά απο όλη την διαδηκασία της αγοράς και απο τον φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Κατ'αρχην να ξερεις πως δεν θα εχεις πληκτρολογιο με Ελληνικους χαρακτηρες επανω εαν παρεις λαπτοπ απο το Εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Οκ, εκτός απο αυτό, υπάρχει περίπτωση να περάσει απο τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 εαν ειναι απο χωρα εκτος ευρωπαικης ενωσης 8α περασει τελωνειο και θα πληρωσεις τον αναλογο φορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ποσα διαθετεις δεν μας ειπες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Οκ, αν και νομίζω ότι όσα μηχανήματα έχω δεί και με ενδιαφέρουν είναι εντός ευρωπαικης ενωσης... Τώρα όσο αναφορά την μεταφορά, υπάρχει κάποιου είδους courier, για να μην κάνει κανένα μήνα να έρθει; Το κόστος είναι μεγάλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ποσα διαθετεις δεν μας ειπες ??? Περίπου 2500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 An breis pare to asus W2Jc exei ta pada ..... H pare afto to sony me analisi 1920 http://www.itech.gr/product_info.php?products_id=297 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Τα βρήσκω πολύ καλά και τα δύο που προτύνεις! Αυτό της Sony δεν το είχα δεί... Και κάτι άλλο. Στις τιμές σε κάποιους φορητούς αναφαίρει "inc vat". Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliaser Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 pare dell inspiron xps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.