gassim Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ξέρει κανείς να μου πει πως λέγεται εκείνη η τεχνική βιντεοσκόπησης που μας επιτρέπει να δείξουμε σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά μια διαδικασία που κανονικά συντελείται σε ώρες ή και μέρες; Είμαι σίγουρος οτι ολοι θα έχετε δεί ενα βιντεάκι που δείχνει σε δευτερόλεπτα ενα λουλούδι να ανθίζει ή ενα κτίριο να κτίζεται.....πως γίνεται αυτό;
status Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 afinis tin camera k grafi mia xroniki periodo k meta dialegis ta frames kai ta vazis se sequence kai voila to video ;p stise tin cam se kana anatolikomesimbrino parathiro kai grapse 24 wres kai tha to deis.
gassim Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ας πουμε μπορεί να γίνει με το adobe premier pro ?
SubeRip Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ame (άλλωστε άμα δεν μπορούσε το Premiere ποιο θα μπορούσε... Πήγαινε στο timeline και πατα δεξί κλικ πάνω στο "βίντεο" που σε ενδιαφέρει επέλεξε το speed/duration και βάλτο ας πούμε 500%
gassim Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ωραία, να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα....αν βιντεοσκοπήσεις κάτι για 24 ώρες μετά πως θα το κάνεις όλο αυτό capture? θα χρειαστείς τα κέρατα σου σε χώρο......
konnak Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ωραία, να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα....αν βιντεοσκοπήσεις κάτι για 24 ώρες μετά πως θα το κάνεις όλο αυτό capture? θα χρειαστείς τα κέρατα σου σε χώρο...... 24 x 13 = 312 GB χώρο ;-) EDIT: Χωρίς να αναφέρω τον ενδιάμεσο χώρο για το rendering που θα χρειαστείς.
giankyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Γιατί έχω την εντύπωση πως υπάρχει σαν "εφέ" σε κάποιες κάμερες αυτό? Κάτι σα να γράφουν πάρα πολύ αργά σε μια κασέτα με αποτέλεσμα όταν το παίξουμε σε κανονική ταχύτητα να φαίνεται σα να εξελίσσεται πολύ γρήγορα..
SubeRip Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Και χωρίς να αναφέρεις ότι θες και 24 κασετούλες DV Το project αυτό θα σου στοιχίσει κάπου στα 200 euro (+HDD + DV ) :P Σοu προτείνω όμως να δοκιμάσεις μια μέρα με σύννεφα να το κανεις για μια ώρα έστω...έινια πολύ καλο για εισαγωγή σε ταινία... πολύ cult 0xa0x τι λέμε οι καλλιτέχνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.