dkangel000039 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 καλησπερα μπαινοντας στον φακελο με τα windows για να βρω τον system32 κτλ και να αλλαξω κατι στα hosts,παρατηρω οτι ο φακελος system32 δεν υπαρχει! κανω search και δεν τον βρισκει πουθενα! *επισης οταν παω απο μια αλλη εγκατασταση των windows να αντιγραψω τον φακελο system32 μου λεει οτι υπαρχει! και με ρωταει αν θελω να αντικατασταθουν και τα αρχεια! εχετε καμια ιδεα?
worldcitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Για να πω κι εγώ την βλακεία μου.. Σίγουρα δεν είναι hidden? Από Run -> cmd φαίνονται?
dkangel000039 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 thanks for the reply αλλα μακαρι να ηταν τοσο ευκολο! το εκανα και αυτο πρωτο πρωτο πηγα εργαλεια και εβαλα εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων αλλα τιποτα...
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 τι το θες το σύστεμ32 με τέτοιο σκάρλετ αβατάρ... σοβαρά τώρα, είναι πολύ περίεργο το πρόβλημά σου, για να τρέχουν τα windows, πέραν του ότι λέει ότι είναι εκεί που λες, είναι εκεί, εμένα ιός μου μυρίζει η δουλειά, κάτι παρεμβάλετε και δε σε αφήνει να το δεις. Σκάναρε και πήγαινε dos prompt και κάνε attrib -a -h -r -s c:\windows\system32 θέσε δηλαδή τα σωστά attribute, το βλέπεις τώρα;
asmilon Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Προς θεου μην πας να βαλεις απο αλλη εγκατασταση το sytem32, αυτο ειναι εσχατη λυση σε ανιατες περιπτωσεις και δε γινεται τοσο απλα. Αυτο που εχεις "παθει" ειναι ειναι ενα χαρακτηριστικο ασφαλειας των Windows για να μην μπαινει ο καθενας και χαλαει οτι θελει τοσο απλα... Αν θες να τον βλεπεις τον φακελο στον explorer πρεπει να πας Εργαλεια>Επιλογες φακελων> Προβολη> Εμφανιση κρυφων αρχειων καθως και να βγαλεις το ν απο το Αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος... Αυτο και θα εισαι ΟΚ. Στην αναζητηση απλα να δηλωνεις να σου εμφανιζει τα κρυφα αρχεια και φακελους
dkangel000039 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 τι το θες το σύστεμ32 με τέτοιο σκάρλετ αβατάρ...σοβαρά τώρα' date=' είναι πολύ περίεργο το πρόβλημά σου, για να τρέχουν τα windows, πέραν του ότι λέει ότι είναι εκεί που λες, είναι εκεί, εμένα ιός μου μυρίζει η δουλειά, κάτι παρεμβάλετε και δε σε αφήνει να το δεις. Σκάναρε και πήγαινε dos prompt και κάνε attrib -a -h -r -s c:\windows\system32 θέσε δηλαδή τα σωστά attribute, το βλέπεις τώρα;[/quote'] ειναι η συμπαθεια μου-το εκανα δεν επιασε ομως Προς θεου μην πας να βαλεις απο αλλη εγκατασταση το sytem32' date=' αυτο ειναι εσχατη λυση σε ανιατες περιπτωσεις και δε γινεται τοσο απλα.[/quote'] το ξερω απλα ειχα απελπιστει σκεψου οτι περασα δευτερα windows για να δοκιμασω αυτο που ειπα-ομως δεν επιασε Αν θες να τον βλεπεις τον φακελο στον explorer πρεπει να πας Εργαλεια>Επιλογες φακελων> Προβολη> Εμφανιση κρυφων αρχειων αυτο το ειχα σκεφτει και κανει πρωτο πρωτο και δεν επιασεκαθως και να βγαλεις το ν απο το Αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος... Αυτο και θα εισαι ΟΚ. αυτο δεν το ειχα σκεφτει ουτε κανει,το εκανα τωρα και :-D :-D :-D :-D χιλια ευχαριστω σε ολους που ασχοληθηκατε
Dangelo Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 apla.... grapse ston explorer... c:\windows\system32 an den einai prostateumeno tha anoixei... an einai kleidwmeno tha sou petaxei mhnymataki "den exeis dikaiwmata diaxeirhshs tou fakelou" ?? erwthsh exeis dikaiwmata admin?
dkangel000039 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 εχω δικαιωματα admin.αλλα ενταξει λυθηκε το προβλημα με τον τροπο που ειπε ο asmilon:-D
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ρε συ αυτό δεν είπες ότι το χες κάνει από την αρχεί όμως και δεν έπιανε, γιατί αυτό είναι το πιο απλό...
dkangel000039 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ρε συ αυτό δεν είπες ότι το χες κάνει από την αρχεί όμως και δεν έπιανε, γιατί αυτό είναι το πιο απλό... ριξε μια ματια στο ποστακι μου των 10:12 θα καταλαβεις λεω οτι ειχα κανει το ενα απο αυτα που λεει οτο παιδι οχι και τα δυο το δευτερο εφταιγε ομως anyway το 'προβλημα' λυθηκε
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ρ αγόρι μου μας είχες εδώ και παιδευόμαστε και δεν είχες κάνει το ποιο απλό... εμα φυσικά άμα θες να στα δείχνει απενεργοποιείς το απόκρυψει φόλντερ του συστήματος, άλλα άμα λες "μακάρι να ήταν τόσο εύκολο" στην αρχή ότι το χες κάνει... εν πάση περιπτώση, χαμένος κόπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.