smilefreeware Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Η ιστορία μου. WD 80MB 2 SEAGATE 200MB WD 2.1GB WD 8GB WD 40GB IBM 40GB WD 120GB Εξωτερικός SEAGATE 40GB 2,5 SAMSUNG 80GB 2,5 Εξωτερικός Αν εξαιρέσουμε τον WD 2.1GB που βγήκε ελλατωματική η παρτίδα και μου τον αντικατέστησαν και τον IBM 40GB όπου χάλασε σχετικά γρήγορα και μου τον έφτιαξαν, όλοι οι δίσκοι και αυτοί που αντικαταστάθηκαν δουλεύουν ακόμη. Σημειωτέον δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με την λέξη θερμοκρασία, από ανεμιστήρες πάντα δούλευαν μόνο με του τροφοδοτικού και έχουν δουλέψει πολλές-πολλές ώρες μαζί με τα καλοκαίρια όπου καθόμουν και έτρεχε ο ιδρώτας (φανταστείτε σε τι θερμοκρασίες θα ήταν οι δίσκοι). Συμπέρασμα απο τα παραπάνω αν δεν σου χαλάσει ο δίσκος γρήγορα επειδή έχει ελλάτωμα, μάλλον μην τον φοβάσαι. - Η στατιστική αυτή λόγω μικρού δείγματος είναι αμφίβολη. - Με τους καινούργιους με πολλαπλάσια GB δεν ξέρω. - Οι μικροί WD 80MB και 2 SEAGATE 200MB τους έχω βγάλει στην άκρη.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Backup' date=' λέξη που μαθαίνουν συνήθως μετά την πρώτη ζημιά που παθαίνει ό δίσκος τους. Αντί να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει κανεις.Για να καταλάβετε πάντα είχα 2 δίσκους στο μηχάνημά μου γι΄αυτό το λόγο, μέχρι και στο φορητό αγόρασα εξωτερικό 2,5. Επίσης κάπου-κάπου τα ίδια data που με "καίνε" τα γράφω σε dvd, όπως επίσης τα ίδια καυτά data τα βάζω αραιά και που σε θυρίδα που έχω νοικιάσει σε τράπεζα. <Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά>[/quote'] auto me tin thirida parapaei.balta se ena safe spiti.oi diskoi sxetiko pote tha pethanoun aloi douleuoun kai 10 xronia .alla kalo einai meta tin eggiisi na ton dioxeis siga siga.den ime kai poli tou na kratao disko pano apo 3 xronia.an kai ptoe den exo kratisei toso poli.bebea kati scsi douleuoun xronia ateliota sinexeia.kai to fan to lene gia na ise sigouros.kata ta alla oi diskoi antexoun treli thermokrasia alla kaneis den thelei na ta douleuei sta oria.to idio me tis cpu.
smilefreeware Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αρχική Δημοσίευση από poulinosauto me tin thirida parapaei Αν σου εξηγούσα τι είδους data είναι θα με δικαιολογούσες. Από πλευράς hardware θα συμφωνήσω γιατί είμαι κυρίως του software, από hardware μόνο τα απαραίτητα. Πχ. σκέφτομαι για καινούργιο μηχάνημα και ψάχνω επειδή δεν πολυξέρω γύρω από δίσκους-cpu σε σχέση με ασφάλεια-θερμοκρασία ή και κάρτα γραφικών όπου εκεί ειδικά είμαι άσχετος. Οσο για αλλαγή δίσκων στη τριετία αν και απλό δεν το είχα σκεφτεί. Edit : Γι άυτό είχα ρωτήσει στο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144273 αλλά δεν πολυκατέληξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.