Προς το περιεχόμενο

Ολα στραβα κι αναποδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημερα 25 Μαιου μιλησα με Π-ΟΤΕ και η τηλεφωνητρια αρνηθηκε να μου πει αν εχω ενεργοποιημενη ADSL ...Αφου την ψαρωσα μιλησα με προισταμενη(τρομαρα της) και μου ειπε οτι οι 10-15 φορες που μου ειπαν την κατασταση της γραμμης μου οι υπαλληλοι εκαναν παρατυπια...!!!!

ILLEGAL OPERATION ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...τελικα μου ειπε πως ακομα εχω ενεργοποιημενη adsl γραμμη...Ξαναπηρα την forthnet στη Θεσσαλονικη και η τηλεφωνητρια εκει αρνηθηκε να μου δωσει πληροφοριες αφου πηρα 2-3 φορες και με παρκαρε...!!!!Με παρεπεμψε στο 801κλπ.Εκει μου ειπαν πως το e-mail το εστειλαν ξανα(?) στις 9 Μαιου και παιρνει "λιγες μερες"...

Αυτη μου ειπε 15 εργασιμες' date='ο συναδελφος της μου ειπε 12.

ΟΤΙΝΑΝΕ...Μαλλον υπαρχουν και χειροτερα απο τον Π-Ote

ANTE NA ΔΟΥΜΕ[/quote']

Τελικά η γραμμή σου είναι ενεργοποιημένη ακόμα από τη forthnet ή είχε γίνει ενεργοποίηση από τη Sparknet? Και επίσης, αυτές οι 15 (ή 12) μέρες που σου έχουν πει, για τι ακριβώς δουλειά θα είναι? Για να κόψουν τη γραμμή σου, ή για να ενεργοποιηθεί η καινούρια σύνδεση που έχεις πάρει? Από το μπέρδεμα και τις καθυστερήσεις πάντως, μου μυρίζει sparknet και όχι forthnet... Στον οτέ που πήρες δε σου είπαν σε ποιας εταιρείας το όνομα είναι ενεργοποιημένη η adsl σου?

Δημοσ.

Ναι ειναι απο τη forthnet ενεργοποιημενη η γραμμη ενω την εκοψα τον Γενναρη.

Οι 12-15 εργασημες λεει οτι ειναι για την διακοπη της adsl και λογικα θα περιμενω και για ενεργοποιηση μετα...

Δημοσ.

i diakopi pernei ligoteres meres alla i energopoiisi ama sou pareis allo tin porta mporei na ine apo 5 meres mexri kai mina.pare kana demo na pezeis oso pezei i grammi

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα 22 Ιουνιου μου ειπαν οτι ελαβαν στον ΟΤΕ το αιτημα απενεργοποιησης της γραμμης ADSL (απο τις 9 Μαιου που μου ειπε η Forthnet...)και οτι θα παρει λιγες μερες...(και μετα καποιες λιγες μερες η ενεργοποιηση στο ονομα μου)

ΑΧΑΧΑΧΧΧ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...