poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ase tin grammi na pezei pare ena demo kai paize kai esi mexri na ginoun ta ipoloipa.
schumacher_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Σημερα 25 Μαιου μιλησα με Π-ΟΤΕ και η τηλεφωνητρια αρνηθηκε να μου πει αν εχω ενεργοποιημενη ADSL ...Αφου την ψαρωσα μιλησα με προισταμενη(τρομαρα της) και μου ειπε οτι οι 10-15 φορες που μου ειπαν την κατασταση της γραμμης μου οι υπαλληλοι εκαναν παρατυπια...!!!!ILLEGAL OPERATION ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...τελικα μου ειπε πως ακομα εχω ενεργοποιημενη adsl γραμμη...Ξαναπηρα την forthnet στη Θεσσαλονικη και η τηλεφωνητρια εκει αρνηθηκε να μου δωσει πληροφοριες αφου πηρα 2-3 φορες και με παρκαρε...!!!!Με παρεπεμψε στο 801κλπ.Εκει μου ειπαν πως το e-mail το εστειλαν ξανα(?) στις 9 Μαιου και παιρνει "λιγες μερες"... Αυτη μου ειπε 15 εργασιμες' date='ο συναδελφος της μου ειπε 12. ΟΤΙΝΑΝΕ...Μαλλον υπαρχουν και χειροτερα απο τον Π-Ote ANTE NA ΔΟΥΜΕ[/quote'] Τελικά η γραμμή σου είναι ενεργοποιημένη ακόμα από τη forthnet ή είχε γίνει ενεργοποίηση από τη Sparknet? Και επίσης, αυτές οι 15 (ή 12) μέρες που σου έχουν πει, για τι ακριβώς δουλειά θα είναι? Για να κόψουν τη γραμμή σου, ή για να ενεργοποιηθεί η καινούρια σύνδεση που έχεις πάρει? Από το μπέρδεμα και τις καθυστερήσεις πάντως, μου μυρίζει sparknet και όχι forthnet... Στον οτέ που πήρες δε σου είπαν σε ποιας εταιρείας το όνομα είναι ενεργοποιημένη η adsl σου?
Prince_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ναι ειναι απο τη forthnet ενεργοποιημενη η γραμμη ενω την εκοψα τον Γενναρη. Οι 12-15 εργασημες λεει οτι ειναι για την διακοπη της adsl και λογικα θα περιμενω και για ενεργοποιηση μετα...
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 i diakopi pernei ligoteres meres alla i energopoiisi ama sou pareis allo tin porta mporei na ine apo 5 meres mexri kai mina.pare kana demo na pezeis oso pezei i grammi
Prince_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Σημερα 22 Ιουνιου μου ειπαν οτι ελαβαν στον ΟΤΕ το αιτημα απενεργοποιησης της γραμμης ADSL (απο τις 9 Μαιου που μου ειπε η Forthnet...)και οτι θα παρει λιγες μερες...(και μετα καποιες λιγες μερες η ενεργοποιηση στο ονομα μου) ΑΧΑΧΑΧΧΧ
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kala akri den bgazeis auto ine to sigouro.taxidromio mou thimizei.to dema sta elta alla ixe parapesei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.