Boban Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Προσπαθησα να εγκαταστησω το FrontRow σε ibook με το ειδικο προγραμματακι που κυκλοφορει. Αλλα εμφανιστηκαν τα παρακατω προβληματα. Στην μπαρα επανω εξαφανιστηκαν τα εικονιδια του airport,bluetooth,ηχου,ωρα,spotlight. Οταν πηγαινω στο preferences βλεπω οτι δεν ειναι ενεργοποιημενα να φαινονται στο menu bar. Τα ενεργοποιω αλλα τιποτα. Βεβαια δουλευουν κανονικα και ασυρματα δικτυα κλπ. Και σε μερικα κρασαρει στο system preferences. Υπάρχει καμια επιλογη να παω πισω σε στυλ restore point;
xalia Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 υπάρχει το Carbon copy cloner http://www.bombich.com/software/ccc.html
Boban Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ευχαριστω πολυ ολους. worldcitizen θα το δοκιμασω. Μεσα στον πανικο μου δεν ειδα οτι η αρχικη σελιδα εχει τι λυση που ειναι ιδια με αυτη που αναφερεις.
doomx Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 To Cloner to xreiazotan prin apo 2-3 meres. Tora einai arga. Googlare to provlima kai vres ti na kaneis. Otan stroseis to mixanima, tote kane clone.
Boban Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ok η λυση ηταν πιο απλη απο οτι φαινοταν. Τελικα καλα λενε οτι δεν θα κανεις φορματ ποτε
mjmj Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Tι εκανες?????? Κι ελεγα απο μεσα μου 'να που μια απροσεξια καταστρεφει οχι μονο τα win αλλα ακομη και τα mac os'
Boban Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 αντικατεστησα 2 αρχεια που ειχαν αλλαξει. Η αλλη λυση ηταν να ξαναεγκαταστασω το update της apple (που εχει μεσα τα δυο αρχεια). Αυτο που ηθελα να κανω δεν υποστηριζοταν απο την apple
worldcitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ok η λυση ηταν πιο απλη απο οτι φαινοταν. Τελικα καλα λενε οτι δεν θα κανεις φορματ ποτε Εγώ θέλω να κάνωωω! Το πήρα μεταχειρισμένο και προεγκατεστημένο με όλα τα κομφόρ και δεν μου πήγε καρδιά να κάνω από την αρχή.. Τώρα που πήρα firewire εξωτερικό θα κάνω ένα για την εμπειρία και ύστερα θα το επαναφέρω με το SuperDuper! ..
Boban Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Απλα εγω δεν ειχα δει οτι λειτουργει με το iLife 06 και εγω εχω το 05.
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ma ti sas painei agxos bre paidia,an telika kataferete kai to kanete xalia to systhma apla bazete mesa to cd tou leitourgikou,bootarete kai xanakanete install,tha meinei akribws opws htan to leitourgiko omws xwris problhmata...pote format sta mac!!!!!
e-tic Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Απο τη στιγμή που μεταπήδησες στα mac, το format έγινε οικοιοθελής και όχι αναγκαστική διαδικασία. Στα πισι το format είναι η λύση για κάθε πρόβλημα, ενώ στα mac είναι αυτό που θα κάνεις όταν βαριέσαι πολύ και θέλεις να κάνεις κάτι πιο "τεχνικό" με το μηχάνημά σου!!!
nobleman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ξαφνικά χάθηκαν τα email μου, bookmarks, address etc... απ' ότι κατάλαβα, μάλλον διέγραψα το χρήστη, αφού στο system preferences δεν βρίσκω άλλο account... υπάρχει τρόπος restore ή χάθηκαν; Όλα αυτά έγιναν, όταν διέγραψα το δίσκο που είχα τα win XP μέσω του Boot Camp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.