nino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Εξ αρχης εχω φορτωμενα WinXP.Φορτωσα το προγραμμα nmsetup απο την Ιντρακομ.Με τους drivers που εγκαθιστα δεν μπορω να κανω connect στην Οτενετ.Οταν κανω unistal και φορτωνω τους παλιους γινεται συνδεση κανονικα.(Πριν απο καθε εγκατασταση σβηνω τα oem αρχεια που ειναι της Ιντρακομ απο το φακελο inf των windows).Το προγραμμα ISDNcallerID που εχει αναφερθει ευρεως οταν το ανοιγω μου βγαζει μυνημα κακης λειτουργιας.Με την επανενεργοποιηση δουλευει σωστα.Αλλα μετα δεν μου κανει connect στην Οτενετ(αφου εχω βγει εκτος απο το προγραμμα ISDN Caller Id). Ακομα δεν μου επιτρεπεται να κανω Uninstal ή Instal το προγραμμα ISDN Caller Id(εμφανιζεται το μυνημα catastrofic failure) με τιποτα. Αν εχει κατι να μου προτεινει καποιος(αν δεν το εχω δοκιμασει) ειναι καλοδεχουμενο(εκτος του format).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Κατ' αρχήν υποθέτω ότι ακολουθείς πιστά όλες τις οδηγίες στην σχετική σελίδα της Ιntracom. Μερικές προκαταρτικές ερωτήσεις: 1>> Έχεις κάνει αναβάθμιση του firmware του netMod σου; 2>> Έχεις netMod USB ή σειριακό netMod; Ακόμα κι αν έχεις το netMod USB, συνδέεσαι μέσω της θύρας USB με το netMod ή μέσω της σειριακής θύρας; 3>> Δοκίμασες ένα reset στο netMod;<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr><strong> Το προγραμμα ISDNcallerID που εχει αναφερθει ευρεως οταν το ανοιγω μου βγαζει μυνημα κακης λειτουργιας.Με την επανενεργοποιηση δουλευει σωστα.Αλλα μετα δεν μου κανει connect στην Οτενετ(αφου εχω βγει εκτος απο το προγραμμα ISDN Caller Id).</strong><hr></blockquote><p>Λυπάμαι αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Τι εννοείς όταν λες Με την επανενεργοποιηση δουλευει σωστα.; Ποιά επανενεργοποίηση;; <p>Πάντως υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα σε σχέση με το ISDN Caller Identity και με τους CAPI που δίνει η Intracom για το netMod USB διότι δεν είναι κανονική έκδοση CAPI, είναι μια περίεργη λύση της Intracom. Όσοι έχουμε κανονικούς CAPI drivers (δηλ. δουλεύουμε με ένα ISDN TA), δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Και πού να δεις την έκδοση 3... <p>Γίνεται πάντως προσπάθεια από τον δημιουργό του ISDNCLI, τον Γιάννη Κοκκινάκη, να διορθωθεί - αν και δεν περνάει και πολύ από το χέρι του, πίστεψέ με. Η Intracom φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια του CAPI που προσφέρει.
nino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Έχω κάνει αναβάθμιση του firmware του netMod .Οι οδηγιες ειναι πολυ πιστα εκτελεσμενες.Εχω Usb Netmod συνδεδεμενο σε usb θυρα.Reset εγινε.Με το επανενεργοποιηση ενοω οτι το θετω το προγραμμα εκτος απο την taskbar και μετα το ανοιγω παλι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Λυπάμαι, δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό αυτή τη στιγμή... Πάντως ισχύει αυτό που σου είπα για το χάλι των CAPI drivers της Intracom. Αυτή πιθανότατα είναι και η αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις...<p>Κανείς άλλος;
Dvs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 klai ego exo provlima alla ta xereis apo ta pm :><p>gamo tous capi tou kokkali <p> --- Asxeto: ---- se auti tin dieuthinsi exei odigies pos na egatastisoume to netmd se linux: <p>http://netmod.intracom.gr/installation/gr_install-guides.htm <p>Ρύθμιση netMod για RS-232 LINUX (421 KB) Ρύθμιση netMod για LINUX (με Xisp dialer) (348 KB) <p>poio apo ta dyo einai to katalilo? (ti einai to rs-232 ?)<p>[ 31-12-2001: Message edited by: Dvs ]</p>
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Dvs: <strong>(...) poio apo ta dyo einai to katalilo? ti einai to rs-232 ?)</strong><hr></blockquote><p>Δυστυχώς (και λέω 'δυστυχώς' γιατί ντρέπομαι που βαριέμαι) δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Linux. Είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου πάντως... Οπότε δεν μπορώ να σου πω πιο είναι το κατάλληλο. Ελπίζω κάποιο άλλο μέλος του forum, πιο σχετικό, να μπορεί να απαντήσει...<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Dvs: <strong>ti einai to rs-232 ?)</strong><hr></blockquote><p>Είναι η σειριακή θύρα σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.