Προς το περιεχόμενο

πως συνδεεται ενα wireless mouse?

vasia_greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ποντηκι ασυρματο με φωτοκυτταρο , αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα πως θα το κανω να δουλεψει..και επισης δεν εχω κανεναν να με βοηθησει...

μπορει καποιος να με διαφωτισει εξηγωντας τα απλα γιατι φανταζομαι οτι εγινε κατανοητο οτι δεν ειμαι και η πλεον σχετικη!!!

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Βαλτου μπαταριες, μετα συνεδεσε στη usb τον πομπο, βαλε drivers απο το cd που εχει στο κουτι και αν κατι δεν παει καλα, εδω ειμαστε.

Δημοσ.

εχει μπαταριες.

η αληθεια ειναι οτι μου το εδωσε ενας φιλος μου ετσι σκετο..δηλαδη χρειαζεται και αλλα εξαρτηματα για να δουλεψει, ε?

thanks παντως.

Δημοσ.

Καμιά φορά αν δεν δουλεύει έχει ένα κουμπί connect ο πομπός και ένα το ποντίκι.Πατάς πρώτα του πομπού και μετά του ποντικιού για να συνδεθούν.

Δημοσ.

px to microsoft gia na pexei.apotelite apo ena pontiki pou tou bazeis mpataries.b.to mataki pou to sindeeis sto pc sinithos usb.an den pexei epitopou patas to koumpi connect sto mataki kai meta se eulogo xroniko diastima patas to koumpi connect sto kato meros tou pontikiou.auto to kaneis gia na kathorisei tin sixnotita.

Δημοσ.

an ine bluetooth setaki pliktrologio pontiki sinithos dinei to dekti.ekei prepei na anagnorisei ton dekti kai meta na kaneis add ta devices kai bebea isxuei auto me to connect.an tou fainontai paraxena ola auta pou leme meta mono sto manual ama dei i as mas pei ti marka exei na boithisoume.

Δημοσ.
εχει μπαταριες.

η αληθεια ειναι οτι μου το εδωσε ενας φιλος μου ετσι σκετο..δηλαδη χρειαζεται και αλλα εξαρτηματα για να δουλεψει' date=' ε?

thanks παντως.[/quote']

Μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα, άμα δεν έχεις τον δεκτή του όπως είπαν και οι υπόλοιποι, Ρώτα τον φίλο σου μήπως ξέχασε να σου δώσει κάτι.;)

Δημοσ.

η κοπέλα δεν έχει ξαναμπεί από τότε και όλοι προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα τυφλά :P ...πάντως μπορεί να της το έδωσε ολοκληρωμένο αλλά το usb receiver να είναι αποθηκευμένο στην κάτω πλευρά του ποντικιού όπως γίνεται με κάποιο μοντέλο της microsoft και να μην το έχει καταλάβει..

Δημοσ.
η κοπέλα δεν έχει ξαναμπεί από τότε και όλοι προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα τυφλά :P ...πάντως μπορεί να της το έδωσε ολοκληρωμένο αλλά το usb receiver να είναι αποθηκευμένο στην κάτω πλευρά του ποντικιού όπως γίνεται με κάποιο μοντέλο της microsoft και να μην το έχει καταλάβει..

den nomizo na glistraei omoiomorga to mouse me to receiver apokato.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...