Προς το περιεχόμενο

***sos*** Πρόβλημα με πόρους - κάρτα Τv

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες έχω την xtreme tvcard της aimslabs εδώ και 2 χρόνια+ και ξαφνικά σήμερα ενώ πήγα να την ανοίξω unable find drivers(την χρησιμοποιώ καθημερινά).Πάω στη διαχείρηση συσκευών,ιδιότητες στο videohighway xtreme device driver και στα γενικά μου λέει ότι η συσκευή αυτή είναι απενεργοποιημένη(code22) και ότι δε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε διότι έχει απενεργοποιηθεί από πρόγραμμα οδήγησης των windows! Πάω και στους πόρους όπου λέει ότι αυτή η συσκευή δε χρησιμοποιεί πόρους γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ή παρουσίαζει πρόβλημα.Αν θέλετε να καθορίσετε οι ίδιοι τους πόρους για αυτή τη συσκευή κάντε κλικ στο μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?Help me

Δημοσ.

Έβαλες νέα περιφερειακό τελευταία;<BR>Έκανες αναβάθμιση το BIOS;<BR>Εμφανίζει conflict με άλλη κάρτα;<BR>Μήπως κουνήθηκε η κάρτα μέσα στο κουτί και έχει ξεφύγει λίγο από το slot; (χαλαρή βίδα + κρύο σημαίνει συστολή = μικρή συστολή κουτιού = ξέφυγε λίγο από την θέση της η mobo (χιλιοστά))<P>Σόρρυ, για την λέλαπα των ερωτήσεων αλλά συνήθως κάποια από τα παραπάνω φταίνε...<P>Αν θυμάσαι πια resources έπιανε, καλός. Αλλιώς κάνε μερικές δοκιμές.

Δημοσ.

Ρε συ δεν έβαλα τίποτα πάνω στο pc,έτσι στο άσχετο έγινε...και εμένα μου φάνηκε εντελώς παράξενο...αλλά ακόμη και να κουνήθηκε έχει σχέση? Δεν έχω ιδέα τι πόρους να βάλω,στην τύχη να επιλέξω?!ΟΥΦ<BR>Βασικά μου παρουσίασε χτες(μαζί με το πρόβλημα της κάρτας tv)και ένα πρόβλημα μη αναγνώρισης του modem αλλά εντάξει το διόρθωσα...πολύ παράξενο.

Δημοσ.

Προσπάθησε να βάλεις πόρους που δεν είναι πιασμένοι από άλλα περιφερειακά..Good luck

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...