Προς το περιεχόμενο

Τhumbnails CD, Ripping me WMP!!!!!!

jasoewrjaafdoas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, κάνω rip τα σι ντι μου στο δίσκο με windows media player, σε windows media audio lossless (όχι ότι έχει σημασία αυτό), όταν στο database που ψάχνει βρει και φωτογραφία του εξώφυλλου του σι ντι μου το εμφανίζει στο thumbnail view, πράγμα που γουστάρω πολύ και είναι πολύ εξυπηρετικό. Αλλά όταν ψάχνω ακόμα και σε κρυμμένα αρχεία στο folder δεν βλέπω πουθενά icon φωτογραφίας του εξώφυλλου σε ορισμένα σι ντι, τα χει γράψει δηλαδή μέσα στα wmv αρχεία, ενώ σε άλλα τα χει απλώς μέσα στο folder ως hidden αρχεία. Γιατί αυτή η ανακολουθία; Και πως μπορώ να θέσω εγώ να δείχνει ως thumbnail τη φωτογραφία αν ΔΕΝ θέλω να την έχω ως ξεχωριστό αρχείο εικόνας, αλλά ως μέρος του αρχείου ήχου;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

"katarxhn to exei katevasei apo internet kai den to exei parei apo to cd pou rippares";

Γιατί που λέω εγώ ρε μπαγάσα ότι το χει πάρει από το σι ντι; Από πότε έχουν τα σι ντι αλμπουμ αρτ; Εγώ λέω, "όταν στο database που ψάχνει βρει και φωτογραφία του εξώφυλλου του σι ντι μου", μάθετε να διαβάζετε...

"den to apothikevei sigoura mesa sto wmv"

Πάλι λάθος, εκεί το χει, γιατί το βλέπω μέσω του αρχείου στο player, και να το αντιγράψω σε σι ντι το βλέπω. Aυτό λοιπον το λες επειδή ξέρεις, ή είπες απλά να πεις κάτι, άμα ξέρεις πες μου πως είσαι σίγουρος και πάσο. Γιατί δε μου φαίνεται να το πολυξέρεις, για αυτό ρωτάω, γιατί πολλά ripper σου βάζουν αλμπουμ αρτ στο αρχείο.

"tha to exei kapou ws proswrino arxeio."

υποθέτεις ή το ξέρεις; Γιατί εγώ ψάχνω κάποιο φίλο που το ξέρει και σκαμπάζει, έτσι το υποθέτω κι εγώ ότι το χει σε πρωσορινό, που και πάλι δεν απαντά στην ερώτησή μου γιατί σε άλλα το χει hidden file και σε άλλα όχι, παρόλα αυτά το εμφανίζει, αυτή την ανακολουθία. Ούτε πως να το ορίσω ως thumnail μέσω mp3.

Παιδιά ας απαντήσει κάποιος που ασχολείτε και ξέρει, μην απαντάμε μόνο για να πετάμε εξυπνάδες άμα δε ξέρουμε, άμα είναι να τη ψάξω μαζί με έναν άλλον άσχετο σα κι εμένα δε θα ρώταγα, κι εγώ απαντώ μόνο όταν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...