gio@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Η αεκάρα μας στο επιτέλους στο Champions League!!!!+ 2nd Place!!!! Τα σχόλια δικά σας!!!!(Πως νομιζετε οτι θα παμε στο... , γνωμες κ φημες για το γηπεδικο, νεες μεταγραφες , νεος προπονητης!!!)Γενικα οτι εχετε ακουσει!!!!!! :) :)
Christav Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Η αεκάρα μας στο επιτέλους στο Champions League!!!! Kαλα κατσε να περασουμε πρωτα απο τα προκριματικα γιατι δεν μας βλεπω καλα!! Αμα δεν πεσουν λεφτα το καλοκαιρι(λεφτα κατι ειπα και εγω τωρα :mrgreen: ) να παρουμε κανα παικτη ΚΑΛΟ και να αλλαξουμε τροπο παιχνιδιου δεν βλεπω να περναμε,δυστηχως :???: Ξερει κανεις αν θα ειμαστε στους δυνατους ή τους αδυνατους???
billpeppas Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τόσο γρήγορα ξεχνιούνται οι 3άρες ? { χωρίς ίχνος κακίας } [ p.s. εγω ΠΑΟ είμαι, αλλά ήθελα να μην πάει CL ο ΠΑΟ με αυτά τα χάλια ] Με την παρούσα ομάδα ΟΣΦΠ & ΑΕΚ αναμένεται ακόμα χειρότερο...CL ντεμπούτο. Να αλλάξει κάτι δραματικά ? Όσο ανοιχτοχέρης είναι ο Τζίγγερ, τόσο θα γίνει το θαύμα στο CL από ΑΕΚ/ΟΣΦΠ & ΠΑΟ @ UEFA ( LOLz )
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Kαι μην ξεχνατε,απο του παραχρονου τελος τα διφραγκα!!1 ΤΣ Λ και ΑΝ!!
kostelo Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εγώ δε κατάλαβα γιατί έφυγε ο Σάντος. Εγω πιστευω γιατι ζητησε 4-5 γερες μεταγραφες του Ντεμη αλλα εκεινος φυσικα αρνηθηκε και ετσι την εκανε με ελαφρα κι ο Σαντος. Πρεπει να καταλαβει ο Ντεμης οτι ομαδες με 2-3 παιχτες δε φτιαχνονται. Πρεπει να πεσει χρημα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε στους ομιλους με αυτα τα χαλια. Στους δυνατους ειμαστε αλλα και στους αδυνατους ειναι ομαδαρες (Φιορεντινα, Φενερ, Σεβιλλη και αλλες κορυφαιες). Αν πουληθει κι ο Κατσουρανης, πρεπει με τα λεφτα αυτα να ρθουν 2-3 τουλαχιστον παιχτες ποιοτητας.
daidalus Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Στο CL δεν θα προχωρήσουμε πολύ, κακά τα ψέμματα.Ότι και να λέμε δεν ήταν καν στους στόχους της ομάδας να βγούμε φέτος CL (αλλά ήταν να βγούμε του χρόνου).Πάντως θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις.Μ'αρέσει να παίζουν πιτσιρικάδες μέσα και θα γούσταρα ένα προπονητή να ξεσηκώνει την ομάδα.Ο Σάντος πολύ καλός δεν λέω αλλά δεν ξεσήκωνε την ομάδα.Σίγουρα όμως, κατ'εμέ, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για τη κατάληψη της δεύτερης θέσης.Νομίζω η διοίκηση είχε απογοητευτεί λίγο από τις εμφανίσεις της ομάδας μετά το μέσο της σεζον και για αυτο προτίμησε να την κάνει εγκαίρως. Στο γηπεδικό έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο αν και θα προτιμούσα να μεινει το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια.
Kandinsky Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δηλώνω "επιστήμων" εξαρχής για να μην παρεξηγούμεθα. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί να βρει χρήματα ο Ντέμης. Σίγουρα, το C.L. αποτέλεσε γερή ανάσα που την είχε ανάγκη, δεν ξέρω όμως αν ακόμα κι έτσι μπορεί να κάνει ανοίγματα. Σαν άνθρωπος δε με νοιάζει. Σαν πρόεδρος αυτό που ίσως μπορεί να του προσάψει κανείς είναι ότι δεν φέρθηκε εξαρχής με τον ίδιο τρόπο στους οργανωμένους (χαιρετίζω όμως τις τωρινές προσπάθειες για πάταξη της καφρίλας) όμως, του αναγνωρίζω ότι προσπαθεί για την ΑΕΚ τη στιγμή που θα μπορούσε να μην ασχολείται. Για C.L. δεν το βλέπω. Εδώ δεν το βλέπω για μας, μια και αν δεν παρουσιάσει ο Τροντ σύνολο αξιόμαχο, θα γράψει βιβλίο στο μπλοκάκι. Έγκλημα το γκρέμισμα του γηπέδου. Ελπίζω να αποκτήσει και η ΑΕΚ, όπως και ο ΠΑΟ σύντομα γήπεδα ώστε να βλέπουμε ωραίο επίπεδο εγκαταστάσεων....
sniper_206 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Όπως διάβασα και σε μία εφημερίδα σήμερα ο Σάντος είναι ένας πολύ καλός δάσκαλος αλλά συνάμα και ένας μέτριος προπονητης. Δεν πιστεύω ότι είχε να δώσει το κάτι παραπάνω στην Αεκ. Ότι μπορούσε να πετύχει το πέτυχε. Όσο για το τσαμπιονς λίγκιον χλωμούς σας κόβω να περνάτε στους ομίλους αν και θα το θελα. Αν δεν πέσουν φράγκα (που δεν υπάρχουν) θα πρέπει να ελπίζετε σε μία πολύ καλή κλήρωση γιανα περάσετε, ειδάλλως ουέφα...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Πρέπει να αλλάξουν πολλά πραγματα στο ποδοσφαιρο για να πανε μπροστα οι ομαδες στις ευρωπαικες διοργανωσεις. Την Αεκάρα μας δυστυχως δεν την βλέπω να περναει ουτε καν απο τα προκριματικα.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος και φοβαμαι πως θα αποκλειστει πολυ νωρις και απο το ΟΥΕΦΑ.Δεν ξέρω τι φταιει με την ομαδα.Ολη την χρονια υπηρχε καλο οικογενειακο κλιμα ( λεγανε ) η ομαδα ετρεχε σε ολο το παιχνιδι ( τα περισσοτερα γκολ στο 90+) ειχε παθος αλλα δεν ειχε αποτελεσμα στις επιθεσεις της.Αυτο που πρεπει να αλλαξει στην ΑΕΚ ειναι οτι πρεπει να ερθει ενας προπονητης ο οποιος να εχει επιθετικες βλεψεις.Και οι παικτες που πρεπει να κρατηθουν κατα την γνωμη μου και να αλλαξουν ολοι οι υπολοιποι ειναι 4 ατομα.( Λυμπεροπουλος , Σορεντινο και Γεωργεας , Τσιριλο ).Ολοι οι αλλοι εχουν χασει την μπαλα.Με ποιον να αρχισω.Τον Σοαρες ο οποιος δεν φαινεται καθολου η τον Σεζαρ.Ο Λακης μονο τρεξιμο ξερει αλλα μολις παει να κανει σεντρα η σουτ τα χαλαει ολα.Ο Εμερσον καλυτερα να φυγει.Δεν κανει πια , εχει γερασει.Ο Κατσουρανης παρολο που τον συμπαθω εχει χασει την φορμα του . Τελος πρεπει να δωθει καμια ευκαιρια στον Καπετανο.Ειναι κριμα αυτο το παιδι να καθεται στον παγκο γιατι αξιζει.
eliask Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δυστηχώς το να αλλάξεις 20 παίχτες δεν γίνεται ....Αλλα πιστεύω πως με 4-5 παίχτες καλούς που θα ''βγούν'' η ομάδα σε συνδυασμό με τον προπονητή τον νέο ίσως να παρουσιασει εντελώς άλλο πρόσωπο .Για μένα η ομάδα θέλει δεξί κ αριστερό μπακ, ένα χαφ που να φτιάχνει παιχνίδι ,ο ivic δεν φτάνει ,και ένα κάλο επιθέτικο αφου ο ουκράνος περισσότερες μέρες είναι αρρώστος παρα για προπόνηση... Επίσης θέλει το κόσμο στο γήπεδο για την ομάδα και όχι για όλα τα άλλα .Επιτέλους ας δίωξουμε όλους αυτούς που πάνε στημένοι για ζημιές ......
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Επιτέλους ας δίωξουμε όλους αυτούς που πάνε στημένοι για ζημιές ...... Αυτο ξαναπες το.Πρεπει να αποκτησουμε ενα καλο και στιβαρο κεντρο και μια καλη αμυνα.Οντως με 4-5 παιχτες θα το καταφερουμε πιστευω αλλα πρεπει να τους πετυχεις.Μπορει να βρεις 4-5 παιχταραδες στις καταλληλες θεσεις αλλα πρεπει να δεσουν μεταξυ τους και φυσικα με ολους τους αλλους που θα παιζουν.Δεν ξερω τι φταιει και εχουμε να παρουμε τοσα χρονια πρωταθλημα η να παμε καλα στην Ευρωπη Θυμαμαι την ομαδαρα που ειχαμε τοτε που φεραμε 4-4 με την Λεβερκουζεν στην Γερμανια πριν 4-5 χρονια αν θυμαμαι καλα καθως και τις 6 ισοπαλιες στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ.Αλλα τι να το κανεις.Το παρον μετραει και το μελλον δεν διαγραφεται καλο αν δεν γινουν αλλαγες Και το αλλο που ακουσα ειναι οτι ο Νικολαιδης δεν εχει σκοπο να αγορασει παικτες το καλοκαιρι. Και φυσικα "Γήπεδο στη Νεα Φιλαδελφεια"
Sanctu82 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Και εγω AEK είμαι αλλα η αλήθεια να λέγεται ας φύγει όσο το δυνατόν νωρίτερα (μαζί με τον γαύρο) μπας και δούμε και λίγο σοβαρή μπάλα....
daidalus Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Πρεπει να αποκτησουμε ενα καλο και στιβαρο κεντρο και μια καλη αμυνα. Την καλύτερη άμυνα είχαμε αυτή τη σεζον.Όπως άκουσα και στον sport fm μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ο Σάντος κατάλαβε από νωρίς ότι δεν είχε γρήγορους επιθετικούς και για αυτό αφοσιώθηκε στην άμυνα.Ναί μεν αλλά. Και το αλλο που ακουσα ειναι οτι ο Νικολαιδης δεν εχει σκοπο να αγορασει παικτες το καλοκαιρι. Εντάξει αυτό είναι κάπως υπερβολικό.Σε καμμία περίπτωση δεν θα πάρει 10 παίχτες, αλλά 3-4 παιχτες στανταρ θα πάρει.Μην ξεχνάς πρέπει να αντικαταστήσει τους Σοάρες,Μάλμπασα που φεύγουν.
NickTheGreek Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ποιο CL?Δεν προκειται να περασει τα προκριματικα.Η χειροτερη ομαδα απο ολες ειναι και για να αλλαξει αυτο πρεπει να ερθουν καμμια 10αρια παικτες 11αδας και κατι τετοιο δεν φαινεται.Σαν λουκουμι θα την βλεπουν οι υπολοιπες ομαδες στην κληρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.