bchris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Κατσε ρε φιλε tassos1978 οπως και να το κανουμε, ειναι ανωτερο λειτουργικο. Και δεν το λεω απο την αποψη του GUI μονο, που αντικειμενικα γ@μαει... Για να μην αρχισω το OSX εχει το ενα, εχει το αλλο, θα το παω απ οτην αναποδη: Το windoze εχει την απολυτως χειροτερη διαχειρηση μνημης. Το windoze εχει το πλεον απαραδεκτο filesystem. To windoze εχει το πιο αργο TCP/IP (networking γενικοτερα) stuck στον πλανητη. Θες κι αλλα? Ειπαμε ο σνομπισμος ειναι κακος, αλλα μην συγκρινουμε τα σκ@τα με την κολωνια...
xaxa1982 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Κατσε ρε φιλε tassos1978 οπως και να το κανουμε' date=' ειναι ανωτερο λειτουργικο.Και δεν το λεω απο την αποψη του GUI μονο, που αντικειμενικα γ@μαει... Για να μην αρχισω το OSX εχει το ενα, εχει το αλλο, θα το παω απ οτην αναποδη: Το windoze εχει την απολυτως χειροτερη διαχειρηση μνημης. Το windoze εχει το πλεον απαραδεκτο filesystem. To windoze εχει το πιο αργο TCP/IP (networking γενικοτερα) stuck στον πλανητη. Θες κι αλλα? Ειπαμε ο σνομπισμος ειναι κακος, αλλα μην συγκρινουμε τα σκ@τα με την κολωνια...[/quote'] Κάποιες κολώνιες βγαίνουν από κάποιες ουσίες των σκ@τών όμως!Εδώ έγινε το αντίθετο!Τα Windows(σκ@τ@) έκλεψαν τεχνολογίες του MacOS(κολώνια)... Και ήταν τόσο παράλυτος ο Gates που ενώ είχε ό,τι ήθελε στα χέρια του,αντί να το βελτιώσει,το έκανε τρεις φορές χειρότερο και μας το σέρβιρε μέσω καλού management...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 file bchris ti akrivws ennoeis otan les "To windoze εχει το πιο αργο TCP/IP (networking γενικοτερα) stuck στον πλανητη" ?
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είναι "stack" και όχι "stuck". Με 2 λόγια ας πούμε πως είναι η υλοποίηση του πρωτοκόλλου TCP/IP στο λειτουργικό. Με παραπάνω από 2 λόγια: http://en.wikipedia.org/wiki/TCP/IP_protocol_stack#Layers_in_the_Internet_protocol_suite_stack
bchris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είναι "stack" και όχι "stuck". Με 2 λόγια ας πούμε πως είναι η υλοποίηση του πρωτοκόλλου TCP/IP στο λειτουργικό. Με παραπάνω από 2 λόγια: [url']http://en.wikipedia.org/wiki/TCP/IP_protocol_stack#Layers_in_the_Internet_protocol_suite_stack[/url] Στην περιπτωση των windoze ειναι stuck
macis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Φίλε tassos1978 δεν σημαίνει πως αν είσαι σχετικός Windows user το μηχάνημα δεν θα αντιμετωπίσεις κολλήματα...Απεναντίας θα έλεγα.Γι'αυτό εξάλλου οι επαγγελματίες του χώρου προτιμούν τον Mac(σου το συνιστώ και εσένα μια και μουσικός-ο Mac προτιμάται και σ'αυτον τον τομέα)με την δικαιολογία οτι ο Mac είναι σταθερός και τρέχει τα προγράμματα απροβλημάτιστα.Και δεν νομίζω οτι οι επαγγελματίες είναι άσχετοι και προτιμούν Mac με OS X.
mandate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 αν και είναι λογοκλοπή οφείλω να το γράψω: πώς κάνεις έναν 386 8088? του βάζεις windows.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 file macis oi apopseis diistantai... epeidi exw sunergastei me para pollous epaggelmaties kai se zwntanes ixografiseis kai se studio, prosexsa pws pleon perissoteroi exoun laptops me windows me exswterika audio interfaces para mac... pragma pou fusika den isxye prin 20 kai 10 xronia opou to 99% twn mousikwn eixe mac... uparxoun pleon sugkekrimenes ruthmiseis panw sti registry pou mporoun na kanoun enan upologisti me windows para polu stathero. oso gia to tcp/ip, ayto pou mou deixsate einai pws leitourgoun ta layers kai meta ta sygrinei me ta OSI layers... ayta ta pragmata einai gnwsta, apoteloun to idio to prwtokollo... giati omws lete pws ston mac einai pio grigoro to tcp/ip? to tcp/ip den exei na kanei me poia platforma to filoxsenei...
bchris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δεν καταλαβες καλα... Δεν ειπε κανεις οτι το tcpip στο mac ειναι πιο γρηγορο. Αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι το tcpip του windoze ειναι πιο αργο απο ολα σχεδον τα υπολοιπα. Τωρα αν αυτο σου φαινεται περιεργο, σκεψου οτι το OSI model απλα περιγραφει το πρωτοκολλο. Την υλοποιηση (for (n = 0; n < buffer.packet; n++) { ... ) τον κωδικα αυτο καθεαυτο λοιπον τον γραφει η καθε εταιρια μονη της (σχεδον, γιατι η ms εκανε κι εκει μερικες παρανομιες). Ετσι λοιπον ενω ολοι βασικα κανουν το ιδιο πραγμα, αλλοι το κανουν καλυτερα κι αλλοι χειροτερα. Στο εν λογω θεμα, το πιο καλο tcpip stack θεωρειται (και δικαια) του Solaris. Cheers!!!!
Meredoth Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Σωστά' date=' υπάρχουν και οι linuxάδες. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι!Ούτως ή άλλως, "όμορφες μπλέ οθόνες" έχουν μόνο τα windows!!![/quote'] Όχι ρε μεγάλε έχουμε και εμείς blue screen το BSOD screensaver δεν το έχεις ακούσει ποτέ????
Nimrod7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 file macis oi apopseis diistantai... epeidi exw sunergastei me para pollous epaggelmaties kai se zwntanes ixografiseis kai se studio, prosexsa pws pleon perissoteroi exoun laptops me windows me exswterika audio interfaces para mac... Ναι επειδή υπάρχει το CubaseSX και το Sonar σπασμένα. Ενώ στα μάκ πρέπει να τα σκάσουν για να πάρουν το Logic η το CubaseSX. Κι εγώ με μουσική σε Mac ασχολούμαι, αλλα όσους μουσικούς ξέρω με PC ο κύριος λόγος που τα θέλουν είναι το σπασμένο software και τα VST ! Δόξα στον H2o!
mjmj Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εμ, ειναι και τα σπασμενα ενα σοβαρο αντικινητρο για τα mac.
e-tic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Προγράμματα υπάρχουν και για τα mac. Τώρα αν κάποιος, για τους λόγους του, θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προγραμμα των PC το οποίο δεν υπάρχει στα mac τότε είναι άλλο θέμα. Έχω και εγώ εφκλωβιστεί σε αυτή τη κατάσταση με 2 προγράμματα που δεν βρίσκω αντίστοιχα στο mac. Για όλα τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώ τα ίδια ή αντίστοιχα προγράμματα και στις δύο πλατφόρμες. Η μ@λ@κί@ επικεντρώνεται σε νοοτροπίες του στύλ "Δεν μου αρέσουν τα προγράμματα του mac γιατί το κουμπί του save είναι πιο δεξιά απο οτι το έχω συνηθήσει στο PC και η απόχρωση των μενού είναι 2 ιδέες πιο οχρή..." και "Εγώ ξέρω και δουλεύω το Cubase στο PC μου και αυτό το παρόμοιο το Qybace που υπάρχει στα mac είναι άχρηστο, και ας μη το έχω δεί ποτέ μου ούτε ζωγραφιστό" Όσο για σπασμένα... Αν θέλεις τα βρίσκεις παντού, η νοοτροπία σου όμως είναι να δουλεύεις με σπασμένα?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ναι επειδή υπάρχει το CubaseSX και το Sonar σπασμένα.Ενώ στα μάκ πρέπει να τα σκάσουν για να πάρουν το Logic η το CubaseSX. Κι εγώ με μουσική σε Mac ασχολούμαι' date=' αλλα όσους μουσικούς ξέρω με PC ο κύριος λόγος που τα θέλουν είναι το σπασμένο software και τα VST ! Δόξα στον H2o![/quote'] Sorry alla osous sovarous epaggelmaties xserw pou doulevoun me PC, oloi exoun ta gnisia programata. De mporei o hxoliptis enos sovarou studio na valei spasmena, den ton sumferei giati tha tou mamithoun ola ta sustimata, eite pc eite mac (gia min trellathoume kai stous mac uparxoun ta panta kai se spasmena). Milontas gia studio, i pio epaggelmatiki kinisi pou exw dei itan na uparxoun kai ta duo sundedemena dipla dipla... mac kai pc. giati etsi den titheto zitima asumvatotitas me tous ekastote sunergates kai mousikous. Telospantwn, einai krima na fainetai i axsia enos leitourgikou katadukniontas tis adunamies enos allou... ta Windows me tis toses adunamies kai bugs pou eixan stis prwtes ekdoseis tous, exei veltiwthei para polu... Egw exw na dw mple othoni sta 4 pc mou apo to 2003, kai den ta exw ola to idio prosexmena. alloi vlepoun kathe mina kai apo mia . Xserw episis atoma (mousikous se home studio) pou xrisimopoioun imacs kai tous kanoun restart logw kolimatos toulaxiston 2 fores ti mera... Tha mou peite mporei oi xristes na einai asxetoi... An kai den to nomizw, kapws etsi einai kai i katastasi sta windows. Kai na rwtisw kai kati akoma... Giati i apple den ekdidei to MacOS gia sumvato IBM-PC ? An to eixe kanei tha itan se olous tous upologistes to kurio leitourgiko. Akoma kai twra mporei na to kanei me epityxia. Giati omws?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.