e-tic Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Σωστά, υπάρχουν και οι linuxάδες. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι! Ούτως ή άλλως, "όμορφες μπλέ οθόνες" έχουν μόνο τα windows!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ps: http://www.ancientspear.com/mac.wmv[/url'] τέλειο videάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Και τι απαντάει ο windάκιας; Το oblivion που το έχεις φτάσει; Και τώρα ξεκίνησα το Dreamfall. Έτσι όπως έχει καταντήσει η δουλειά βέβαια με τα trojan και τα virus για να δουλεύεις αποδοτικά το windows pc πρέπει μάλλον να είσαι expert. Εγώ έχω την γνώση και δουλεύω το windows pc μου χωρίς προβλήματα ή αν προκύψει κάτι ξέρω να το αντιμετωπίσω αλλά κάτι κακόμοιροι απλοί users τραβάνε τον αλοίμονο, είναι γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ...αλλά κάτι κακόμοιροι απλοί users τραβάνε τον αλοίμονο, είναι γεγονός. Αυτοί φίλε μου είναι κάτι τυπάκια που κάνουν κάθε μέρα format και σπαταλούν 2 ώρες τουλάχιστον να ξαναπεράσουν τα προγράμματά τους. Τι να πεις. Πάντως εγώ το θέμα με τα win το έλυσα. Έκανα μια καθαρή εγκατάσταση και πέρασα τα απαραίτητα ή και μέχρι παιχνίδια. Εκανα ενα back up με το Acronis και χθες που απέκτησα κάτι σκουλίκια μέσα σε 10λεπτά έκανα restore και όλα καθαρά και ξάστερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ΠΙστεψε με' date=' δεν ισχυει για τον εξης λογο: ειναι τοσο ευχρηστο, που δε χρειαζεται ιδιαιτερο κοπο να το μαθεις. Φυσικα υπαρχουν καινουρια πραγματα, αλλα ειναι τοσο απλα που δεν ειναι ιδιαιτερα επιπονη η διαδικασια του να αλλαξεις συνηθειες των Windwos.Εν αντιθεση πχ. με τα linux, που χρειαζεσαι κοπο για να μαθεις-καταλαβεις τι παιζει, ιδιαιτερα με το troubleshooting. Απο οταν το εχω αγορασει, χρησιμοποιω μονο το μακ. Το pc το εχω για κατεβαστηρι, αν και με ενοχλει ο θορυβος, αφου ανακαλυψα τη δυνατοτητα του να δουλευεις υπολογιστη χωρις να ενοχλησε. Για να ειμαι ειλικρινης, σκεφτομαι να παρω και ενα μινι οταν εχω τη δυνατοτητα.[/quote'] sosta to linux thelei to macintosh oxi toso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Η registry πως παει ? Ο Ε Ο LOL kapws etsi einai h alh8eia.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Λοιπον κυριοι, αυτη την ερωτηση ειχα κανει κι εγω στον εαυτο μου, στις αρχες που ειδα το φως με τα macintosh. Οποιος με ρωταγε γιατι και πως κτλ, προσπαθουσα να του εξηγησω, να τον κανω να καταλαβει... Σας λεω λοιπον μετα βεβαιοτητας ειναι ΜΑΤΑΙΟ!!! Και δεν μιλαω μονο για το θεμα macintosh. Μιλαω γενικα για την συμπεριφορα της μικρομαλακης σε ολα τα θεματα. Απο την διακορευση των standards που η ιδια υπογραφει, απο την συστηματικη κλοπη ιδεων αλλων, δεν υπαρχει λυση... Ετσι τωρα οταν βλεπω πως καποιος γουσταρει να μαθει κατι παραπανω για την Apple, του λεω οτι ξερω. Αμα δω οτι ειναι κολλημενος στα παραθυρα τον αφηνω στον κοσμο του. Σε μερικους εχω πει "πολυ ωραιο ακουγεται το transparency που θα εχει το Vista. Με γεια!" Bottom line is: μην χαλατε το σαλιο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 100% sumfono. Ase ton kathena ston kosmo tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Χωρίς να έχω Mac να σας πω και γω την ιστορία μου: Χάζευα σε ένα από τα καταστήματα γνωστής αλυσίδας το ibook. Ήταν η πρώτη φορά που έκατσα τόσο πολύ με έναν Mac υπολογιστή, περίπου ένα δεκάλεπτο. Φεύγοντας έκανα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας ενός Vaio. Όταν εμφανίστηκε η γνωστή σε όλους μας κλεψύδρα, ήταν ήδη αργά... τα συμπεράσματά μου τα είχα βγάλει. και λίγο offtopic: bchris' sig:Κουζινα BOSCH -*- Ψυγειο Whirlpool -*- Πλυντηριο BOSCH Maxx 750 -*- Φουρνος Μικροκυματων ELCO -*- Απορροφητηρας BOSCH -*- Μπανιερα/Νιπτηρας/Λεκανη IDEAL STANDARD -*- Πορτα Ασφαλειας ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ DOORS -*- Ηλεκτρικη Σκουπα MIELE -*- Λαμπτηρες PHILIPS -*- χαχα ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ego pantos paidia exo prospathisi n akano sizitisi me arketa atoma... o enas apo autous pantos prospathouse sinexia na me pisi na min paro..... kai poio to simperasma..... ZILEBE..... meta apo 2 mines pire kai autos to ibook..... ti na pis.... prospathouse na me pisi na min paro, me ton gnosto tropo ton Windakidon, etsi oste na pari autos protos kai na mou poulisi mouri.... akouson akouson.... Re paidia den pairnoume mac gia mostra.... gia doulia..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Re paidia den pairnoume mac gia mostra.... gia doulia..... Αυτή είναι η πιο σωστή κουβέντα. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες πιο αποδοτικά. Δεν έχει μεγάλη σημασία σε τι πλατφόρμα το κάνεις. Αντίστοιχα όμως παίρνεις και windows για δουλειά. Αν στήσεις και συντηρείς σωστά μια εγκατάσταση windows δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Αν στήσεις σωστά μια διανομή linux πάλι δεν έχεις προβλήματα. Φαντάζομαι αντίστοιχη είναι η φιλοσοφία και στο macos. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι σε λίγο καιρό, πολλοί αγοραστές θα προτιμούν mac για μόστρα, όπως πριν μερικά χρόνια που να είχες η/υ ήταν θέμα prestige, ανεξάρτητα αν δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να παίζεις πασιέτζα! just my 2 cents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Sinfono apolitos i mouri mas echi fai stin ellada stin teliki sou chriazete ,auto ine to basiko,i ean echis to chrima parto to auto ine idiotiki protoboulia Ticheni to sabato kai mou spasane to spiti kai mou piran 2 laptop to ena poli akribo.Tora axizi na doso ena sebasto poso na paro kapoio axioprepi apple i ochi,i na katalixo se ena pc. Apo tin doulia echo macbook pro pou chrisimopoio apoklistika gia autin kai ochi gia prosopiki chrisi. Gia kapoious epagelmaties ine aparetito alla gia emas pou to theloume gia prosopiki chrisi opos emena photoshop download encoding den to theoro kai komo kefalis ascheta pos mou aresi poli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ίσα Ίσα, σ'αυτές τις δουλειές που περιέγραψες, πετάνε! Τις διαφημίσεις της Apple, τις είδατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Den ine to sosto meros gia to post ean ine na metaferthi Telika kitazontas sto site mipos ine kaliteri kai poio sinferousa agora enos imac apo to mac mini mac mini 1,66-GHz Intel Core Duo-processor http://store.apple.com/Apple/WebObjects/belgiumflstore.woa/6394041/wo/IK1kU9r6kSZI2HfJ1i4jVayARsJ/20.?p=0 ypofci choris othoni imac 1,83-GHz Intel Core Duo http://store.apple.com/Apple/WebObjects/belgiumflstore.woa/6394041/wo/IK1kU9r6kSZI2HfJ1i4jVayARsJ/25.?p=0 I mipos ego kano kati lathos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 http://tech.pathfinder.gr/mac/news/symantec-mac.html Τα ειπε ολα ο ανθρωπος και μπραβο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.