FILIM0N Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Κalhspera, epeidh to programma pou exei to tuner de me kaluptei (de sugxronizetai swsta o hxos me thn eikona), poio prog gia TV sto PC na protimhsw pou na einai sumbato me thn karta thleorashs mou?
sret Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 πρωτα απο ολα κανε defrag και μην κανεις κατι αλλο οταν ριπαρεις. δεν ξερω αν με την καρτα σου μπορεις να χρησημοποιησεις το virtual vcr (google it). εχει επιλογη για resample audio sto 100% του video.
Gantalf_4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Με το Virtual Dub θα κανεις την δουλεια σου.Εχω και οδηγο με πολυ καλα αποτελεσματα.Αν τον θες στειλε μου το e-mail σου γιατι δεν θυμαμαι Λινκ
FILIM0N Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Thanks Gantalf_4. To problhma omws den einai to capture. Einai to idio to programma tou TV Tuner. Giauto rwthsa gia enallaktikh.
dhmak Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Έλα Φιλάρα FILIM0N το καλύτερο (το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμησι χρόνο με terratec cinergy, αλλα συνεργάζεται με όλες, δέν ήταν το πρόγραμμα που μου έδινε η terratec) είναι το WINDVR 3 της InterVideo http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Profile.jsp καταπληκτικότατη ποιότητα καί σε προβολή τηλεόρασης καί σε εγγραφή (πραγματικό MPEG-2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.