Προς το περιεχόμενο

Ati radeon X1600 pro 512MB drivers??

sgklonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες αγορασα την εν λογο καρτα, την εβαλα στο συστημα μου με XPpro SP2 και δεν λεει να δουλεψει...οι drivers δεν βλεπουν την καρτα..και η καρτα δεν βλεπει τους drivers.Εχω κανει και format αλλα παλι δεν επαιξε.

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας με βοηθησει...

Δημοσ.

Τους δοκιμασα και τους τελευταιους drivers αλλα και παλιοτερους.Ολο τα ιδια κανει.Την πηγα στο e-shop και τους ειπα οτι δεν μου δουλευει για να παρω καμια αλλη αλλα δεν μου δινουν γιατι σε αυτους εκει δουλευει.

Δημοσ.

Αν εγκατέστησες τους drivers που είχε στο CD της κάρτας, τότε έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ, προβληματικούς drivers.

Μπες σε safe mode ή αν έχεις άλλη κάρτα γραφικών βάλτην και μπες στα windows. Απεγκατέστησε τους drivers (υπάρχει στον κατάλογό τους πρόγραμμα C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAll\AtiCimUn.exe ). Αν πριν είχες NVIDIA απεγκατέστησε και αυτούς τους Drivers.

Κάνε επανεκκίνηση

Εγκατέστησε τους drivers από το site της ΑΤΙ.

Βάλε την κάρτα και θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Εβαλα την παλια μου καρτα (nvidia) εκανα uninstall απο safe mode, αλλα μετα που μπηκα κανονικα δεν με αφηνει να κανω install τους drivers γιατι δεν βλεπει καρτα της ATI. Μετα βαζω την καρτα της ATI και βαζω μονο τους drivers και βγαζει μπλε οθονη. Πιστευω πως αυτη η καρτα εχει προβλημα γιατι και σε ξενα forum που εψαξα πολλοι ειχα το ιδιο προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα με τα 512ΜΒ μνημης. Εσυ φιλε StavrosD μηπως εχεις με τα 256ΜΒ????

Δημοσ.

Έχω την X1600XT με 512ΜΒ με την οποία δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το πρόβλημα το είχα με την προηγούμενη κάρτα μου, Χ600ΧΤ.

Τώρα που το ανάφερες ότι είχαν και άλλοι πρόβλημα, θυμήθηκα ότι πριν πάρω την X1600XT είχα διαβάσει για ασυμβατότητες με nforce4, που έχουν διορθωθεί στις τελευταίες εκδόσεις του nforce4. Κοίταξε μήπως έχει βγει bios update για την M/B.

Δημοσ.

Εμενα το Μ/Β εχει CPU P4 2.6 , chipset 865PE. Θα βαλω κανενα πιο καινουριο BIOS μηπως και παιξει η καταραμενη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...