timtsits Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ξέρει κανένας κανένα site με στοίχους ελληνικών τραγουδιών
mademoiselle Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 here u are gia na psaxeis stoixous de xreiazete na dwseis ta stoixia pou sou zitaei
Jimakos2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Re paidia xerete mipos ginete na vro s ayto to site stoixous tragoudion?
Sellers Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Σε ποιο site? Στο insomnia? Δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχουν.
anarrousa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ψαχνω τους στοιχους σ'ενα τραγουδι του Τερζη..'εχει αποψε ενα φεγγαρι'....ποιος ξερει να μου πει;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
AFANIS_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 δύσκολο είναι αυτό που ζητάς!!!! μετά απο πολύ μα πάρα πολύ έρευνα σου βρήκα 2 τρόπους.... λοιπόν... Α) πήγαινε και αγόρασε το cd του Τερζή σε γνήσιο....κατα 99,9%...θα έχει μέσα όχι μόνο τους στοίχους απο αυτό το τραγούδι...αλλά και απο καμια 15αριά άλλα....συν και τους δημιουργους (αν και το 99,9% γραμμένους τους έχει....) Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω.... ααα....και τώρα που μου ήρθε υπάρχει και ο δύσκολος τρόπος....το google.... συγνώμη απο όλους αν γίνομαι υπερβολικός...ίσως φταίει η πανσέληνος...."....και έχει ενα φεγγάρι απόψε...."
prisila Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ''Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω....'' Αχ εσυ!!!! μπερδευεις κ τον κοσμο...BIC
AFANIS_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ''Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω....''Αχ εσυ!!!! μπερδευεις κ τον κοσμο...BIC δεν ήθελα να κάνω promotion.... οκ....Bic....δικό μου το λάθος...
Nomikaria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ψαχνω τους στοιχους σ'ενα τραγουδι του Τερζη..'εχει αποψε ενα φεγγαρι'....ποιος ξερει να μου πει;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Eδω http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=15414 θα βρεις τους στιχους που θες..
Nomikaria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ξέρει κανένας κανένα site με στοίχους ελληνικών τραγουδιών http://stixoi.info/
Tsino Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά το stixoi.info τέλος?? δεν μου δουλεύει.
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά το stixoi.info τέλος?? δεν μου δουλεύει. Λειτουργεί μια χαρά, πριν λίγο μπήκα http://www.stixoi.info/
psdwris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ψάχων τον τίτλο από ένα τραγούδι τις Πρωτοψάλτη βρήκαν τις πόρτες ανοιχτές και μπήκαν οι εχθροί μας, σέρνουν μισούς στις φυλακές και άλλους σε ξερονήσια..... Αν τπο θυμ´ται κάποιος καλώς έχω κολήσει
ΠΕΡΟΥΚΑΣ Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 καλησπέρα..........Χρηστός Ανέστη!!ψάχνω τον ερμηνευτή από ένα τραγούδι .......οι στίχοι του είναι....(ήρθα γιατί μακριά σου όλες οι ασθήσεις μου πέφτουν σε κώμα....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.