Προς το περιεχόμενο

στοίχοι ελληνικών τραγουδιών

timtsits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

δύσκολο είναι αυτό που ζητάς!!!!

μετά απο πολύ μα πάρα πολύ έρευνα σου βρήκα 2 τρόπους....

λοιπόν...

Α) πήγαινε και αγόρασε το cd του Τερζή σε γνήσιο....κατα 99,9%...θα έχει μέσα όχι μόνο τους στοίχους απο αυτό το τραγούδι...αλλά και απο καμια 15αριά άλλα....συν και τους δημιουργους (αν και το 99,9% γραμμένους τους έχει....)

Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω....

ααα....και τώρα που μου ήρθε υπάρχει και ο δύσκολος τρόπος....το google....

συγνώμη απο όλους αν γίνομαι υπερβολικός...ίσως φταίει η πανσέληνος...."....και έχει ενα φεγγάρι απόψε...."

Δημοσ.

''Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω....''

Αχ εσυ!!!!

μπερδευεις κ τον κοσμο...BIC :P

Δημοσ.
''Β) αγορασε το αλλά όχι σε γνήσιο...πάρε χαρτί και big (οχι ξυραφάκι...) και βάλε το τραγούδι στο repeat...έτσι και θα το γράψεις...και θα το μάθεις απ'εξω....''

Αχ εσυ!!!!

μπερδευεις κ τον κοσμο...BIC :P

δεν ήθελα να κάνω promotion....:-D

οκ....Bic....δικό μου το λάθος...:o

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχων τον τίτλο από ένα τραγούδι τις Πρωτοψάλτη

βρήκαν τις πόρτες ανοιχτές και μπήκαν οι εχθροί μας, σέρνουν μισούς στις φυλακές και άλλους σε ξερονήσια.....

Αν τπο θυμ´ται κάποιος καλώς έχω κολήσει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα..........Χρηστός Ανέστη!!ψάχνω τον ερμηνευτή από ένα τραγούδι .......οι στίχοι του είναι....(ήρθα γιατί μακριά σου όλες οι ασθήσεις μου πέφτουν σε κώμα....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...