Προς το περιεχόμενο

Degauss

nerd2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μην ασχολειστε... κοιταχτε τα υπολοιπα ποστ που εχει κανει και θα καταλαβετε..

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα αυτο... με τετοια υπογραφή...

From nerd2005

"Τι πρέπει να κάνω για να μεγαλώσω το χώρο ώστε να χωράει παραπάνω πράματα στην οθόνη; Θα πρέπει να πάρω αυτή τη ram??? Και πού τη βάζω αυτή;"

"Έχω ένα δισκάκι dvd λέει αλλά έχει διαμετρο μικρότερη από τα γνωστά dvd και είναι και κάπως τετραγωνισμένο!Πώς θα το αντιγράψω ή πώς θα το διαβάσω στο υπολογιστή μου?"

"Πήρα μια καινούρια οθόνη, επίπεδη(λεπτή, όχι με εξόγκωμα από πίσω)! Αν αντικαταστήσω την παλιά μου οθόνη με την καινούρια, τα εικονάκια που έχει όταν ανοίγω τον υπολογιστή(υπολογιστής μου, κάδος ανακύκλωσης κτλ) θα υπάρχουν και στην καινούρια οθόνη ή πρέπει να τα ξαναβάλω???? Μπορώ να τα κρατήσω κάπου και να τα ξαναπεράσω αμέσως?"

Δημοσ.

Μπράβο IKARIWTHS.

Αν όλοι που μπαίνουν στο insomnia ξέρουν και από υπολογιστές τότε το site αυτό δεν θα είχε ,κατα τη γνώμη μου, λόγο ύπαρξης αφού για κάθε forum υπάρχουν πολύ πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες.

Τα σεβη μου στους παλιούς και χωρίς παρεξήγηση δείξτε ανοχή σε μας τους νέους στο είδος αυτό που ονομάζεται PC

Δημοσ.

Αν προσεξατε το παλλικαρι λεει στην υπογραφη του lcd και στο τοπικ λεει tft... ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ το degaus... Τεσπα, περαν απ αυτο το κουφο, το οποιο το προσπερνω, ΑΛΛΟ TFT KI ΑΛΛΟ LCD!!

Any way, εδω δεν εχουμε καν refresh rate

@ EXSARXEIA_CITY

Αυτο το ειδα κι εγω... Πωπω ειναι να τραβας τα μαλλια σου οταν βλεπεις τετοια πισι να τα εχουν ατομα που δε γνωριζουν τις δυνατοτητες του μηχανηματος!

Δημοσ.

diladi an kapoios einai asxetos me tous upologistes..opws o parapanw...prepei na tou paroume to kefali......oloi asxetoi eimastan otan ksekinisame......min krinete gia na min sa krinoun......

Δημοσ.

Ασχετος ξεασχετος εχει μηχανημα που τα σπαει!!

Anyway, απλως ανεφερα οτι αλλο tft Κι αλλο lcd κι οτι δεν εχουμε refresh rate, δεν ειπα κατι μεμτο, Sorry παντως αλλα για μενα που τα γνωριζω μου φανηκε κ00φο! Sorry

Δημοσ.
to paidi apla de xerei,poly kala kanate kai tou apadhsate pws de xriazete degauss!tis gnwseis tou giati tis sxoliazete?

otan egrapsa to parapanw den eixa dei to pc sthn ypografh tou paidiou,opote kalw ton idio na mas pei oti ontws de xerei ,kai oti de spatalame to xrono mas askopa(einai dyskolo na xerei tetoies leptomeries gia ta epimerous kommatia tou ypologisth kai na mh xerei alla basika)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...