Προς το περιεχόμενο

Get Right, Downloader accelerator ή Decelerator?

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αναρωτιέμε, αφου πολλες φορες το παραπανω προγραμμα δεν μπορει να κατεβασει ενα αρχειο (ενω το κανονικο downloader μπορέι) και αφόυ πολλες φορες σερνετε, βλεπετε 885 bps!!!! (ενω το κανονικο downloader τα παει καλλά), επιτανχυτής ειναι η επιβρανδυτής? confused.gif" border="0

Δημοσ.

Pyro ayto to exo paratirisei ki ego me to DOwnload Accelerator. anti na katevazo me 120k/sec (px) katevaza me 4k/sec...oxi mono htan epivradynths alla sxedon pagone to download.To idio ginotane kai me to Getright(den einai accelerator alla mou xreiastike).<BR>Enw orismenh gnoistoi katevazoun me thn idia syndesh pio grhogora xrisimopoiontas to Download....<BR>Ti ginetai den mporo na katalavo.<BR>avyssos ta PC!!! grin.gif" border="0<p>[ 20-11-2001: Message edited by: AzmoDeus ]

Δημοσ.

To Getright (δεν ξέρω για τα άλλα), δεν μπορεί να κατεβάσει με 100% επιτυχία, αρχεία που είναι πίσω από πολλά link-chains. Δηλαδή ενώ στην σελίδα σου λέει ότι είναι link σε κάποιο αρχείο, αυτό κρύβετε πίσω από πολλά links που το ένα οδηγεί στο άλλο, και τέλος στο καθεαυτού σωστό link. Επίσης σε μερικές σελίδες γράφει ότι 'Πρέπει να κλείσετε τον όποιο download manager για να κατεβάσετε το αρχείο', μη ρωτάς γιατί, δεν ξέρω. Αλλά πάντως το μυαλό μου πηγαίνει σε διαφημιστηκούς λόγους (internet-time on site)... wink.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπράβο ρε Προκλητικέ, αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Ρε παιδιά, πουθενά δεν λέει για το GetRight ότι είναι download accelerator. Είναι download manager, σου επιτρέπει να κάνεις resume και να κατηγοριοποιείς τα 'κατεβάσματά' σου. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το GetRight. Όσο για τις διαφημίσεις του unregistered GetRight που λέει ο MY80$ (αλήθεια, από που βγαίνει αυτό το nick;) ένα έχω να πω: έλεος, όλοι ξέρουμε τα διάφορα ύποπτα μέρη όπου τα πάντα γίνονται από δοκιμαστικές εκδόσεις >>> πλήρεις! ;)<p>[ 20-11-2001: Message edited by: paredwse ]

Δημοσ.

To getright fortwnei ads (ektws ama einai registered) kathe treis kai ligo opote kovei. Epishs, ama paei na kanei segmented download apo site pou den epitrepei panw apo 1 connection/ip tote tha prospathei synexeia anepityxws na anoixei syndesh opote....zhse mah na fas trifylli :P

Δημοσ.

Φίλτατοι Insomniacs,<P>Η δική μου φτωχή πλην τίμια άποψη έρχετε σε μια μικρή αντίθεση από αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω για τον εξής απλούστατο λόγο,ότι η λογική του get right δεν είναι απόλυτα το ότι κάνει download πιο γρήγορα αλλά ότι έχεις την δυνατότητα να κάνεις resume σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κοπεί η σύνδεση ή ακόμα και αν ηθελημένα κόψουμε την σύνδεση για να ολοκληρώσουμε το download αργότερα.<BR>Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο αντικειμενικός του σκοπός είναι αυτός και όχι το γρηγορότερο download. wink.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by adi32:<BR><STRONG>makran to kalytero apo ola GETSMART</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>url?

Δημοσ.

To getright efoswn borei na kanei segmented downloading theoreitai accelerator....ama eixame broadband (as erthei epitelous auth h DSL) tha vlepame diafora sthn taxythta....vasika den epitaxynei tipota, apla vohthaei na piaseis to maximum pou epitrepei h syndesh sou...to accelerator einai pio poly diafhmistikos oros :P Vevaia afou den exoume broadband fysiko einai na to xrhsimopoioume gia "acceleration" alla gia resuming.....egw apo thn allh protimw irc kai ftp grin.gif" border="0 Oso gia to nick apla den hxera ti na valw kai epaize mia diafhmhsh tou mythou (ths byras) sthn TV kai...... wink.gif" border="0

Δημοσ.

<A HREF="http://getsmart.hypermart.net" TARGET=_blank>H σελίδα του GetSmart</A><P>Έχει όμως 2 χρόνια να ανανεωθεί και full έκδοση δεν βγήκε ποτέ (έμεινε στην 0,9 build 11 η οποία έχει κάποια bugs).<BR>Είναι όντως γρήγορο αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων το έχω γυρίσει στο FlashGet tongue.gif" border="0 <BR> cool.gif" border="0 cool.gif" border="0 cool.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...