Προς το περιεχόμενο

SOS!! Ερώτηση για το word.

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα γράψει 20 σελίδες στο word κάτι έκανα και σβήστηκαν όλες οι σελίδες!! πάνω στην ζαλάδα μου πατάω το χ και στην ερώτηση αν θέλω να αποθηκευτούν οι αλλαγές πάτησα ΝΑΙ!!! Δηλαδή χάθηκαν οι 20 σελίδες και ας είχα κάνει αποθήκευση πριν 5 λεπτά!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρώ τις 20 σελίδες ή να ξεκινήσω από την αρχή?

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς έγραφε το κείμενο των 20 σελίδων, έγινε επιλογή όλων - delete το κείμενο και έπειτα έσωσε τις αλλαγές, δηλ. το κενό (πλέον) κείμενο.

Αν είχες επιλέξει Always create backup copy στις επιλογές του Word, παίζει να'χεις τις 20 σελίδες σου σε αρχείο .wbk. Αλλιώς δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι*... :(

* όταν σταματήσεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, that is

Δημοσ.

Κάνε μια εύρεση στον υπολογιστή σου ως *.wbk.

Το τι θα έπρεπε να συμβαίνει είναι άλλο ζήτημα. Μακάρι το κάθε πρόγραμμα να είχε και δικό του IQ για να αντιλαμβάνεται τις προθέσεις και τα θέλω του χρήστη και να προλαβαίνει ή να διορθώνει τα λάθη του, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς, έσβησε και μία φίλη μου την πτυχιακή της.

Φυσικά χωρίς να έχει πάρει ποτέ backup !

Δημοσ.

Η εργασία σου υπάρχει μέσα στον κατάλογο temp σαν αρχείο *.tmp, εκεί θα τη βρείς, όμως πρώτα κάνε να φαίνονται όλα τα αρχεία δηλ. και τα κρυφά. Και αφού ψάξεις όλα τα *.tmp αρχεία εκείνο που έχει την εργασία σου, θα το μετονομάσεις *.doc. Αν δεν μπορείς εσύ βάλε κάποιον που ξέρει από Η/Υ και θα στην βρει μέσα στον κατάλογο που περιγράφω. Σε μένα ήρθαν πάρα πολύ σπουδαστές που χάσαν την εργασία τους και μέσα από ένα πρόγραμμα που λέγεται powerdesk και μπορεί να δει κανείς τα περιεχόμενα όλων των αρχείων τις είχα βρει, καλή επιτυχία, την εργασία θα την βρεις οπωσδήποτε, αρκει να κάνεις ότι σου έγραψα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...