Προς το περιεχόμενο

Θετικες και αρνητικες εμπειριες στον mac από πρωην pc users

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προχθές διάβαζα ένα άρθρο στο οποίο ο συγγραφέας έλεγε ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίζουμε τις ανάγκες μας, στην συνέχεια να επιλέγουμε το software και στο τέλος να επιλέγουμε το hardware στο οποίο τρέχει το software.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αρκετά προγράμματα δεν είναι διαθέσιμα σε universal binary μορφή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν τρέχουν ιδιαίτερα αποδοτικά στους καινούργιους mac π.χ. το Photoshop της Adobe, το Office 2004, ενώ άλλα δεν τρέχουν καθόλου ούτε μέσω Rosseta π.χ. Matlab. Ναι μπορείς να βάλεις windows και linux αλλά προσωπικά έχω βαρεθεί να κάνω restart και boot σε άλλο λειτουργικό για να εκτελέσω κάτι που δεν τρέχει σε macosx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sotirisl θιγεις σημαντικο θεμα.

Περι συμβατοτητας τι ισχυει? Στο mac os x που τρεχει σε mac-intel, τρεχουν κανονικα ολες οι παλιοτερες/υπαρχουσες εφαρμογες, αλλα απλα δεν εκμεταλευονται την ισχυ της cpu? 'Η πρεπει να εχει κανεις ειδικες εκδοσεις προγραμματων για mac-intel?

Ρε mjmj σαν δημοσιογράφος του Alter κάνεις.. Αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις αφού έχεις ποστάρει πολλάκις στα αντίστοιχα thread... Και σε ρωτάω εγώ..

Επηρέασε τα προγράμματα mjmj ? Μήπως ξέρεις και δεν μας λες????

Ρε mjmj σαν δημοσιογράφος του Alter κάνεις.. Αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις αφού έχεις ποστάρει πολλάκις στα αντίστοιχα thread... Και σε ρωτάω εγώ..

Επηρέασε τα προγράμματα mjmj ? Μήπως ξέρεις και δεν μας λες????

Μάλλον είναι κολλητικό !

Κάνεις περισσότερες από μία ερωτήσεις στο ίδιο post !

mjmj Αν θελεις να παρεις MAC παρε με κλειστα τα ματια θα σου ελεγα ενα MINI και θα το ερωτευτεις. ;)

Αθορυβο και πανευκολο μεχρι αηδιας :)

Δυστυχως πρεπει να δωσω περισσοτερα χρηματα γιατι εχω αναγκη απο laptop.

Και βλεπω τα macbook pro πανακριβα...

Για το οτι θα το ερωτευτω, αν το παρω, δεν αμφιβαλλω. Απο την αναγκη...ξεπεσαμε στα pc!

Ημουν συνηθισμενος σε ανωτερα πραγματα(amiga) αλλα ας οψετε η μικρομαλακη που κατεκλυσε τον κοσμο ολο.

Μπα! Θα επαιρνα ορκο οτι μεχρι χτες δεν ειχε παρουσιαση και τιμες των macbook! Μονο για Pro! Αλλα ισως σημερα ανανεωσαν την ιστοσελιδα.

Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό για την τιμή του ανώτερο από οποιοδήποτε PC laptop κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα!Χτύπα το με κλειστά μάτια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...