Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο Game!!!!

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ok! Εχω ψηθει αρκετα κ λεω να τα αγορασω! Επειδη ειδα σε site οτι εχουν βγει BG 1,2 κ καποια expansion, ξερετε αν υπαρχει καποια συσκευασια να παρω που να τα εχει ολα μαζι; Το λεω γιατι εχει χρονια που βγηκαν κ συνηθως κυκλοφορουν τετοια πακετα. Κατι συλλεκτικο ισως... Δεν εχω προβλημα αν ειναι απο εξωτερικο να παραγγειλω ή απο Ελλαδα. Να 'στε καλα!:-D

http://www.gamespot.com/pc/rpg/baldursgateiithecollection/news.html?sid=6094406

Περιέχει τα πάντα εκτός από το BG1 που καλό είναι να το παίξεις κ αυτό (αν κ είναι πολύ σπασαρ.....ο σε πολλά σημεία) για να δείς κ την αρχή των πάντων.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Haha ta kalytera turned based RPG gia emena einai ta FinalFantasy me apokoryfwma to FFVII.Olh h seira aksizei an den se peirazoun ta pleon lseperasmena grafika/hxos.To TOEE den mou arese sxedon ka8olou,to oblivion mono to exw dei k mporw na pw oti me elkyei arketa(alla den to exw dokimasei akoma).Egw 8a sou proteina na ksekinhseis me kanena FFVII h kapoio Fallout k meta na pas sta "sygxrona" ta opoia pistepse me 8a sou fanoun poly "ftwxa" k as exoun ta super-ouaou grafika(peripou :P),ta perisotera ysteroun se scenario k fantasia.

Isws epishs na 8es na dokimaseis k kapoia turned based strategy opws thn seira "Disciples"

Twra gia "real time battles" to gothic2 k to morrowind(genika elder scrolls) einai koryfaia alla k ligo spastika pou k pou.BG epishs mia poly kalh seira.

P.s : Pantws den kserw giati alla egw vriskw oti ta games pou akolou8oun tous D&D rules(TOEE gia paradeigma) synh8ws kapou xanoun/ysteroun arketa opote giauto den 8a sou elega na kolhseis ekei mono opws kanoun poloi.

Δημοσ.
http://www.gamespot.com/pc/rpg/baldursgateiithecollection/news.html?sid=6094406

Περιέχει τα πάντα εκτός από το BG1 που καλό είναι να το παίξεις κ αυτό (αν κ είναι πολύ σπασαρ.....ο σε πολλά σημεία) για να δείς κ την αρχή των πάντων.

Τρελό παιχνίδι το baldurs gate 2. Tο αγόρασα το καλοκαίρι μαζί με το expansion.Me to expansion έπαθα πλάκα.Το παιχνίδι έγινε τόσο μεγάλο που είπα, όχι άλλο κάρβουνο.Πιστεύω the best RPG ever. Kai to 1 είναι καλό αλλά μου τη σπάνε τα γραφικά.Άσε που δεν τρέχει σε windows xp.Πάντως με ενδιαφέρει το big picture mod.Μπορείς να με πληροφορήσεις περί τίνος πρόκειται?Thanks!!!

Δημοσ.

βασικά διαβάστε το παρακάτω pdf του big picture, το κακό είναι ότι τα Mods θα τα βρείτε από δω κ απο κει στο Internet, δυστυχώς δεν έχω κρατήσει τα addresses λόγω format αλλά με λίγο ψάξιμο θα τα βρείτε.Το big Picture εννοποιεί όλα τα μεγάλα mods που έχουν βγει (xtra quests,xtra maps,xtra items) δίχως πρόβλημα

βρείτε τα κάνετέ τα Install ακολουθώντας πιστά το pdf κ θα με θυμηθείτε...

καλό λιώσιμο...

http://rapidshare.de/files/22203064/BigPicture161G_Manual.rar.html

Δημοσ.

Orlias φοβερο!!! αλλά απ οτι ειδα στις 30 Ιουνιου θα βγει! εσύ το παρρηγγηλες?

Jimarass , εσυ από που το ειχες αγορασει?

Εγω δυστηχως ακομα ψαχνω τα Final Fantasy!!! :-(

Δημοσ.

Λοιπον, εχουμε και λεμε:

Heroes of Might and Magic (I, II και III, οχι το IV)

Sacred

Divine Divinity

Pirates of the Caribbean

Vampire: The Masquerade

Δημοσ.
Λοιπον' date=' εχουμε και λεμε:

Heroes of Might and Magic (I, II και III, οχι το IV)

Sacred

Divine Divinity

Pirates of the Caribbean

Vampire: The Masquerade[/quote']

To Pirates of the Caribbean καλο ,αλλα μικρο και πολυ ευκολο....

Δημοσ.

Electroasd δεν το παρηγγειλα ακομη αλλα θα το παρω συντομα! Μολις βγει τελικη αποφαση αν χαθει η εξεταστικη, τοτε ορμαω! :-D Θα κανω πακετο αυτο,το sacred gold που τα εχει ολα μαζι γιατι εχω παιξει μονο το πρωτο sacred κ ισως κ κανενα αλλο game καλο για να πληρωσω 1 φορα τα εξοδα αποστολης.:)

Το Heroes of Might and Magic ειναι turn based rpg? Ειναι τοσο καλο οσο λετε; Γιατι υπαρχει κ αυτο που φαινεται καλο να το βαλω στην παραγγελια μου!

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000FKLWAM/qid=1149614118/sr=2-1/ref=sr_2_11_1/026-9190634-3750059

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 μικρες ερωτησουλες για το oblivion , οποιος ξερει :-)

1)Μπορει να μου πει καποιος τι κανει το spell "Turn Undead up to level...."?

2)Πως ακριβως γινεσαι βαμπιρ?εαν γινεις δεν μπορεις να ξαναγινεις κανονικος?Και τελος εχει καποιες ιδιατεροτητες το να εισαι ετσι?

Ευχαριστω...

ΥΓ: Orlias , εκανες κατι με το BG????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια την Πεμπτη μου εδωσαν το FF VIII !!!! Μετα απο κατι περειπετιουλες που ειχα , μολις χτες καταφερα να το κανω εγκατασταση!!!! Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν αρκετα καλες! Ομως εχω κατι προβληματακια. Το βασικοτερο ειναι οτι στα γραφικα του περιβαλλοντος (οχι του χαρακτηρα) εμφανιζονται κατι σκιες. Για παραδειγμα σε μια κουρτινα γυρω απο αυτη εμφανιζεται 1 μαυριλα η οποια , οταν κουνιεται η κουρτινα , αυτη μετακινητε μαζι της. Δεν ξερω αν ειμαι κατατοπιστικος , αλλα αν κανεις μπορει ναμε βοηθησει θα ημουν ευγομων!!! Και κατι ακομα , ο μοναδικος τροπος για να βγω απο το παιχνιδι ειναι το CTRL-Q & ALT-F4?

Δημοσ.

Oraios re electro. Koita. Kai ego pou epaiza mexri prosfata to MGS 2: Sons Of Liberty sto pc mporousa na bgo mono me alt-f4 h an to ekana minimize kai to ekleina me deksi klik kai kleisimo apo thn taskbar. Ypotheto akolouthei thn nootropia tou playstation kai den exei menu quit ktl. epishs nomizo kleinei kai me alt-ctrl-del anoigontas thn task manager kai keinontas to apo kei.

Δημοσ.

Ξερει καποιος αρκετα το FF VIII , να τον ρωτησω κατι απορεις που εχω για το gameplay? Νομιζω οτι ο keeper το ξερει καλα...

Δημοσ.

Ελα Tom_Bombadill σημερα ειδα το μηνυμα σου!!!Λοιπον οσο παιζω το παιχνιδι τοσες περισσοτερες αποριες εχω!!!Απο που να πρωτοαρχισω?????!!!! Θα αρχισω απο τα απλα , πλην ομως βασικα!!! Τι ακριβως κανουν το Junction?Εχω καταλαβει πανω κατω , αλλα δεν μπορω να καταλαβω τα αρχικα και τα εικονιδια των δυνατοτητων σου!!!! Αυτο για αρχη..... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...