keeper Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 prosexe ti zitas se auto to forum ervthseis gia warez kai paranomo software mono me e-mail i esto pm
electroasd Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Παιδια κατι βρηκα απο εξωτερικο!!! ελπιζω μεθαυριο να τα εχω!!! θα ενημερωσω!!!
Orlias Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Παιδια εχω ακουσει κορυφαια σχολια για το Baldur's gate κ δεν το εχω παιξει. Το σκεφτομαι απλα θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι turn-based ή real time για να ξερω τι να περιμενω. Ευχαριστω!
DarkKnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Orlias το BG2 είναι απλά το καλύτερο RPG που έχει βγει ever, θες από ιστορία, θες από γραφικά για την εποχή του,θες από gameplay, θες από χρόνο για να το τερματισεις κ να λες "φτούσου δεν έχει άλλο", υπάρχει κ το Throne of Baal το expansion το BG2, κ αν δεν μείνεις ικανοποιημένος υπάρχει κ το supermod Τhe Big Picture όπου συνδυάζει όλα τα μεγάλα mods Τhe Darkest Day, Shadows over Subar, Redemption, Tortured Souls κ άλλα μικρότερα με τα οποία ο βασικός χαρακτήρας φτάνει level 40... Αυτά τα ολίγα για το BG2
Orlias Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Να 'σαι καλα Darknight για της πληροφοριες! Μου προκαλεις ακομα περισσοτερο το ενδιαφερον τωρα! Παντως την απορια μου την εχω ακομα! Ειναι real time οι μαχες κτλ π.χ. σαν το diablo 2,sacred ή turn based σαν το fallout ας πουμε;
DarkKnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 ναι sorry είναι real time όπου βέβαια πατάς το pause κ διαλέγεις τις κινήσεις του party σου, καλό λιώσιμο!
apaixtos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Fable kai eidika Oblivion .o pc soueinai poli kalo.tha ta trexei aneta...
greeneye Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 midenisa kai ta 2 baldur gate...to baldurs gate 2 me kourase para poly alla pragmatika se KAMIA stigmh den to barethika....ine TERASTIO! nomizo aksizei afantasta na to arxisis kai ta ksanaleme se kana xrono exhm...otan to telioseis de se blepo na ksanagrafeis edo an to arxisis!
electroasd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Παιδια χτες εβαλα το Oblivion!!! Κανα 2ωρακι το επαιξα , αλλα να σας πω την αληθεια , το gameplay του δεν με ενθουσιασε. Συγκεκριμενα η καμερα του ειναι λιγο περιεργα στημενη , οποτε δεν μπορεις να κινησεις σωστα τον παιχτη σου, οπως θα ηθελες.Θελω να πω και στον Marcos_Aurilius οτι τα γραφικα τα εβαλα full και δεν διαπιστωσα το παραμικρο κοληματακι στα frames. Τελος θα ηθελα να πω οτι με εχετε βαλει σε τρελη περιεργεια , μιαμε το FFVIII και μια με το baldur's gate!!! να τα εβρισκα κιολας καλα θα ήταν!!!! ΥΓ:Μηπως ξερετε που μπορω να βρω τιποτα οδηγιες για το OBLIVION? δεν καταλαβαινω καλα καποια απο τα εικονιδια των ITEMS τι σημαινουν???
DarkKnight Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το Βaldur's gate II μπορείς να το βρεις πολύ φθηνά μιας κ είναι αρκετών χρονών παιχνίδι κ ψάξε για την collector's edition μιας κ έχει σημαία, μπλούζα, την μουσική του παιχνιδιού σε .mp3, κ όπως έχω ξαναπεί άμα γουστάρεις πλοκή, διαλόγους, ιστορία το BG2 θα γίνει ο καλύτερος "φουρνος μικροκυμάτων" για το καλοκαίρι. Για το Οblivion δεν γνωρίζω αλλά αν ψάξεις εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138310 όλο κ κάτι θα βρεις.
k_dvr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το BG1-2 Το καλύτερο RPG που βγήκε ποτέατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Το 2 Το είχα και το έδωσα κάπου και χάθηκε με βάλατε σε σκέψεις να το ξαναβρώ και να το ξαναπαίξω για τρίτη φορά ))))))))))
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Θελω να πω και στον Marcos_Aurilius οτι τα γραφικα τα εβαλα full και δεν διαπιστωσα το παραμικρο κοληματακι στα frames. Όταν σχολίασα το αν θα την παλέψει το PC σου, δεν το είπα υποτιμητικά Αφου λοιπόν σου παίζει όπως το θές, όλα καλά.
Orlias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ok! Εχω ψηθει αρκετα κ λεω να τα αγορασω! Επειδη ειδα σε site οτι εχουν βγει BG 1,2 κ καποια expansion, ξερετε αν υπαρχει καποια συσκευασια να παρω που να τα εχει ολα μαζι; Το λεω γιατι εχει χρονια που βγηκαν κ συνηθως κυκλοφορουν τετοια πακετα. Κατι συλλεκτικο ισως... Δεν εχω προβλημα αν ειναι απο εξωτερικο να παραγγειλω ή απο Ελλαδα. Να 'στε καλα!
k_dvr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 υπάρχει αλλά δεν ξέρ κατά πόσο θα την βρείς πάντως κάπου στη στουρνάρη (Αθήνα) την πήρε το μάτι μου
unknowns5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 www.Gothic3.com www.AlanWake.com Oute to ena exei bgei, oute to allo. Alla to 2o otan bgei tha ga**si. Des to video apo to AlanWake kai tha katalaveis... An kai den tha ine toso RPG to alanwake, kati pio poli san Mafia to kovo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.