Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο Game!!!!

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ hralman! Σιγουρα θα το παρω το Oblivion. Απλα εχω φαει κολλημα και θα ηθελα να παιξω 1 turn based. Αν παντως ξερεις κανα παραθυρακι για να τα βρω, θα σου ημουν πολυ υποχρεος!!!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α γειά σου κ γω γιαυτό είπα "μπερδεύτηκα" επειδή μάλλον δεν ξεχώρισε η έννοια turn-based rpg και απότι κατάλαβα ούτε ο φίλος electroasd που ζητάει τέτοια παιχνίδια δεν γνωρίζει την έννοια αυτή. Τέσπα αν μιλάμε για RPG σε όλο το φάσμα του είδους BG2,NWN,Fallout,Planescape Torment,Icewind Dale άντε κ τα Gothic...

Kαι αν θέλεις οπωσδήποτε turn based παίξε Temple of elemental evil

Δημοσ.

Γενικα τα turn based εχουν παρακμασει πολυ τα τελευταια χρονια... Παει αρκετος καιρος που ειδαμε ενα καλο. Αν εχεις PS2 θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Kingdom Hearts που ειναι αρκετα καλο, παρα να βρεις ενα τελευταιο για PC που δε θα λεει τιποτα και θα κλαις και τα λεφτα σου. Οταν εννοεις παραθυρακι να τα βρεις? Απ'το 'θειο' εννοεις? Αν ναι στειλε μου pm για να μιλησουμε πιο ανετα.

Δημοσ.
Γενικα τα turn based εχουν παρακμασει πολυ τα τελευταια χρονια... Παει αρκετος καιρος που ειδαμε ενα καλο. Αν εχεις PS2 θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Kingdom Hearts που ειναι αρκετα καλο, παρα να βρεις ενα τελευταιο για PC που δε θα λεει τιποτα και θα κλαις και τα λεφτα σου. Οταν εννοεις παραθυρακι να τα βρεις? Απ'το 'θειο' εννοεις? Αν ναι στειλε μου pm για να μιλησουμε πιο ανετα.

hralman επειδη δεν ξερω καλα τις ορολογιες και πως λειτουργουν αυτες , μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το pm?

Δημοσ.

emena pantos mou aresei perisotero to FF VIII apo to VII an kai ta exo termatisei toulaxiston 10 fores to kathena (eidika to VIII logo combat system kai grafikon)

Δημοσ.

keeper τα εχεις original τα FF? Αν ναι ξερεις που μπορω να τα βρω? Μου ειπε ο hralman που να τα βρω αλλα λεω μηπως υπαρχει και κατι αλλο :-D

CoCos123 , που μπορω να βρω το patch? Πρεπει να ειναι original το game?

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν επιτρέπεται το κατέβασμα παιχνιδιών από το internet και αν ναι από που μπορώ να κατεβάσω το ffviii

Δημοσ.

Nomizw oti gia to ff8 pou exei vgei gia to PC epiterepete na to katevaseis logo tou toti exei perasi 7etia kai exei stamatisei i paragogi,alla den eimai sigouros.

Gia turn based sto PC mboreis na dokimaseis kai to Return to the Temple Elemental Evil (an thimame kala ton titlo).To mono provlima tou einai oti einai psilogemato bugs.

Gia FF, exei vgei to 7 kai to 8 gia PC kai PS, 9,10,10-2 kai prosexos 12 einai gia PS2

Δημοσ.

an einai na pekseis sobaro pexnidi pekse kana ff gia apoliti porosi tora an thes kati allo souproteino to heroes of might and magic v an kai einai perisotero strategy para rpg einai olla ta lefta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...