electroasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Θελω ν'αγοράσω κάποιο RPG(κατα προτιμηση turn base).Ποιο κατα τη γνωμη σας είναι το καλυτερο για PC(οχι on-line)?????
DarkKnight Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Καλύτερη λύση για μένα είναι να πας στο gamespot κ να κάνεις browse όλα τα turn based rpg κ να επιλέξεις από εκεί, όχι σύμφωνα με την βαθμολογία αλλά σύμφωνα με το γούστο σου, πάντως μια καλή λύση είναι να πάρεις το temple of elemental evil της greyhawk που αποκρίνεται πολύ στους κανόνες του AD&D, πολύ ωραία στατικά γραφικά, η μηχανή της μάχης είναι perfecto το κακό είναι ότι έχει πολλά bugs κ χρειάζεται οποωσδήποτε patch
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Oblivion ean tp pc sou antexei...oxi multi eipes etsi?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Στην συγκεκριμένη στιγμή κι εγώ για Oblivion θα έλεγα.
electroasd Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Οποτε παιδια μαλλον θα δοκιμασω το Oblivion. Διαβασα για κατι bugs. θα εχω προβλημα? Το PC μου ειναι : AMD ATHLON 64 3500+,1GB RAM,VGA MSI NX-6800GT.
kkardo91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Egw den paizw kai poly RPG alla mou eixan dosei to Fable:The lost chapters kai porothika!Einai fovero paixnidi!To termatisa fysika kai stenaxorithika otan teleiwse!
Saxlamaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Den 8elo na fano hardcore alla ilikrina an den peksis ta FALLOUT 1 kai 2 den exis di tipota apo RPG turned based. Pera apo turn based dokimase ta Morrowind kai Oblivion.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το Fable είναι πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό, αλλά με ΕΛΕΕΙΝΟ σύστημα save (γι'αυτό το παράτησα). Αν νομίζεις ότι θα την παλέψει το PC σου, πάς σε Oblivion. Διαφορετικά, φτιάχνεις ένα partition με 98, και βάζεις το Final Fantasy VII ;-)
electroasd Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Markos το έχεις παίξει το Final Fantasy VII? Προσπαθω απο χτες να βρω να το αγορασω και δεν βρισκω τιποτα!!!!Καμια ιδεα???? Saxlamara , προσπαθησα να δω πληροφοριεσ για το fallout. ειναι παλιο, ετσι?πιστευεισ οτι ειναι καλο?
chris12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Den 8elo na fano hardcore alla ilikrina an den peksis ta FALLOUT 1 kai 2[/b'] den exis di tipota apo RPG turned based. Σωστός. Αλλά τα γραφικά είναι αθλια με τα σημερινά δεδομένα.
electroasd Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Παιδια δεν βρικω τιποτα για Final Fantasy.Εχει κανεισ υπ οψη του που μπορω να το βρω? Μου ειπαν επισης και για το Baldru's Gate. Το χει παιξει κανεις?
electroasd Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Παιδια δεν βρικω τιποτα για Final Fantasy.Εχει κανεις υπ οψη του που μπορω να το βρω? Μου ειπαν επισης και για το Baldru's Gate. Το χει παιξει κανεις?
DarkKnight Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Με συγχωρείτε ρε παιδιά επειδή έχασα λίγο την μπάλα τι σημαίνει ο όρος turn-based rpg?
hralman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Λοιπον, επειδη μπερδευτηκαν πολλα μαζι, εχουμε και λεμε: Κατ'αρχην, DarkKnight τα turn-based rpg ειναι αυτα που οι μαχες γινονται με σειρα, δηλαδη επιλεγεις την στρατηγικη σου και χτυπας πρωτα εσυ με τον ηρωα σου, μετα περιμενεις να δεις πως θα σε χτυπησει ο αντιπαλος, κοκ. Ειναι το αντιθετο απο τα real-time, στα οποια τα παντα γινονται σε πραγματικο χρονο. Κατα δευτερον, για το φιλο που ρωτησε παραπανω τι να παρει: Το Oblivion ειναι καταπληκτικο παιχνιδι, το τελειωσα και μπορω να πω οτι ειχα καιρο να ευχαριστηθω τοσο ενα rpg. Αλλα δεν ειναι turn-based. Για την ακριβεια, μπορεις να παιζεις σε καμερα 1ου αλλα και 3ου προσωπου (αν και καποια στοιχεια σε ωθουν περισσοτερο να χρησιμοποιεις την 1ου προσωπου, π.χ. το οτι μπορεις να σημαδευεις καλυτερα ετσι). Οι μαχες οπως καταλαβαινεις γινονται σαν να επαιζες ενα καλο action παιχνιδι. Αλλα φυσικα ολα τα κλασσικα στοιχεια rpg ειναι μεσα, δηλαδη τα στατιστικα του ηρωα σου και το κατα ποσο του τα ανεβαζεις αναλογα με αυτα που κανεις, κλπ. Αξιοσημειωτος ειναι και ο Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ κοσμος που μπορεις να εξερευνησεις, και μαλιστα χωρις καθολου loading times οποτε περνας απο μια περιοχη σε αλλη. Για bugs, εγω προσωπικα με nVidia καρτα δε συναντησα κατι οσο το επαιζα. Και ναι, η καρτα σου ειναι μια χαρα για το παιχνιδι, απλα δε θα το παιξεις στο full αναλυσης και λεπτομερειας. Τωρα, οσον αφορα τα υπολοιπα παιχνιδια που ειπαν τα παιδια πιο πανω, τα περισσοτερα ειναι κλασσικα και 'must' για καθε rpg-player που θελει να ασχολειται με το ειδος σοβαρα. Απο τα fallout και πολλα αλλα παρομοια εγινε επανασταση στο χωρο των rpg. Το Baldur's Gate ειναι επισης ενα all-time classic ηδη, οπως και ενα που δεν αναφερατε και μου αρεσε παρα πολυ, το υπερτατο Neverwinter Nights. Τωρα, αυτα ολα ειναι σχετικα παλιοτερα φυσικα, οποτε αυτη τη στιγμη θα σου προτεινα κι εγω το oblivion το οποιο θεωρειται το κορυφαιο αυτη τη στιγμη, και οχι αδικα. Απλα δεν ειναι turn-based οπως ειπες οτι προτιμας. Αλλα πιστεψε με, αξιζει τον κοπο να το παιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.