Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη τηλεφωνου λογο μετατροπης σε ISDN

xaritos10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εκανα αιτηση στον ΟΤΕ για μετατροπη της συνδεσης μου απο PSTN σε ISDN.

Μηπως πρεπει να αλλαξω και την τηλεφωνικη μου συσκευη?

Υπαρχει συμβατοτητα των συσκευων για PSTN σε ISDN γραμμη?

Δημοσ.

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή της συσκευής σου. Θα μπορείς μάλιστα να συνδέσεις και 2 αναλογικά τηλέφωνα στο κουτί αυτό ώστε να έχεις δυο γραμμές χρησιμοποιώντας 2 παραδοσιακά τηλέφωνα. Βεβαια το κουτί της Intracom που θα σου δώσει ο ΟΤΕ έχει θύρα και για ψηφιάκά ISDN τηλέφωνα αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο...

Δημοσ.

Ουσιαστικα εκανα την συνδεση για να μπορω να εχω την μια γραμμη για ADSL και την αλλη για το σταθερο.

Δημοσ.

Στην ADSL over PSTN μπορουσα να εχω αυτη την δυνατοτητα ή θα επρεπε να εχω συνδεμενο μια το τηλεφωνο και μια το ιντερνετ?

Δημοσ.

Κακώς έκανες τη μετατροπή, τότε. Η ADSL δεν χρειάζεται ξεχωριστή γραμμή. Μπορεί να δουλέψει μέσω PSTN. Ίσως η μετατροπή αυτή σου δημιουργήσει και πρόβλημα αν δεν έχεις κεντρική πρίζα τηλεφώνου στο σπίτι και υπάρχουν διακλαδώσεις μέσα στους τοίχους.

Και δεν χρειάζεται να απαντάς συνέχεια στα μηνύματά σου. Υπάρχει και το κουμπί "edit". ;)

Δημοσ.

Το ADSL είναι ανεξάρτητο από το τι τύπου γραμμής έχεις. Μπορείς ταυτόχρονα να μιλάς και να σερφάρεις χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα. Απλά η ISDN αν δεν χρειάζεσαι τις 2 γραμμές που σου προσφέρει είναι παραπάνω έξοδο.

Για αυτό καλύτερα να ακυρώσεις την αίτηση σου αν δεν σου χρειάζεται πραγματικά για κάποιο λόγο η ISDN

Δημοσ.
Για αυτό καλύτερα να ακυρώσεις την αίτηση σου αν δεν σου χρειάζεται πραγματικά για κάποιο λόγο η ISDN

++

Aν έχεις σε πολλά σημεία, τηλεφωνικές συσκευές μέσα στο σπίτι, θα δυσκολευτείς λίγο να δώσεις το σήμα σε όλες μετά το Netmod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...