alucard- Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάζει το PC μου το εξής πρόβλημα... Ενώ παίζω ωραία και καλά WoW και CS:S, κολλάει και μου κάνει επαννεκίνηση. Σάν πρώτη μου σκέψη, βγάζω την αυτόματη επαννεκίνηση από τις ιδιότητες του Υπολογστή μου, και περιμένω να μου βγάλει την περιβόητη BSOD (Blue Screen Of Death). Ξανακολλάει μετά από 2 ώρες παιχνιδιού και μου βγάζει τους οδηγούς της κάρτας ήχου σαν το πρόβλημα. Τους ανανεώνω με τυς τελευταίους που βγήκανε πρότεινος. Μετά από καμια ώρα μου ξανακολλάει και τώρα μου βγάζει το win32k.sys σαν το προβληματικό αρχείο. Επειδή δέν έχω ιδέα τί κάνει αυτό το αρχείο και επειδή ξέρω πόσο "βλαμμένα" είναι τα Windoze δεν αλλάζω τίποτα σε αυτό το αρχείο και κάνω επαννεκίνηση του PC. Ξανακολλάει και.... δεν μου βγάζει κανένα αρχείο σαν το πρόβλημα το οποίο το προκάλεσε αυτό!!!! Γεια σου Βασιλάκη Πόρτα με τα λειτουργικά σου!!! Έχω ήδη στείλει (ξανά) την κάρτα γραφικών για RMA, διότι δέν θυμάμαι να μου έκανε τέτοια κόλπα πρίν πάρω την αντικατάσταση (έχει ήδη καεί μία, αυτή που έστειλα είναι η αντικατάσταση της). Από ιούς και τέτοια δέν πιστεύω να έχω κολλήσει γιατί απο την πρώτη μέρα της εγκατάστασης των Windoze τρέχει το NOD32 και με το ZoneAlarm σαν firewall που πιστεύω ότι είναι τα καλίτερα μέχρι τώρα. Εγκατάσταση του λειτουργικού έγινε πρόσφατα, άρα δέν πιστεύω να έχει "παλιώσει" το λειτοργικό και να μου βγάζει προβλήματα.... Τα σπεσιφικασιόν του υπολογιστή μου: Intel P4 478pin 2.4 Abit IC7 Nvidia 6800 Ultra 2x512 Mushkin Blue Line 2x80GB IDE WD 1x200GB IDE Seagate BeQuiet 520W PSU
Dklearhos Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τσεκαρε την μνημη σου..Ειναι το πιο πιθανο αφου σου βγαζει προβληματα διαφορετικα το ενα απο το αλλο..
Theodore Tsi Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δοκιμασε το πασιγνωστο memtest. εγκρίνω και επαυξάνω.....
alucard- Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το έχω δοκιμάσει ήδη απλά ξέχασα να το ποστάρω... ολόκληρο βράδυ το άφησα και δέν μου έβγαλε κανένα λάθος
Dangelo Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 στην περιβόητη BSOD, τέρμα κάτω σου βγάζει ένα μήνυμα λάθους τύπου 0Χ000070EC. (παράδειγμα το προηγούμενο). Βάλε αυτό το νουμεράκι στο google και δες τι θα σου βγάλει εκεί. Πιθανότατα θα έχει κάτι σχετικό απο microsoft. Σε παρόμοιο μου πρόβλημα ήταν μνήμη. ελπίζω σε σένα να είναι κάτι άλλο λιγότερο σοβαρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.