Προς το περιεχόμενο

Αγορά από εξωτερικό

Zupercharger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεος μ'αυτό το Ελλαδιστάν.

Ρε συ ektelestes τι ήθελες να πεις τελοσπάντων ότι είναι γύφτος αυτός που την χρησιμοποιεί στο εστιατόριο; Ότι είναι ψώνιο; Τι;

Βγες μια βόλτα παραέξω άνθρωπε μου να δεις πως την χρησιμοποιεί ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν την βλέπουν σαν δεύτερο εισόδημα, όπως ο Ελληνάρας με τα γνωστά-θλιβερά αποτελέσματα, αλλά ως μέσον που διευκολύνει την καθημερινή ζωή.

Κι αυτό το χέσιμο με την κάρτα και το internet πάλι δεν το πιάνω.

Ποιος σας έχει κάνει μαζική πλύση εγκεφάλου εδωπέρα;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ομολογώ ότι δεν παρακολούθησα την συζήτηση από την αρχή αλλά δύο πραγματάκια:

α) Οι αγορές από το εξωτερικό έχουν το μειονέκτημα της εγγύησης αν πάει κάτι στραβά.

β) Το πλαστικό χρήμα - όπως οποιαδήποτε άλλη μορφή χρήματος - με λογική χρήση δεν προκαλεί προβλήματα. Ακόμα και οι άτοκες αγορές έχουν χρονικό περιθώριο συνήθως ενός μηνός για αποπληρωμή. ΄Εχω δύο πιστωτικές συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό και τραβάνε από εκεί τα ποσά των αγορών μου και όλοι οι λογαριασμοί μου από εκεί πληρώνονται και ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Αν κάποιος δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της διαχείρισης στα οικονομικά του δεν του φταίει ούτε η πιστωτική, ούτε η συναλλαγματική, ούτε το μπλοκ επιταγών και ούτε ο πιθανός αλόγιστος δανεισμός του από δεξιά και αριστερά μεταξύ άλλων.

Προσωπικά δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ με πολλά μετρητά ειδικά όταν ταξιδεύω.

Τώρα αν κάποιος είναι τόσο γκαγκά και κάνει ανάληψη μετρητών από πιστωτική τότε είναι άξιος της μοίρας του.

Δημοσ.
-']Έλεος μ'αυτό το Ελλαδιστάν.

Ρε συ ektelestes τι ήθελες να πεις τελοσπάντων ότι είναι γύφτος αυτός που την χρησιμοποιεί στο εστιατόριο; Ότι είναι ψώνιο; Τι;

Βγες μια βόλτα παραέξω άνθρωπε μου να δεις πως την χρησιμοποιεί ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν την βλέπουν σαν δεύτερο εισόδημα' date=' όπως ο Ελληνάρας με τα γνωστά-θλιβερά αποτελέσματα, [b']αλλά ως μέσον που διευκολύνει την καθημερινή ζωή.[/b]

Κι αυτό το χέσιμο με την κάρτα και το internet πάλι δεν το πιάνω.

Ποιος σας έχει κάνει μαζική πλύση εγκεφάλου εδωπέρα;

Anthrwpe mou, gia na milhsoume k thn glwssa sou, exw vgei poly para-eksw ap'oti esy. Twra an esy thes, plhrwne k me epitages gia 1 pothri nero kai 1 piato fai. K an exeis k megalh oikonomikh anesh, bravo sou k pali. Ean omws de boreis na katalaveis akoma ti lew tosh wra k "mygiazesai" ap'oti lew, ti na sou pw.

αλλά ως μέσον που διευκολύνει την καθημερινή ζωή.

akrivws k o logos pou apo tote pou vghkan oi pistwtikes, exei meinei o kosmos me tsepes adeianes :lol:

Esy xaramizesai agori mou, de pas se kamia etairia diafhmishs pistwtikwn, eite thlefwnikh, eite se kana metro na "valeis kanenan mesa sto kolpo?? "

Ontws Elladistan eimaste, giati tsibame prwtoi k kalyteroi se opoia sygxronh apath kai marketing emfanistei sthn agora. Ean twra den exeis idea apo provlhmata me pistwtikes, apo treksimata, apo tokoglyfies pou eipe poly wraia k to paidi prin, apo agxh k katastaseis "trexw k de ftanw".

Eipa kati prin, "gia opoion exei to paradaki, einai ok h pistwtikh", k epimenw s'auto. Alla epeidh den yparxei periptwsh na mh thn pathseis estw k 1 fora, k meta na travas ta mallia sou kai na trexeis, k as mhn exeis kanei esy alogisth xrhsh. ( kserw para pollous gnwstous pou thn epathan apo pistwtikes, eite me agores apo internet k lathos xrewseis, eite apo tis tokoglyfies ), de tha synistousa pote se kapoion na vgalei pistwtikh, ean den exei apolyth anagkh.

Gia tis ekatommyria klopes xrhmatwn vevaia, de thes na anaferoume tpt, etsi? oute oti prin merika xronia sto Internet, arkouse na valeis 1 noumero mono gia na kaneis agores k de zhtousan oute dieuthinseis, oute kanena allo stoixeio ths kartas etsi?? -opoios kserei ti lew, tha katalavei posoi thn exoun pathei, k gi auto anagasthkan meta na zhtane k dieuthinseis k diafora alla stoixeia. :lol:

Kai nai, opoios plhrwnei gia 20 kai 30 eurw me pistwtikes, gia mena einai gyftos k pswnio ( to prwto mallon ) kai pragmatika mou fainetai karagkioziliki, giati den exei na dwsei h an thes protimaei na mhn exei mazi tou 20 eurw , alla de ton peirazei na skasei 200-300 2 vdomades gia tis dekades mikroagores pou exei kanei.

Telos, epeidh to paratravhksame xwris logo to thema, na poume oti EXOUN veltiwthei poly pantws oi trapezes sta themata twn pistwtikwn ta teleutaia xronia, kyriws se themata kalypshs se periptwsh apaths/lathos agoras/xrewshs, opote dinw kai ena megalo + ekei, kyriws se orismenes trapezes.

Telos, euxaristw ta paidia pou apanthsan sto thema ( to opoio exei ksefygei teleiws) k apanthsan analyontas tis dikes tous periptwseis k pws xrhsimopoioun logika oi idioi tis pistwtikes.

Δημοσ.
Ontws Elladistan eimaste, giati tsibame prwtoi k kalyteroi se opoia sygxronh apath kai marketing emfanistei sthn agora.
Συγνώμη φιλαράκι που το τραβάω το θέμα, αλλά μόνο και μόνο από αυτό που λες φαίνεται ότι όντως δεν έχεις βγει πολύ παραέξω. Ακόμα θυμάμαι να γελάω με την καρδιά μου εν έτει 2000 με διαφημίσεις στην Αγγλία που έλεγαν "έχω τόσα δάνεια, τόσες πιστωτικές και λογαριασμούς που τρέχουν,τι να κάνω; Το βρήκα! Θα τα μεταφέρω όλα σε μια νέα πιστωτική, και θα μου περισσέψουν και λεφτά να ξοδέψω!" και να μου φαίνονται αδιανόητες για τα ελληνικά δεδομένα...

Αν νομίζεις ότι το όλο θέμα με τις πιστωτικές είναι καινούργιο, ή ότι οι Έλληνες τσιμπάνε πρώτοι, κάνεις λάθος μέγα :)

Δημοσ.
xaxaxaxaxa :)

tis thimamai k egw autes tis diafhmiseis + tis terasties giganto-afises stous dromous. Pote hsoun sto vrwmonhsi?? egw hmoun apo to 99 ;)

( salt n' vinegar mate?? )

Εμ είδες, για αυτό σου λέω, και αργά το πήραμε χαμπάρι το θέμα με τις πιστωτικές ;) Στο Reading ήμουν. Εντωμεταξύ μη φανταστείς, ούτε εγώ έχω πιστωτική ούτε σκέφτομαι να αποκτήσω, μιας και δε τη χρειάζομαι, στην Αγγλία είχα Switch (για τους μη γνωρίζοντες είναι Debit Card) και εδώ στην Ελλάδα, τα πιο πολλά καταστήματα είτε έχουν αντικαταβολή είτε παίρνουν Maestro οπότε no problem.

Δημοσ.

egw Skwtia hmoun, Dundee.

Mias pou les gia Switch...

eida diafhmish gia cashback sthn Ellada k PETHANA STA GELIAAAA... :)

xthes-proxthes thn eida, exe to nou sou, tha KSESKISTEIS STA GELIA... :lol:

Δημοσ.

Nai kai epeidi akrivos "isoun" stin Skotia giato akou na matheneis giati ta pragmata allazoun...Oi overclockers DEN dexonte kartes ekso apo uk,apo ta Xmas kai meta logo pollon upoklopon ktl...ean nomizeis oti leme gia na leme, kai oti auta pou leme einai p@p@ries opos xaraktirises parapano, e ti na po...

Δημοσ.

Παπ4ριές λέει όποιος δεν έχει αποδείξεις γι' αυτά που λέει φίλε μου. Εγώ αγόρασα τις μνήμες μου από overclockers uk μέσα στον Μαρτιο (δηλαδή μετά τα xmas)!

Δημοσ.

Να το πω άλλη μια φορά....βιοτικό επίπεδο είναι όταν ξοδεύειες χρήματα που δεν έχεις, για πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, για να εντυπωσιάσεις ανθρώπους που δεν χωνεύεις. :D

Δημοσ.

Ante kala...kai go pou prospathisa na agoraso me 3 diaforetikes ellinikes kartes den mporesa...kai otan tous peira til mou eipan oti den dexonte pia kartes apo alla krati...tora esena periergo pou den sou esteilan tis mnimes kai tzampe afou eisai tosooo palios...kai peri p@p@ri$s kai istories min to sunexisoume kalutera...

Δημοσ.
Πάντως για να το ξέρει κάθε ενδιαφερόμενος, επικοινώνησα με overclockers.co.uk και μου πανε ότι δεν την στέλνουν γιατί ξεπερνάει τα 2 κιλά που είναι το μέγιστο όριο απστολής για την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη συσκευασία ζυγίζει 3 κιλά. Ξενέρωμαααααααααααα.

Re paidia, ti tsakwneste xwris logo?? de vlepete ti exei pei gia to overclockers to palikari??? :)

Δημοσ.
Παπ4ριές λέει όποιος δεν έχει αποδείξεις γι' αυτά που λέει φίλε μου. Εγώ αγόρασα τις μνήμες μου από overclockers uk μέσα στον Μαρτιο (δηλαδή μετά τα xmas)!

file xalarwse mazi hmastan kai to akousa....twra esy eisai megalos magas giafto sthn stilane...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...