{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 offtopic egine to thema kai as prostheso kai go oti ontos min ginoume kai UK pou plironoun to nero kai ena muffin me credit card...gia na min po gia tis oures pou dimoirgounte!!!Apo kei kai pera i debit einai kaluteri kai i credit einai gia taksidia pou stin fasi pou xaseis ta fraga sou i sou tuxei kati na exeis mia ennallaktiki lusi...mono gia auto...
Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Πάντως για να το ξέρει κάθε ενδιαφερόμενος, επικοινώνησα με overclockers.co.uk και μου πανε ότι δεν την στέλνουν γιατί ξεπερνάει τα 2 κιλά που είναι το μέγιστο όριο απστολής για την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη συσκευασία ζυγίζει 3 κιλά. Ξενέρωμαααααααααααα.
gio@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 mesw paypal tipota??? ++tha symfwnisw me toys 'ektelestes' xwris pare3hghsh..
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 an tyxei k thn parw pio grhgora, tha kanw ena sxetiko review na sas pw k gia ton thoryvo. Alla genika, ap'oti diavasa, me to ati-tools rythmizeis to anemisthraki ths x1900xt se 8 epipeda strofwn. Epishs, polloi aneferan oti me to accelero x2 (~25eurw) eksafanizetai o opoios thoryvos...idwmeen...
sa1901 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 polaki' date=' milwntas genika k xwris na thelw na se thiksw proswpika, opoios plhrwnei me pistwtikes se estiatorio einai apla ******* hmartooon pia... k opoios exei asxolithei me pistwtikes, ektos ki an fysaei poly to paradaki, panta mesa bainei. H megalyterh apath ths sygxronhs agoras einai.[/quote'] Διαφωνώ κάθετα. Πληρώνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ με πιστωτική. Όταν έρθει ο λογαριασμός πάω και ξοφλάω ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ και δεν χρεώνομαι ούτε τόκους ούτε τίποτα για την πίστωση που είχα, να πληρώσω μέχρι και 1,5 μήνα μετά, ότι έξοδα έκανα. Έτσι γλυτώνω από το να κουβαλάω μετρητά μαζί μου και εκμεταλλεύομαι και τις άτοκες δόσεις όπου υπάρχουν. Το ποιος είναι απλά μ******, ξανασκέψου το.
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 *gelaei* de mou les, gia thn karta de plhrwneis syndromh h kapoiou eidous "syndromh" ?? ti atokes doseis k paramythia ths xalimas y.g. a, k pes mas k posa epipleon tha skaseis an de boreseis na ta plhrwseis mexri k 1,5 mhna meta.
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 *gelaei* de mou les' date=' gia thn karta de plhrwneis syndromh h kapoiou eidous "syndromh" ?? ti atokes doseis k paramythia ths xalimas y.g. a, k pes mas k posa epipleon tha skaseis an de boreseis na ta plhrwseis mexri k 1,5 mhna meta. [/quote'] Ντάξει, καταλάβαμε πως δεν έχεις πιστωτική. Αλλά γιατί χαρακτηρίζεις μ****** όσους έχουν? Πάνω σου κάθονται? Είναι επιλογή του καθενός να κάνει τις συναλλαγές του όπως γουστάρει. Άμα εσύ για παράδειγμα προτιμάς να πάρεις την τάδε ψηφιακή φωτογραφική από το ελληνικό κατάστημα με ?900 πληρώνοντας με μετρητά αντί να την αγοράσεις απο το γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα με ?550 πληρώνοντας με πιστωτική, μεγειά σου με χαρά σου! Τώρα θα μου πείς έχω ένα φίλο που έχει πιστωτική και όταν θέλω να αγοράσω το κάνουμε με την κάρτα του.. Να τα λεφτά για την συνδρομή της πιστωτικής! Εγώ που έχω την Vodafone Visa για παράδειγμα και περνάω αγορές φίλων μου στην κάρτα, ή όταν βγαίνουμε να φάμε πληρώνω μ' αυτήν κτλ, στο τέλος του μήνα παίρνω μια επιστρόφή (έκπτωση στον λογαριασμό του κινητού) ?10-15 χαλαρά. Η συνδρομή δεν είναι πάνω από ?20 το χρόνο. Κάνε τις πράξεις! Άντε να μην τρελαθούμε κιόλας..
papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Καλή-χρυσή η πιστωτική και σε πολλές περιπτώσεις βολεύει αφάνταστα. Απλά θέλει προσοχή κατά τη χρήση της γιατί μπορείς να χάσεις εύκολα τον έλεγχο και στο τέλος του μήνα να τρέχεις. Προφανώς και δεν φταίει η καρτά αλλά ο εκάστοτε χρήστης. Βέβαια και οι τράπεζες έχουν την έχουν δεί τοκογλύφοι. Τα επιτόκια καταθέσεων είναι στο 3% και αυτά του δανεισμού 15-20%.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 oi overclockers kai polla alla site den dexonte kartes ektos UK,opote min kourazese tzampa;)
Zupercharger Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Τελικά βρήκα ένα γνωστό που θα πάει Αγγλία και μου είπε άμα θέλω να του δώσω cash να μου τη φέρει εκείνος. Αν βγει όμως faulty τι κάνω; Θα την αλλάξουν ή θα μου δώσουν άκυρο επειδή δεν στέλνουν στην Ελλάδα;Να το ρισκάρει κανείς ή να μην το ρισκάρει;;;
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 oi overclockers kai polla alla site den dexonte kartes ektos UK,opote min kourazese tzampa;) Το overclockers uk δέχεται κάρτες, απλά έχει μια ιδιαίτερη διαδικασία. Σταματήστε επιτέλους να διαδίδετε ανεξέλεγχτα παπ4ριές.. Τελικά βρήκα ένα γνωστό που θα πάει Αγγλία και μου είπε άμα θέλω να του δώσω cash να μου τη φέρει εκείνος. Αν βγει όμως faulty τι κάνω; Θα την αλλάξουν ή θα μου δώσουν άκυρο επειδή δεν στέλνουν στην Ελλάδα;Να το ρισκάρει κανείς ή να μην το ρισκάρει;;; Εγώ προτείνω να την πάρεις, αφού έχεις τρελαθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ρώτα στο μαγαζί τί θα γίνει άμα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση αν πχ μετακομίσεις στην Ελλάδα
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 prwton, de xarakthrisa kanenan pou exei pistwtikh *******. Eipa oti einai ypervolh na plhrwneis gia to paramikro me pistwtikh! An ksanadeis to post mou k ti eipan k ta alla paidia, tha katalaveis Zuper, ean exei opoiodhpote provlhma h kartoula sou, stelneis ena e-mail sthn etairia k sou leei ti na kaneis, eksallou sigoura yparxei antiproswpos ths HIS sthn Ellada. Alla modela ths yparxoun, to sygkekrimeno isws na erthei argotera, poios kserei..
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 prwton, de xarakthrisa kanenan pou exei pistwtikh *******. Eipa oti einai ypervolh na plhrwneis gia to paramikro me pistwtikh! An ksanadeis to post mou k ti eipan k ta alla paidia, tha katalaveis opoios plhrwnei me pistwtikes se estiatorio einai apla ******* Κατάλαβα...
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 thes k epekshghsh loipon... o xarakthrismos mou anaferotan ston tropo xrhsimopoihshs k oxi sthn katoxh ths. Poso pio liana thes na sto kanw???
sa1901 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 *gelaei* de mou les' date=' gia thn karta de plhrwneis syndromh h kapoiou eidous "syndromh" ?? ti atokes doseis k paramythia ths xalimas y.g. a, k pes mas k posa epipleon tha skaseis an de boreseis na ta plhrwseis mexri k 1,5 mhna meta. [/quote'] Δεν πληρώνω συνδρομή. Που την δώσαν χωρίς συνδρομή για πάντα. Οι άτοκες δόσεις, όταν τις πληρώνεις στην ώρα τους, είναι άτοκες. Πάντα αγοράζω μόνο όσα μπορώ να πληρώσω την στιγμή που θα έρθει ο λογαριασμός. Έτσι δεν πληρώνω ποτέ τόκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.