Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ενδιαφέρομαι για μια κάρτα γραφικών η οποία απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά (HIS X1900xt iceQ3) και προσανατολίζομαι να την φέρω απ' εξω (Αγγλία, Αμερική ή Γερμανία). Δεν έχω ξανακάνει αγορά από το εξωτερικό και το σκέφτομαι. Αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία παρακαλώ ας μου πει τι πρέπει να προσέξω και αν υπάρχουν τίποτα παγίδες. Στην τιμή (μετά τη μετατροπή σε ευρώ αν δεν είναι ήδη) εκτός από το φόρο της εκάστοτε χώρας και τα έξοδα μεταφοράς (shipping costs) τι άλλο θα πρέπει να προσθέσω; Δύσκολες ερωτήσεις πρωί πρωί ε; Απλά δε θέλω να την πατήσω γιατί 500? δεν είναι για πέταμα.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ama einai na dwseis 500e giati na thn pareis apo ekswteriko?? toso exei k sthn ellada k ligotero psakse sto http://www.skroutz.gr k pare k merika thl na epivevaiwseis an yparxoun/pote tha einai diathesimes oi kartes.
Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δεν βρίσκω τη συγκεκριμένη κάρτα (HIS x1900xt iceQ3) εκεί. Το ξέρω πως υπάρχουν άλλες x1900xt σε αυτήν την τιμή αλλά θέλω τη συγκεκριμένη λόγω του καλύτερου συστήματος ψύξης. Και μη μου πείτε για X2. Δεν θέλω σύστημα ψύξης που να πετάει τον αέρα μέσα στο κουτί μου.
giankyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα μόνο αν την αγοράσεις από χώρα εκτός Ευρωπαικής Ένωσης. Τότε, θα ζητήσεις απ' τον πωλητή να σου στείλει ξεχωριστά την απόδειξη αγοράς σε ένα φάκελο και πάνω ή μέσα στο δέμα με την κάρτα γραφικών να αναγράψει τιμή μικρότερη από €40. Αυτό γίνεται επειδή στο τελωνείο ελέγχονται τα δέματα που έρχονται από χώρες εκτός ΕU και φορολογούνται ανάλογα με το κόστος τους. Τα €40 που ανέφερα είναι το αφορολόγητο όριο και πρόσεξε, αν δεν βάλει καθόλου τιμή ο πωλητής, θα ψάξουν μόνοι τους να δούν πόσο κοστίζει και θα τραβάτε μαζί τα μαλιά σας!
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 xm...malista...ontws fainetai poly kalytero to systhma psykshs...k vgainei k se turbo k aples ekdoseis h sygkekrimenh... pantws, tha sou proteina na apofygeis amerikh. An vreis eurwph, parthn ^^ http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_This_Week_Only_25.html#aGX_2d053_2dHT Thn exoun k se apsogh timh, ~485 eurw.
Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Το σύστημα ψύξης πετυχαίνει 7-8 βαθμούς κελσίου λιγότερους (όχι και τόσο σημαντική διαφορά) αλλά είναι ο πολύ λιγότερος θόρυβος που έχω κολλήσει με αυτή. Μετά από αυτά που είπε ο giankyr (thanks giankyr) δεν σκέφτομαι καν για Αμερική. Μάλλον από Αγγλία θα την πάρω. Δεν υπάρχει κάνα θέμα extra φόρου από εκεί έτσι;
giankyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Όχι απο Αγγλία είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Σαν να αγοράζεις από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας. Ούτε άλλες αναγραφόμενες τιμές ούτε τίποτα
Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ισχύει και για Γερμανία αυτό; Ρωτάω γιατί εκεί βρήκα ένα site με αντικαταβολή. Δε θα ήθελα να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα.
nmtray2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ισχυει και για Γερμανια. ΑΝτικαταβολη θα πληρωσεις καμποσα επιπλεον (μπορει και 15 ευρω). Μου φαινεται περιεργο παντως γιατι (αν και την ψαχνω καιρο) δεν εχω δει να δεχονται αντικαταβολες για εξωτερικο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Pantos guys otidipote hardware einai ftinotero UK...opos kai alla polla pragmata...
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Kαι επιτέλους ξεκολληστε απτον φόβο της πιστωτικής.... Ενα ταξίδι αν θες να πας στο εξωτερικό για να κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ πιστωτική, όχι μονο για να πληρωσεις το ποσο αλλα και για να εχουν ασφάλεια σε περίπτωση που εχεις κανει ζημιές στο δωμάτιο. Δηλαδή ξαφνικά μας πειράζει που μεταδίδεται πληροφορία μέσα απο encrypted protocols αλλά θεωρούμε δεδομένο να δωσουμε ελεύθερα απ'το τηλέφωνο την κάρτα μας?
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 den einai anagh na xrhsimopoieis pistwtikh. Vgazeis mia xrewstikh ( attica gift card px ) k teleiwses.
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Kαι στο εστιατοριο οταν πάει κάποιος και πληρώνει με κάρτα και την παίρνει ο σερβιτόρος μέσα χωρίς να ξέρεις τί στοιχεία κρατάει, γιατί δεν βγάζει κανείς attica gift card? Τελοσπάντων, οποιος θέλει να κανει αγορά και εχει αμφιβολιες ας βγαλει μια τετοια κάρτα με συγκεκριμένα χρήματα να ξεμπερδεύει να μην έχει και άγχος..!
Zupercharger Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μάλλον θα προτιμήσω μια τέτοια κάρτα αφού δεν δέχονται αντικαταβολές. Thanks EKTELESTES.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 polaki, milwntas genika k xwris na thelw na se thiksw proswpika, opoios plhrwnei me pistwtikes se estiatorio einai apla ******* hmartooon pia... k opoios exei asxolithei me pistwtikes, ektos ki an fysaei poly to paradaki, panta mesa bainei. H megalyterh apath ths sygxronhs agoras einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.