akmakas Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Καταλαβα ποιο λες αλλα δε λεω αυτό εμενα εχει τρεις υποδοχες ενα 24πινο ενα 4πινο(αυτο που λες εσύ) και αλλο ενα 8 πινο (αυτό που λεω εγώ) Οκ εσυ θα βαλεις στο board τα δυο που ταιριαζουν το τριτο ειναι για τους παλιους pentium δεν χρειαζεται εισαι οκ!
mikael Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Την θερμοκρασια που λέει το mobo την λαμβάνει απο μια θερμοαντισταση η οποια βρίσκεται ή κάτω απο τον επεξεργαστή ή και μερικές φορές πάνω στην ψύκτρα (εχω δει σε 478 ). Οπότε αν το mobo λέει ψέματα υπάρχουν 2 πιθανοτητες: να δειχνει μεγαλη θερμοκρασια και ο επεξεργαστης να ειναι μια χαρα ή το χειρότερο να τα δειχνει μια χαρα και ο επεξεργαστης να ψήνεται. Μια δοκιμη με το χερι ακουμπωντας την ψυκτρα θα μας δώσει να καταλαβουμε τι ακριβώς τρέχει.
Θοδωρής Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 παιδια βρήκα σημερα και αυτό το hot fix KB896256 για τους Dual core που απο ότι διάβασα μπορει να πέζει ρόλο στο προβλημα μου. αν μπορει ας το διαβάσει κάποιος να μου πει την γνώμη του. ειναι εδώ http://support.microsoft.com/?kbid=896256 To προβλημα είναι οτι αυτό το hot fix το βρήκα μονο στην αγγλική εκδοση. που μπορώ να το βρώ στη ελληνική;
Mac4all Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 εγω παιδια,εχω αυτη τη μητρικη με τον D930 http://www.asus.gr/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=575&modelmenu=1 .Αλλαξα τη μαμισια ψυκτρα με μια Freezer 7 pro εχω με Vcore 1.16V(κατεβασμενο και rocksolid,χωρις throttling)22C βαθμους επεξεργαστη και 30 μητρικη..κανοντας προσεκτικα τεστακια...η freezer 7 εριξε κατα 8 βα8μους 30C-->22C τη θερμοκρασια σε ηρεμια (σε σχεση με τη μαμισια)και 11+ σε φουλ φορτιο 40C-->29C,αυτο εξηγειται απο τη καλυτερη ψυκτικη της ικανοτητα 0.17C/W εναντι 0.23C/W της μαμισιας και απο το γεγονος οτι η καινουργια φτανει τις μεγιστες στροφες 2500 εφοσον ειναι ησυχηενω η μαμισια επιανε καπου 3600 οταν ζοριζα το μηχανημα με oc(δηλδ αρκετα κατω απ τις μεγιστες),αρα σε αυτες τις χαμηλοτερες του μεγιστου στροφες εννοειται η ψυκτικη της ικανοτητα μειονονταν.Οι δε 22 βαθμοι εκτιμω πως ανταποκρινονται σε τουλαχιστον 34-35 σε ηρεμια,ενω σε πληρες φορτιο οι 29-30 γινονται 42-43 oxi παραπανω.Στην αφη η ψυκτρα στη βαση της ειναι κρυα υπο πληρες φορτιο.Με α8λον διπλο 3800+ και την ιδια ουσιαστικα ψυκτρα,με 200 στροφες λιγοτερες ειχα αναλογες θερμοκρασιες.Τωρα επειδη ειμαι και σε 1.162βολτ(βιος)θεωρω πως βρισκομαι κατω απο 100βαττ,ισως και απο 90 με πληρες φορτιο.Αν ανεβασω σε 1.3βολτ οι θερμοκρασιεσς που ανεφερα ανεβαινουν κατα 4-5βαθμους,αρα αν τα λεω καλα βρισκομαι παντα εντος των 50 βαθμων και εντος των 55 με oc με θερμοκρασια δωματιου 25.5 και ψηφιακο θερμομετρο.O επεξεργαστης συμφωνα με την ~Ιντελ εχει 63.4C μεγιστη θερμοκρασια,οποτε οι τιμες αισθητα πανω απο αυτην ειναι μαλλον ψευδεις.Επειτα οι μητρικες Asus ειναι για τα μπαζα σ αυτο το θεμα,αλλες δειχνουν λιγοτερο και αλλες οπως θελει η παραδοση της Asus περισσοτερο
mikael Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Τελικά ούτε με αναβάθμηση του bios αλλαξε τιποτα. Πέρασα τα bios 0401 kai 0501 και πάλι τα ιδια. Εχει κι ενα beta με version 0601 το οποιο επιφυλασσομαι να το περάσω. Ειμαστε τώρα για τρεχαματα... Και ολα αυτα με την εξης ψύκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650463
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.